Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)

Pentru copil petrecere a timpului liber, părinții trebuie să rack creierele lor în căutarea unei soluții adecvate. De fapt, răspunsul este destul de simplu: copilul a petrecut ziua în jocuri active necesitatea de a organiza spațiul său personal. Calea de ieșire din această situație va fi casa copiilor cu propriile sale mâini. În orice curte se poate aloca o suprafață mică pentru construirea casei pentru jocuri. Rămâne doar pentru a ridica sistemul, materiale, instrumente și de a ajunge la locul de muncă. Găsi instrucțiuni detaliate pot fi în articolul nostru.tipuri comune

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Cărămidă de direcție casa bloc de muzica house

Pentru a face căsuță pentru copii, puteți utiliza o varietate de materiale care rămân după construirea sau repararea, în cazul în care astfel nu a fost, să le achiziționeze în magazin de hardware. Fără îndoială, cele mai populare sunt din lemn:

Luați în considerare opțiunile comune.

playhouses de constructii realizate din placaj începe cu design, care este, de a crea un desen sau aspect, pentru care atunci va fi posibil să se calculeze cantitatea necesară de material și de a face recoltarea. În această etapă a marcat scaunele rezervate sub ușa și ferestrele. Pentru construirea celor mai simple, cabanele de vară va fi doar o pereche de foi de material selectat, dar consumul global va depinde în întregime de dimensiunea de construcție. Păstrați în minte câteva puncte importante:

 • ferestrele sunt situate pe podea, la o înălțime de 60 cm;
 • ușă ar trebui să fie mai mare decât copilul creste 15-20 cm;
 • dimensiuni viitoare casa ar trebui să permită copilului să se simtă confortabil;
 • acoperiș unghi de sedimentare de 45 °;
 • foi de placaj pot fi tăiate în ferăstrău cu capse și cuie convenționale;
 • toate unghiurile lustruit în mod necesar cu hârtie abrazivă, astfel încât copilul nu este rănit în timpul jocului;
 • alegerea materialelor de acoperire este cel mai bine pentru a da preferință unei specii sigure și non-toxice.

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Puteți decora imagini

Acorde o atenție! Locație casa ar trebui să fie benefică pentru părinți: trebuie văzute cât mai mult posibil de la ferestre sau pridvor pentru a monitoriza în mod constant copilul.

placi din lemn

Dacă vrem să echipeze casa puternică și de încredere țară, în cazul în care copilul poate juca pe tot parcursul anului, ar trebui să alegeți exact scanduri de lemn. Acest material are un avantaj distinct - un copac cu dreptul de tratament nu este, practic, supus uzurii. Se ia în considerare astfel de lucruri:

 • carcasă grinzi selectate cu o secțiune transversală este de 5 cm;
 • pentru a spori puterea de stud scânduri cadru cu grosimea de 2 cm;
 • terminat casa acoperit de lac punte;
 • să-și intensifice pictura potrivite pentru latura creativă, alegerea culorilor strălucitoare și desenul preferat al copilului personaje de desene animate.

Acorde o atenție! Ca și în orice structură din lemn playhouses necesare pentru a asigura impermeabilizare pentru acoperiș.

Hut pe picioare

Pentru a face nu o casă simplă, un loc pretențioasă pentru jocuri, este cel mai bine să stați la o cabană fabulos pe picioare. Un pas important este de a începe doar. Având dreptul și se calculează la ultimul detaliu desen, vă puteți aștepta să primească practice și a unei case bune. Alegerea materialului pentru cel mai interesant element de - picioare, puteți rămâne pe:

 • bare de lemn;
 • țevi metalice;
 • pietre.

Potrivit pentru decorarea o varietate de combinații. În plus, necesitatea de a acorda o atenție la astfel de lucruri:

 • Înălțimea picioarelor nu trebuie să depășească 70 cm.
 • Piciorul de bază este umplut cu beton pentru stabilitate.
 • Pentru confortul dvs., ar trebui să existe o scară mică sau scări în aer liber.
 • Toată casa este colectat din scânduri de lemn: primul primeste de pe cadru, care este apoi învelite cu plăci.

Acorde o atenție! Deoarece casa este un loc pentru joc activ, picioarele nu ar trebui să fie ridicat. Structura trebuie să fie sigură și stabilă.

Instrucțiuni pas cu pas pe clădire

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Construi o casă din lemn

Pentru a face o lojă simplu pentru copii din lemn, va trebui să aloce o parte din timpul dumneavoastră pentru a colecta material de pe instrumentul și începe să lucreze.

Pentru a începe orice construcție este necesar, cu o planificare. Numai o schemă clară va calcula cantitatea potrivită de material și de a face achiziția. Pentru casa de jocuri de noroc descrise au nevoie de aceste materiale: 1. Panoul Plank (180 x 240 cm) - 6 buc.
 2. Lemnul tratat (cu secțiunea transversală de 10 x 10 cm, lungime 180 cm) - 4 buc.
 3. Lemnul tratat (cu secțiunea 5 x 10 cm, lungime 240 cm) - 6 buc.
 4. Lemnul tratat (cu secțiunea 5 x 7,5 cm, lungime 240 cm) - 2 buc.
 5. material pentru acoperișuri - 1 rola.
 6. Șuruburi (30 mm) - 2. □ DN 500 g
 7. Șuruburi (75 mm) - 1, yn.
 8. cuie Tolev.
 9. Stain - 10 litri.
 10. plăci subțiri.

Suporturi sunt formate dintr-o porțiune de bară de 5 x 7,5 cm, lungime 240 cm. Aceasta este una bază pentru panoul de scândură.

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Panouri de asamblare Schema de scândură

Acorde o atenție! Ridicarea pata, trebuie să selectați două culori: 7 l - „cedru lumină“ și 3 litri - verde închis.

instrumente

De la instrumente de construcție vor avea nevoie de:

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Ai nevoie de instrumente de constructii

Acorde o atenție! Efectuați tăieturi de fierăstrău circular trebuie să fie pe panoul interior la exterior, pe care nu a fost format chips-uri.

performanța de muncă

Înainte de a face un teatru frumos, cu propriile sale mâini, destul de familiarizat cu următorul algoritm de acțiuni.

Podeaua și pereții

 1. platforma aleasă pentru viitorul casei, nivelat și compactat. Dacă se dorește, și disponibilitatea fondurilor, se recomandă să sape tranșee și să umple stratul de pietriș pentru susținerea secțiunilor barelor de 10 x 10 cm.
 2. Lungimea grinzilor de susținere este egală cu distanța dintre panourile montanți scândură două capăt, adică 140 cm. Pentru comoditate, puteți lua un lemn cu secțiunea de 5 x 7,5 cm si lungime de 240 cm, aplicate la un singur panou, observând locație pe acesta. Datorită markup existent, puteți fără dificultate pentru a instala lag.
 3. Solul este nivelat, concentrându-se pe cel mai jos punct. În primul rând, setați primul fascicul de referință, care va fi partea din față și apoi se întoarce în sus. Planeitate și levelness este verificat, iar apoi se poate instala două centrale.
 4. Pentru etanșarea între suportul 2 folosind un bar cu o secțiune transversală de 10 x 5 cm și o lungime de 240 cm. Acestea trebuie să treacă între montanți un panou de lemn, pentru a fi gol. Fix-le cu șuruburi. Golurile formate pentru a fi umplut cu pământ, se lasă un spațiu de aer de aproximativ 3 cm, ceea ce este necesar pentru buna circulatie a aerului.
 5. Panourile Plank sunt tăiate la dimensiunile dorite și să aleagă cea mai fluidă podea. Acesta trebuie să fie pus în așa fel încât niciodată nu atinge solul. Pentru a realiza acest lucru, este posibil să se utilizeze suplimentar tăierea lemnului. Marginile trebuie să fie identic cu fasciculul de referință.
 6. Pentru tăierea corectă a panourilor laterale este marcat prima înălțime a panourilor laterale, care este de 150 cm. De asemenea, este necesar să se lase marja de 5,5 cm. Reducerea cheltuielilor numai pe interior.

Acorde o atenție! Nu uitați să lăsați marjele mici pentru partea din spate și partea din față. Din acest motiv ei vor fi în măsură să blocheze partea cremalieră. Pentru a asigura suprapunerea necesară a marginilor exterioare ale raftului pentru a măsura chiar 2 cm.

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Instalați podea și se colectează de perete

 1. Deoarece acoperișul este elementul cel mai dificil de construcție, trebuie să se concentreze și să acorde toată atenția. Munca de intrare este nevoie de deșurubare partea din spate a rack-ului, apoi să le atașați din nou. Panoul frontal trebuie să măsoare distanța de la punctul central la partea de sus, care se află mai jos. Acest lucru va permite de a determina plasarea locul de rafturi pentru panoul de acoperiș.
 2. Rețineți că rack, care se extinde de-a lungul crestei trebuie localizat exact la o distanță de 5 cm de linia de centru. În acest caz, în timpul asamblării două rafturi nu se vor suprapune reciproc.
 3. În rolul rafturilor suplimentare (dacă este necesar) cel mai bine este de a utiliza bare cu o secțiune transversală de 5 x 7,5 cm. În timpul instalării trebuie să verifice întotdeauna le perpendicular pe partea de sus a acoperișului. Dacă este necesar, acestea sunt aliniate de-a lungul marginii de jos.
 4. Toate umflaturi pe vârfurile coamă mascat cu succes.

Acorde o atenție! Scoateți și rearanja cremalieră are nevoie doar de la un moment dat, pentru a menține rigiditate și rezistență.

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Construi pereți și acoperiș

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Construcția de verande și finisare

etapele finale

 1. Pentru ușă ar fi dimensiuni suficiente pentru 60 x 120 cm. Această dimensiune se potrivește perfect în intervalul dintre montanți. Dar alte dimensiuni pot fi selectate în funcție de necesități.
 2. Mai întâi se taie pe fereastră (e), apoi du-te la ușă. Rețineți că ușa trebuie să fie precauți și atenți să nu-l taie până la capăt, ca și panoul nu este încă pe deplin asigurate, iar designul va pierde rigiditate.
 3. Toate elementele de acoperire a petelor și a lacurilor. Aplicați materialele de acoperire trebuie să fie atât în ​​interiorul cât și în exterior, pentru a forma un strat protector.
 4. Folosind 75 mm șuruburi, toate elementele sunt fixate între ele și la barele de susținere. Atunci când cadrul este fixat, se poate tunde complet ușa și a instala un acoperiș.
 5. Made uși și ferestre obloane, asamblate și fixate verandă.

Cel mai recent accident vascular cerebral este decorarea interioară a casei, productia de mobilier, cum ar fi mese și scaune.

Acorde o atenție! introdus în mod opțional în deschiderile pentru ferestre din sticlă, puteți face fără ele. Fit și plexiglas, care este sigur.

Nu uita că aranjamentul intern joacă, de asemenea, un rol important, mai ales atunci când vine vorba de mica printesa, care în timpul jocului pentru a imita adulții. Nu contează ce fel de material și de design pentru a crea un spațiu de joc au fost selectate, copilul tau va fi fericit. Era în casă el poate în fiecare zi fericit să-și petreacă ore de activități în aer liber, în curs de dezvoltare imaginația.

Uite, ce o casă frumoasă se poate dovedi de placi, grinzi si siding:

Și iată cum să construiască o casă de SPG:

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)
Loc de joaca cu Playhouse

Casa de copii cu propriile sale mâini - cum să facă casa copiilor (foto)