carte de trucuri pentru incepatori

carte de trucuri pentru incepatori

Cum de a începe cursurile se concentreze?

carte de trucuri pentru incepatori

Există mai multe tipuri de trucuri. Unii arata bine pe scena, unele aproape, unele cum ar fi mai mulți copii, unii adulți distrați. Sunt cei care par ușor, dar de fapt necesită o pregătire semnificativă, dar există trucuri care nu au nevoie de orice aptitudini, doar elemente de recuzită speciale. Magicianul novice nevoie de ceva pe care le poate transporta în jurul valorii, care ar fascinat publicul de orice dimensiune și de vârstă, ar fi ușor de învățat, și cel mai important, la prețuri accesibile. Poate că cea mai mare diversitate și libertatea de a da trucuri cu cărți.  • carte de trucuri pentru incepatori

Sac de trucuri pentru incepatori micromagic

Avantajele trucuri cu carduri pentru magicieni începători

carte de trucuri pentru incepatori
Deck de carduri întotdeauna cu tine, este posibil să surprindă cât mai mulți oameni de toate vârstele. Chiar și magicieni novice face față cu ușurință cu carduri speciale, cum ar fi, de exemplu, un tur de forță punte Svengali cu bicicleta sau o punte magică de producție proprie. Unele trucuri cu carduri pot face copii de la patru ani, un accent, de exemplu, conține un set de trucuri „de buzunar trucuri №1»! În același timp, carte de trucuri au un potențial uriaș de dezvoltare - chiar și cu o punte normală nu este dificil de a învăța cum să facă trucuri incredibile, în cazul în care învățarea din cărți și discuri de profesioniști, și, în timp, vei fi surprins de ceea ce se poate obține până la!Ce trucuri pot face oamenii obișnuiți cu cărțile?

Fie că doriți să exploreze posibilitățile de mâinile sale, împreună cu un standard de punte baysikl, arătând cascadorii inteligent nu exista dispozitive secrete, simțindu-se ca un magician după 15 minute după ghid de studiu, cu hărți Svengali sau bate toate poker cu o punte magică, este posibil, chiar dacă sunteți în viață Ei nu au luat în mâinile cardului. Cel mai important lucru - să știe secretul de concentrare și să urmeze toate regulile în timpul show-ului, și, desigur, practica de câteva ori înainte de performanță principal.

În cazul în care pentru a cumpăra trucuri magice pentru incepatori?

carte de trucuri pentru incepatori
Noi :) Magazinul nostru ofera o varietate de trucuri carte de trucuri pentru începători, pentru toate vârstele, în seturi și otdelno.S fiecare focalizare au inclus instrucțiuni detaliate de utilizare, care sunt dezvăluite secrete și sfaturi care va face prezentarea de neuitat. Și agenți de vânzări și administratorii noștri vă va solicita întotdeauna ceea ce accentul va fi perfect pentru nivelul tau, sau nivelul persoanei pentru care decideți pentru a face un astfel de cadou minunat - posibilitatea de a surprinde prietenii și să descopere un magician! Cu pachetele noastre speciale vă va învăța cum să facă trucuri cu cărți și în acest lucru vă va ajuta una din punți, unde vei fi capabil de a face conversia întregului pachet de cărți în vizualizatorul selectată o singură carte:

  • carte de trucuri pentru incepatori

carte de trucuri pentru Svengali

Cu acest pachet standard de carduri, recunoscute la nivel mondial, puteți face ca un simplu trucuri magice cu carduri și complexe.

  • carte de trucuri pentru incepatori

roșu hărți standard de bicicletă (baysikl roșu)