Care sunt roșiile cele mai delicioase și cum să le aleagă atunci când cumpără

(((VikusiiiiiiiiiiK))) Sage (11459), închis în urmă cu 6 ani

Am încercat să aleg pentru zapahu..Esli au miros ca roșii, așa că aici horoshie..A NR. În cazul în care acestea sunt cultivate, un gust oribil, legume din cauciuc cu aroma de plante medicinale.Genius Paweł urmă (55894) 6 ani

Nu știu dacă ați vândut astfel. numit Yusupov.
Cele mai tomate super-Duper în Asia Centrală. Mari, cărnoase, dulce.
roșii Yusupov - specială. Imens, roz-roșu, cu o piele foarte subțire, incredibil de suculent. Gustul lor este imposibil să se confunde cu orice alte tomate. Ele nu sunt ceva ce ar fi dulce, nu doar în ele, blând, literalmente mărunțire sub cuțit nu este o pastă acru caracteristic.
Asta e din Yusupov obține cele mai delicioase roșii Achik-chuchuk. Am cumparat o rosie. Se cântăresc 200 g 1 kg. - este normal pentru Yusupov de tomate. Aici este, Viewtiful.

Nick Storozhev Oracle în urmă (57 086) 6 ani

cel mai delicios, care urât

roșii bune pot fi găsite numai în regiunea Krasnodar, și cât de mulți nu au ales nimic nu se va.

(((VikusiiiiiiiiiiK))) Sage (11459) Deci, toți vânzătorii strige că ei Krasnodar și Baku, de relaxare. Într-adevăr frumos, dar fără gust.

Claude Granden Gânditor în urmă (8154) 6 ani

în cazul în care le-ați cumpărat, în cazul în care, în orice piață, este roșii din plastic. roșii bune de iarnă nu cresc. Vara este o chestiune diferită

Bradul de Crăciun Inteligenta Artificiala in urma (175649) 6 ani

Există 7 modalități de a alege cele mai bune roșii.

1. Pentru a cumpăra roșii bune nevoie pentru a face o rosie tăietură. Desigur, aceasta nu avea succes pe piață. Doar nu cumpără roșii pentru viitor, în cazul în care niciodată nu au lăsat să le ia, și, prin urmare, nu știu calitatea lor. Dacă roșia suculent tăiat și tuburile interioare sunt umplute, înseamnă în stare proaspătă. Simțiți-vă liber pentru a lua aceste roșii.

2. prospețimea și maturitatea tomatelor poate fi calculată prin miros. În cazul în care roșiile sunt gustul delicios suculent - atunci ele mature. Tomate culese verzi și coapte pe viță de vie nu sunt, aproape nici un miros.

3. În cazul în care suprafața tulpinii este rupt, are o culoare nenaturală, nu iau aceste roșii. Poate că maturată deja furat, nu există nutrienți în ele.4. Alege o, rosii frumoase marime medie mature (de obicei, foarte mare, există doar roșii roz). În cazul în care vânzătorul încearcă să vândă deteriorat roșii, pasate sau tăiate prin calota - nu este necesar să le ia. La urma urmei, vina poate acumula bacterii sau murdărie, iar vara pentru paradisul agentilor patogeni.

7 moduri de a alege cel mai bun pomidory5. roșii mai bune și mai gustoase sunt la sol. Cu toate acestea, în primăvara și iarna, astfel de roșii vor fi foarte scumpe.

6. Verificați la locul de muncă al vânzătorului. Omul elegant, cu mâinile curate și un haine speciale de lucru - așa că e bine. Dar, în cazul în care locul de depozitare și vânzare de tomate lasă mult de dorit - l joace în condiții de siguranță. Mai bine să-și piardă încă 5-10 minute de timp și de a alege un produs de calitate.

7. Determinați ce este aveți nevoie de o varietate de tomate. Ce ai de gând să faci cu achiziționarea de: salata, conserve, suc? Și se bazează pe faptul că cumpere marca dreapta. De exemplu, tomatele „cireșe“ de conserve, mediu și soiuri roșii mari pentru umplutură (tomate umplute). roșii elastice cu usturoi și alte delicii de gătit.

Besogon Luminat în urmă (36799) 6 ani

Din grădina lui, plantat, udat, plivit, și apoi să mănânce. Sau du-te și cumpără chimie și sănătate plante aromatice.

Elena Pantyukhina Guru în urmă (4660) 6 ani

Cele mai delicioase în paturi și Volgograd lor, ne-am adus aici, în primăvară, sunt vândute pe dreapta strada

Olga Kirilenko Luminat în urmă (20387) 6 ani

este cultivat în sere!
Un bun - acestea sunt scumpe. de exemplu, azeyrbadzhanskie

Anna Sage Deripaskina în urmă (12240) 6 ani

roșii bune în luna mai nu pot fi în cazul în care acestea nu au fost crescute, nu este încă sezonul
Dacă într-adevăr doriți cu adevărat chiar acum, trebuie să miros într-adevăr, aceasta ar trebui să miros este de tomate. Adresați-vă în cazul în care roșiile și uita-te la prețul. Ieri a cumpărat (Rostov-pe-Don). că cei din Turcia miros de iarba din jurul tulpinii acestea sunt palide, iar apoi în mijloc va fi o mare vene albe, sunt 80R.
Cei care serei din Kislovodsk și teritoriul Krasnodar, miros roșiile, de culoare rosie pe toate laturile, sunt 130-150r.

glacha xobotova Luminat în urmă (20295) 6 ani

Este cultivat în principal în China și în Uzbekistan. cel puțin la noi de acolo în Siberia condus. Da, dacă ai sări de pe pereți ca o minge, nu este chiar gustos. Disponibil acum de vânzare cele mai comestibile - Cherry și roz. Și așteptăm și să crească lor!

Jeka elev în urmă (175) 6 ani

Tomate nevoie de un gust vyberat decât roșiile mai gustoase cu atât mai bine este)))) Este mai bine de culoare desigur vyberat.

Natalia Mironova Profi acum (741) 6 ani

Ramură Luminat în urmă (38548) 6 ani

Cele mai bune tomate cele cultivate în grădină tine! Și ai dreptate, în cazul în care roșiile nu este un miros de roșii - nu-l ia!

Rauf Ismailov elev în urmă (146) 8 luni