Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Rareori un copil care ocolește visul de a avea o casă în copac confortabilă. Cu toate acestea, nu toate firimiturile de ea vine adevărat. Între timp, chiar ca un adult, poti realiza visele copilariei tale prin construirea unui loc de refugiu în coroana de stejar si iubit de relaxare pe înălțimile întregii familii. Și dacă ai devenit deja părinți, imaginează-ți cum firimituri vor mulțumi o casă în copac minunat, vă permite să se ascundă de lume și să respecte natura de la înălțimea?!Dacă ați decis să construiască o casă în copac, cu propriile sale mâini la vârsta adultă, o astfel de facilitate ar putea transforma într-o capodopera arhitecturala. Ca un copil, chiar și apare o casetă de locuințe, ca un adult vreau să fac totul bine, în mod fiabil și frumos - să se odihnească sufletul și vă rugăm să ochi.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Treehouse pentru relaxare întreaga familie. Vrei asta

Dacă sunteți de planificare pentru a construi o casă pe un copac pentru copii, în timp ce ei înșiși nu vor fi utilizați, atunci totul este relativ simplu. Costum și o clădire mică, cel mai important lucru - culorile vii, dispozitive de divertisment și, desigur, a crescut de siguranță. Aici, de exemplu, în fotografia de mai jos sunt toate prezente. firimituri tale vor fi nebun pentru un astfel de cadou.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Casa de colorat cu un tobogan pentru copii. Ca în cazul în care dintr-un basm, nu?

Între timp, construcția actuală a acestor părți ale restului la înălțimea a ajuns la un nivel ridicat, astfel răsfățați-vă ca „Towers“ este posibil și nu avea copii. Este în curs de dezvoltare în mod activ construcția de case de pe copaci pentru o varietate de nevoi. Coroanele copacilor puteți vedea restaurante, camere de hotel, ceai și chiar apartamente rezidentiale - cu utilitati si mobilier. Cel mai mare din lume, această casă minunată pe înălțime este în Scoția, cu o suprafata de pana la 557 de metri pătrați. Sala de mese poate găzdui cu ușurință 120 de oaspeți. Titularul a trebuit să plătească pentru proiectul de 7 milioane $, dar nu există nici o eliberare de vizitatori.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Cea mai mare casa din copac este aproape de Edinburgh

Autoritățile suedeze au distins se garnisit cu generozitate neobișnuită casa parc public de aproximativ 12 metri pătrați. Fiecare vizitator în parc se pot bucura de șederea în acest mansarde minunat. Există o serie de balcoane, terasa cu un hamac, o bibliotecă minunată, bucătărie și chiar și la toaletă.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Întâlnește Lodge faimosul în parc Vasteras

Suedezii se pare că îi plăcea să-și petreacă timpul la o înălțime, astfel încât unul dintre antreprenorii locali a construit un hotel cu 5 camere. Design-ul este alcătuit din plăci de aluminiu. Hotelul este conectat la electricitate, camerele sunt încălzite și au baie privată și o chicinetă unde vă puteți pregăti cafea și mic dejun.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Dacă doriți să trăiască într-un astfel de hotel Outlandish, camere de carte in avans, pentru că sunt dispuși să meargă mii de călători din întreaga lume

În Japonia, în muzeu, în mijlocul grădinii cu flori de cires arhitect eminent a construit o casă de ceai neobișnuit în cazul în care puteți merge la fiecare vizitator și să ia parte la o ceremonie a ceaiului la o înălțime.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

În Japonia, vă puteți bucura de ceai drept real printre ramurile de flori de cireș

Dar o astfel de capodopere - lotul de oameni de afaceri și bogat. Cu toate acestea, planul de casa copac poate fi nu mai puțin interesant, deși nu atât de bine cunoscute. Principalul lucru - imaginația, dorința, timpul și abordarea de sunet. Unele familii din grădina ta face nave sau farfurii zburătoare, alte cabină pe duș, iar unele construi castele. Alegeți proiectul „lor“ și transmite - spre un vis pe cer!

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Casa poate prelua misiunea întregului complex al jocului. În acest caz, părinții au decis să facă o câteva scări, terasă și leagăn

Înainte de a te uiți, cum să construiască o casă în copac, va trebui să decidă cu privire la locul de desfășurare și platformă pentru o astfel de structură, deoarece este important ca Terem a fost nu numai frumos, dar, de asemenea, o încredere, de lungă durată. Dacă alegeți copacul greșit, riști să „arunce“ bani și timp. Cum de a face totul corect?

În primul rând, să inspecteze toate copacii din curtea ta.

În al doilea rând, pentru a alege cel mai bun pentru punerea în aplicare a unei astfel de rasa idee. De exemplu, pin - nu cea mai bună platformă pentru construirea de locuri de odihnă, la o înălțime pentru că ea prickly ramuri și „locuitori“ enervante - furnici. În general, majoritatea de stabilitate insuficientă diferite lemn de esență moale pentru a da cabana trebuie să utilizeze puterea de câțiva copaci. Lipa nu este adecvat din cauza vâscozitatea lemnului, orice consolida în siguranță, pe acest trunchi va fi problematică. În plop, salcie și castan rădăcini slabe, de aceea, conac pe ele pentru a construi un pericol, deoarece structura se poate prăbuși cu copac. Ce stai? Experții recomandăm să optați pentru stejar, paltin, brad, arborvitae, sau care sunt persistente, impunătoare și durabile. Cu toate acestea, pentru o mici mansarde pentru copii se potrivesc perfect mărul, dar pentru adulți acolo mai bine să nu urce.În al treilea rând, găsi o rasa potrivită - jumătate din bătălie, de asemenea, trebuie să se apropie în mod inteligent procesul de selecție a arborelui și locul unde creste. Care sunt cerințele care trebuie luate în considerare?

 1. Terenul nu trebuie să fie pietroase.
 2. Nu începe de construcție pe invers, copaci tineri prea vechi, sau, care nu pot rezista la greutatea structurii.
 3. Preferați ramificat trunchi cu ramuri orizontal în creștere, atunci veți avea o mulțime de puncte de sprijin.
 4. Fire pentru asigurarea structurii în diametru ar trebui să fie mai mult de 20 de centimetri.
 5. Verificați trunchiul și ramurile celor ce fisuri, contracția bruscă și semne de putregai.
 6. Controlați coroana, și să bea, ramurile slabe și veștejite, deoarece mai târziu se va rupe în continuare vântul, ceea ce poate deteriora componentele casei.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

fotopodskazka dvs. de lemn alegere

Deci, v-ați decis că grădina va decora casa din copac, cum să construiască un astfel de conac miracol competent? Există secrete? Ca și în orice caz, în procesul are propriile sale caracteristici. Cel mai important - nu dăunează copac, pentru că este - „temelia“ a structurii. Unele reguli de urmat pentru a menține „starea de sănătate“ a plantelor?

 • coaja poate fi tăiată doar jumătate din adâncimea, altfel va distruge copac;
 • În cazul în care trunchiul este îndoit, structura trebuie să fie repetată această îndoire;
 • Încercați să dețină activitatea principală de pe teren, a salvat planta de la sarcini excesive;
 • ține cont de faptul că arborele poate crește în continuare și schimba forma.

În cazul în care au fost protejate în camera pentru firimiturile pobespokoytes la toate părțile de construcție - pereți sau șine. Pentru siguranța copiilor de circulație au nevoie de scara de încredere. Focus pe vârstă, uneori, o scară de frânghie - nu cea mai bună soluție. Dacă doriți să evitați probleme, construi trepte de lemn. Din nou, pentru copii pentru a construi facilități mai bune jocuri, la o altitudine joasă, folosind materiale naturale, și în loc de cuie - piulițele și șuruburile să fie înecat în portbagaj / ramuri.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Începeți cu un desen care indică dimensiunile structurii, atunci puteți calcula cantitatea de materiale

Pentru construirea de „paradis“ de la înălțime trebuie să aibă dorința, timp, mâinile iscusite, instrumentele și materialele necesare.

Cheltuiți „inventar“ în garaj sau vărsat și să se pregătească aceste instrumente:

Veți avea nevoie, de asemenea, îmbrăcăminte de protecție și mănuși.

Este important de știut! Toate elementele de lemn pre-impregnate cu un compus special, care protejează lemnul de putrezire.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Nu am putut găsi instrumentele necesare în ferma? Nu te grăbi să cheltui bani, încercați să le ia la utilizarea vecini sau prieteni

Următoarea este o listă de materiale pentru a determina ceea ce este deja acolo, în gospodărie, cumpărare lipsă.

Să luăm, de exemplu, o listă de materiale necesare pentru dimensiunea medie a casei:

 • Consiliul de 2 până la 4 metri (5 până la 25 cm);
 • 6 placi la 3 metri (5 până la 15 cm);
 • Lemn 3 la 4 metri în lungime (5 până la 15 cm);
 • alte placi, balustrade, scări, placaj pereți;
 • un cablu cu un diametru de 0,6 cm;
 • 8, plăci metalice perforate, fixate pe bare;
 • Inoxidabil / șuruburi galvanizate;
 • cuie, șuruburi, cârlige și alte piese pentru montare;
 • prelată;
 • alte elemente în funcție de design și de desen.

Înălțime standard - 3 metri, desigur, în cazul în care Turnurile vor folosi firimituri mici, acesta poate fi montat mai jos. Deci, cum să faci o casă în copac, cu ajutorul componentelor enumerate mai sus?

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

EXEMPLU montat cadru de depunere

Ia-cherestea, unghii vrac bătut în cuie la o sucursală, situată la o distanță mai mică de 30 de centimetri de la etajul al viitoarelor mansarde. Folosind nivel, fixați celălalt capăt al cremalierei pe cealaltă ramură este strict orizontală. Se repetă operația cu cealaltă parte a trunchiului. Asigurați-vă că plăcile sunt la același nivel. Se îndepărtează cu grijă șina, se măsoară distanța dintre locul în care unghiile erau. Apoi, de la 4 m Scădeți această cifră, numărul rezultat împărțit la doi - o dimensiune segment care trebuie să fie măsurat din scânduri de margine (5 până la 25 cm). În aceste locuri, o gaură cu un diametru de 1,5 cm. De asemenea, pentru a face fiecare parte are un astfel de orificiu pleacă dintr-un prim segment egal cu distanța dintre găurile din ramurile. Între găuri folosind un puzzle sau lama sloturi trebuie să fie făcut, în care trebuie să instalați un distanțier pentru a fixa placa, iar la distanța dorită de trunchi / ramuri. Materialele care nu sunt recomandate cravată, se sprijini de un copac, deoarece acesta poate continua să crească.

Când fundația este gata, se poate trece la podea. Pentru a face acest lucru, se taie placi. 2 plăci (5 până la 15 cm) ar trebui să fie egală cu lungimea punții, restul de 4 - 10 cm mai scurt. șuruburi scurte pentru a atașa placa unul din lung (perpendicular). Proiectarea ridica și cravată la suporturile. Apoi fixați a doua placă lung. Mai mult, în cazul va merge la plăcile de metal. Pentru a face camera este mai stabilă, puteți face opriri. Acest lucru necesită o placă de 5 până la 10 cm. Opritoarele cu șuruburi, atașați poală. Pe grila de podea, setați placa, ceea ce face un decalaj de 1 cm (o cutie de chibrituri), pentru că apa trebuie să fie liber să se scurgă departe, și să nu rămână în casă. Pre pe panourile trebuie să fie făcute decupaje pentru trunchi și ramuri. Diametrul lor este recomandat să facă mai mult de 5 cm, deoarece planta va continua să evolueze.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Aici este baza podelei

Din resturile de material face scara și balustrade. Lacunele dintre podea și balustradele mai bine placaj sau placi de invelis. Acoperișul poate fi făcută din pânză. Pentru a face acest lucru, la o înălțime de 2 metri pe fiecare parte a mansarde șurub 2 cârlige, trebuie să trageți un cablu între ele. Prin perekin'te prelata cablu pe perimetrul și colțuri, trăgând, fixați țesut. Ia pe scări pe placul dumneavoastră. Copiii prefera coarda, cu toate acestea, ia în considerare vârsta „proprietari“ ai casei.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

În cazul în care scara va fi instalat în centru, este necesar să se facă o astfel de hașură

Acum Camera poate fi vopsit, decora, pentru a dota mobilierul și atracții, de exemplu, tobogan sau leagăn. Atras la activitatea tuturor membrilor familiei, și rândul său, proces plictisitor într-o aventură.

Casa de copac pas cu pas - vom construi cu propriile lor mâini

Aici este casa si gata! Observați cât de atașat acoperiș de pânză (poate în text procesul nu a fost pe deplin înțeles)

Treehouse - o ocazie minunata de a reveni la copilărie și de a face fericit firimituri lor.