Casă cu mâinile în lemn


Dacha are în prezent aproape toată lumea, este atât de frumos după ce a lucrat în fiecare zi pentru a merge acolo pentru week-end și să se relaxeze. În vara aranja o vizită la grătar, iarna - ceai cald lângă șemineu sau lapte topit fierbinte dintr-o sobă din Rusia. Dar ce se întâmplă dacă casa a fost construită recent, și nu există nimic altceva decât zidurile goale de lemn? Am nevoie să caute un designer sau încă bazându-se pe mai multe proiecte pentru a veni cu și de a crea ceva din propria lor, economisind astfel o cantitate suficient de mare de bani? Acest articol conține opțiuni pentru casă de țară de design interior cu pozele pentru proprietarii de zeloși care le place să facă totul în propriile lor mâini.Casă cu mâinile în lemn

Proiectarea într-o casă de țară privată în alb

Avantajele caselor din lemn

Aproape toată lumea este de acord că casa, construită din lemn, pare mai solid și estetic plăcut în comparație cu case realizate cu ajutorul altor materiale moderne pentru constructii si finisaje. Casele din lemn au două caracteristici unice: izolare fonică și izolare termică. Prima va permite să includeți muzica tare, ceas telivizor sau aranja adunări zgomotoase, fără a deranja vecinii, iar al doilea - în iarna rece, nu va permite căldurii să scape. De asemenea, în casele copac este întotdeauna păstrat cel mai bun pentru nivelul de confort al umidității, indiferent de condițiile meteorologice. Un alt arbore conține substanțe numite fitonitsidami. Datorită lor casă și să mențină temperatura și umiditatea optime. Case din lemn practice și frumos. Design-ul unei case sat în propriile lor mâini (vezi foto) este un exemplu de estetica clădirilor din lemn.

Casă cu mâinile în lemn

Design-ul satului în interiorul casei

stilul de țară

În limba engleză, cuvântul „țară“ - înseamnă „sat“. Acesta este un stil simplu, dar foarte confortabil, care va crea o atmosferă caldă acasă și o atmosferă familiară. Țara este caracterizat de o nuanțe luminoase și ușor de reținut textile, care sunt în armonie perfectă cu culoarea lemnului. La utilizarea acestui stil în interiorul casei dvs. va fi cât mai aproape de așa-numita „casa bunicii în sat.“ obiecte uzate vechi trebuie să fie peste tot, dar nu înlocuiesc tot mobilierul. Anktikvariat doar accente, să se implice în efectul de vârstă nu-l merita. Printre cele mai importante - mobilierul care acceptă atmosfera de țară. Acesta ar trebui să conțină liniile drepte și numărul minim de detalii decorative. Țara diferă funcționalitate limitată, mobilier neșlefuit și rugozitatea de lumină. Foarte lung mod de a pune nativ bănci românești, scaune plain simple, rafturi, dulapuri și un pat obișnuit, fără lenjerie de pat de lux.

Casă cu mâinile în lemn

Proiectarea într-o casă de țară privată în stil rustic

O soluție excelentă, care va aduce într-o bucată dintr-o casă de țară este de a instala fier forjat și mobilier de răchită. În loc de dulapuri puteți pune trunchiurile vechi în căutare de care vă puteți urca în hambar sau în podul unei case vechi.

Casă cu mâinile în lemn

Efectuarea stilul dvs. țara de origine poate fi destul de variate

O opțiune bună - schimba toate felurile de mâncare pe porțelan sau din lemn.

Perdele au nevoie de materiale naturale simple. Acest bumbac, in, bumbac. Acestea pot fi model fin, de exemplu, puncte sau flori. Astfel de perdele - unul dintre semnele distinctive ale unui stil tradițional rustic. Sarcina lor principală - nu pentru a decora casa, ci pentru a servi scopului propus.

Casă cu mâinile în lemn

Țara caracterizată prin prezența de culori luminoase și textile catchy

Se recomandă să amplasați lampa pentru a arunca pe ele, fețe de masă, shades cuverturi de pat și prosoape cu broderii de mână. Peretii pot fi decorate cu picturi reprezentând peisaje rurale. De asemenea, toate casele din lemn în stil rustic sugerează prezența unui semineu: prezent sau simulare. Casa de design țară cu mâinile lor uite în interiorul la fotografie.

Casă cu mâinile în lemn

perdele rustice, trebuie să fie din materiale naturale simple,

stil cabană

Acest cuvânt fantezie numit de design acasă în stil de vânătoare. Este cel mai frecvent în Elveția, care este patria sa. Interiorul casei este decorat cu diferite tipuri de trofee: animale și păsări împăiate, coarne de cerb cerb și alte chestii. Cele mai multe dintre camere ocupate de culoare închisă canapele din piele voluminoase, a dat tonul pentru intreaga camera. Ele sunt destul de practice: ziua aceasta este locul pentru get-întâlniri cu prietenii, iar noaptea au rasklydyvayut și au obținut paturi de dimensiuni impresionante.

Casă cu mâinile în lemn

Proiectare în casa țară privat, stil Cabană

Într-o astfel de cabană de vânătoare ar trebui să aibă un șemineu, este de dorit ca a fost real. Mochetă covoare podea diferite, care atârnă, de asemenea, pe perete. Deseori, puteți vedea că covoarele sunt înlocuite cu piei de animale. În cazul în care casa aparține vânătorul - este real, iar dacă oamenii nu trebuie să vâneze nimic, imitațiile. Pe pereți atârnă și tablouri uriașe care descriu peisaje forestiere, scene de vânătoare pitorești, sau coarne de animale moarte. O altă opțiune - desfășurarea de arme și alte echipamente de vânătoare.

Casă cu mâinile în lemn

Cabanele Style - o casă de design într-un stil de vânătoare

Podeaua cabana sostarivayut crea în mod deliberat suprafața sa uzat. O opțiune bună pentru podele nu va acoperite de cherestea nimic. În bucătărie, baie și toaletă podeaua este acoperită cu dale din pietre naturale. grinzi de lemn tavan decorat cu greoaie. Design-ul unei case sat în propriile lor mâini este prezentată în fotografia de interior în stil de vânătoare.

Casă cu mâinile în lemn

Stil cabana presupune podea si tavan finisaje din lemn

stil englezesc

Stilul tradițional englezesc combină trei caracteristici - concizie, rigoare și de lux, nu există nici un fel în cele două versiuni anterioare. Folosind acest stil de acasă sublinia propria aristocrație și de bun gust, dar crearea interiorului în limba engleză este necesar să se aloce o cantitate suficient de mare de bani. Dar oaspeții vor aprecia decorul unic de casa ta.

Casă cu mâinile în lemn

Proiectarea într-o casă de țară privată în stil englezesc

pereți de lemn în acest stil tapet ascunde giposokartonom sau decora lor de frontieră, cu motive naturaliste motive (naturale) și alte modele pe tema plantelor.

Casă cu mâinile în lemn


Cu ajutorul unei acasă în stil englezesc sublinia propria aristocrație și de bun gust

Lotul englezesc interior al spațiului ocupat de paturi de lux cu lenjerie de pat de mătase de lux, precum și canapele voluminoase cu tapițerie de catifea. Acesta ar trebui să adere la anumite tonuri estompate, astfel încât să nu pară fără gust. Cu un astfel de bine mobilate pentru a combina următoarele decor: porțelan vaza de orhidee in vase de transparente, picturi rafinate.

Lângă fereastră, puteți pune un scaun confortabil în kit-ul pentru canapea.

finisaj Plafon se realizează grinzi sau muluri. În mod tradițional, britanicii au efectuat o celebrare vie, deci este bogat decorat cu un șemineu, o varietate de arme (arme, cuțite, pumnale), portrete în stilul de mobilier din secolul al XVIII-lea și stejar se potrivesc perfect în design-ul unei case sat în interior. propriile mâini este posibil să facă acest lucru (vezi foto).

Casă cu mâinile în lemn

Condiții de viață în stil englezesc

stil japonez

Toate componentele unui stil tradițional japonez își vor găsi locul într-o casă confortabilă de lemn. Podeaua este un covor cu rogojini din bambus - acestea pot fi găsite în orice casă națională, dacă se întâmplă să viziteze Japonia. Mai degrabă pereți pune de multe ori un partiții de hârtie. În acest stil, tot mobilierul sunt destul de mici, este necesar să se ia în considerare încă de la început. Stilul japonez de tinde pentru a calma, confort, confort, și cel mai important - să naturalețe. Prin urmare, merită să se evite abundența de materiale moderne, cum ar fi sticla, plastic, metal și țesături sintetice. Este mai bine să nu le folosească sau adăugați la interior în cantități foarte mici.

Casă cu mâinile în lemn

Proiectarea într-o casă de țară privată în stil japonez

O alternativă la masa obișnuită în stil japonez sunt mesele joase de bambus, care pot fi ușor mutate sau transferate într-un alt loc, chiar si fata. În loc de scaune sunt folosite tafte moi, perne, tapițerie și podiumuri cu rogojini tatami tradiționale. Se pare exotice și eficient, vă va surprinde oaspeții.

Casă cu mâinile în lemn

O alternativă la mesele obișnuite sunt mese mici de bambus în stil japonez

Stilul japonez presupune prezența unui foc mic, care aduce la confortul interior și restul.

Dormitorul trebuie să fie prezent pat rogojini și mese mici, tatami. Interiorul unei case de lemn în stil japonez se face cel mai bine în culori strălucitoare. În Japonia, se face cu ajutorul plantelor lor naționale - bambus. În regiunea noastră, va servi ca un substitut pentru urmatoarele tipuri de lemn: pin, brad, zada.

Casă cu mâinile în lemn

Interiorul unei case de lemn în stil japonez este cel mai bine în culori luminoase

Pe pereți puteți închide tapiserii cu imagini ale unor filosofi japonezi și înțelepți.

Ornamente servi lămpi de hârtie de orez, desenate pe pereți și alte obiecte de decor caractere.

Casă cu mâinile în lemn

Dormitorul trebuie să fie prezent pat rogojini și mese mici, tatami

stil mediteranean

Acest stil are originea în Italia. Numele său mai familiar și plictisit - toscan. În acest stil italienii decora casele lor din cărămizi, în regiunile din sud. Dar este, de asemenea, foarte potrivit pentru finisarea de case din lemn, iar designerii noștri au creat deja mii de proiecte „toscane“.

Casă cu mâinile în lemn

Proiectarea într-o casă de țară privată în stil mediteranean

Plafonul în grinzile decorația în stil mediteranean, iar blatul și pardoseala în bucătărie sunt acoperite cu gresie si faianta. idee minunată este de a alege o gresie multicolori: astfel încât să fie în atmosfera maximă de trecere de case tradiționale italiene. Culoare: piersic, verde cald, portocaliu și maro ocru.

Casă cu mâinile în lemn

Stilul mediteranean își are originile în Italia

Șorț pentru gazda ar trebui să aleagă desene tradiționale sau broderiile.

Sexul este construit din lemn masiv, textura și culoarea care trebuie să fie uniformă. Una pentru acoperirea cu podea joasă este linoleum. Dacă alegeți calitatea și nu cea mai ieftina optiune, va arata foarte natural și natural și se potrivesc perfect în decor în stil toscan.

Casă cu mâinile în lemn

Sex în stil mediteranean este construit din lemn masiv

Pentru iluminat utilizate lumini pandantiv de lux, în mod deliberat scăzut omis. Cea mai bună opțiune - în cazul în care acestea sunt realizate din antic si arata ca in cazul in care au mai mult de o sută de ani. Dar poate fi limitat la alegeri simple: fie construit în modelul de tavan sau pe perete.

Nu uita că florile proaspete - un atribut obligatoriu al stilului italian. Puteți închide câteva ghivece sau să aranjeze ghivece pe pervazul ferestrei.

De cuverturi de pat și scaune trebuie să fie simplă, ușoară și culori calde și un vesel motive florale sau plante. Pe ferestrele trebuie să stea perdele frumoase, cu volane și volane pe partea de jos. Suprafața unuia dintre pereții pot fi în mod artificial pentru a face mai vechi de mai multe decenii: în acest context este foarte impresionant uite mobilier bogat.

Casă cu mâinile în lemn

De cuverturi de pat și scaune trebuie să fie simplu

stilul românesc

În acest stil în țara noastră cele mai multe dintre casele vechi decorate. Cu toate acestea, oamenii sunt obosit de timpul nostru, ei doresc, uneori, un gust de ori foarte vechi, chiar dacă stau la cabana. Tot mai mulți oameni din întreaga lume în fiecare zi sunt de cotitură pentru designeri cu o cerere de a crea un interior în stil tradițional românesc. Nu e atât de greu să faci pe cont propriu, podsmotrev doar elemente de decor din strămoși.

Casă cu mâinile în lemn

Proiectarea într-o casă de țară privată în stil românesc

Rețineți că, în peretele tradiționale românești casele vypoleny nu este doar din lemn, dar de busteni perforate de remorcare. Casa jurnal arata foarte impresionant.

În loc de soba semineu este plasat, care este potrivit pentru încălzire. Pe lângă acesta puteți pune o căpușă lungă și poker.

Casă cu mâinile în lemn

Casa jurnal arată cu adevărat spectaculos

Pe ferestrele agățate perdele albe din tul. Pentru corpuri de iluminat sau lămpile sunt plasate în stilul sfeșnice vechi.

elemente de decor speciale acolo, cu excepția broderie si articole: lucru manual păpuși de cârpă, jucării și potholders tricotate.

Casă cu mâinile în lemn

Bucătărie în stil românesc

Bucătărie în stil românesc - un ustensile din lemn, vase de lut si fonta. Acum, în magazine puteți găsi o mulțime de elemente necesare.

Dacă luăm designul bine, atunci cuptorul poate fi făcută mică și mare rus, pe partea de sus, care este bine organizat de dormit.

Casă cu mâinile în lemn

Interiorul în stilul românesc presupune cuptor

Elemente obligatorii de case rurale din lemn

În cele din urmă, puteți aloca 3 caracteristici comune care se găsesc în fiecare interior și oferă atributele necesare oricărei case de lemn.

Casă cu mâinile în lemn

In interiorul casei de țară ar trebui să fie bine luminat

  1. Șemineu sau versiune decorativ.
  2. mansardă.
  3. O iluminare bună, de preferință naturale.

Casele din lemn de rolul principal este materiale naturale.

Casă cu mâinile în lemn

Șemineu sau sobă - un element obligatoriu în casa sat

Acest lucru este demn de amintit înainte de a umple spațiul de acasă. Un număr mare de material plastic, metal, sintetice și țesături artificiale perturba armonia, confortul și dorința de a fi în casa scade. Este necesar de la bun început pentru a planifica toate detaliile, de la mare, cum ar fi mobila, la accesorii mici.

Casă cu mâinile în lemn

interior luminos al unei case de țară

Apropo, interiorul poate combina chiar mai multe zone, cel mai important, că toate în armonie unele cu altele, a fost ales cu un gust și satisface preferințele proprietarului.

Casă cu mâinile în lemn

Casă cu mâinile în lemn

Casă cu mâinile în lemn

Casă cu mâinile în lemn

Casă cu mâinile în lemn