Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

Poate, este dificil să se întâlnească un copil care nu ar fi visat despre propria lor casă mică. Acesta poate fi orice - un cort textil, o colibă ​​de lemn, colibă, și chiar cort de plastic sau Tepee. Și nu contează în cazul în care astfel de structuri sunt stabilite - la cabana lor de vară sau în apartament obișnuit - este important că a fost cameră privată pentru jocuri pentru copii și de timp liber. Acest spațiu este foarte necesar pentru copii, se spune orice psiholog pentru copii, mai ales în cazul în care nu există nici o cameră separată pentru copii în casă. Articolul se concentrează pe modul de a face casa copiilor cu propriile sale mâini.Nevoia de „colț“ individ este important să se adresa, deoarece numai acest lucru va duce la dezvoltarea deplină a persoanei tinere. Aici copilul trebuie să se simtă proprietarul, el aranjează mobilierul sau aduce jucării, curățate în interior, ceea ce sugerează puritate și frumusețe. Aceasta ajută la educarea responsabilă, precum și ai da copilului se simtă în siguranță. În plus, este de asemenea un loc minunat pentru dezvoltarea de jocuri.

Copii House fotografie

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

Aceasta este, după cum spun experții, fiecare copil are nevoie de un loc pustiu, unde ar putea să se simtă confortabil, protejat, ar putea juca sau să fie creativ, sau pur și simplu să aibă o perioadă de odihnă de tot și de toată lumea. Desigur, producătorii de jucării pentru copii de astăzi oferă o varietate de opțiuni pentru case de joacă pentru copii sau corturi. Dar nu este frumos să facă o casă a lor, cu atât mai mult vă poate aduce la această lucrare și viitorul proprietar.

Va trebui doar să creeze un proiect de casa copiilor și să aleagă materialele din care vor fi realizate ideea.

O varietate de case de joacă pentru copii

Case de lemn pentru copii

Casa din carton sau o cutie de carton

 • Ușor și simplu pentru a construi o casă din carton sau carton, se poate face chiar și copii. Ca bază poate fi de ambalaje aparate de uz casnic, de exemplu, frigidere, mașini de spălat, televizoare, și așa mai departe. D. Carton este de dorit să aibă o grosime și dens, atunci puterea sa este mai mare. Toate componentele - ușile, ferestrele și alte taie cu ușurință cuțitul de birou obișnuit și foarfece. Pentru a face această procedură mai precis, este de dorit de a pre-desena limitele.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

Casa de Copii din Fabric

 • Fabric poate construi o varietate de forme de case de copii. Cea mai simplă formă de cort sau cort. Pentru a le crea pentru a veni cu destul de fundație (cadru) și obtyanut sale taisuri pânză, o pătură veche sau foaie. Această clădire este atât de staționare și pliabil, totul depinde de imaginația comandantului.
 • Pentru cadru de tevi din plastic ideale (PVC), care sunt folosite pentru apa sau pene subțiri de lemn. Cumpara aceste produse destul de ușor în magazin de hardware, prețul lor scăzut. Dacă creați un cadru de lemn, toate părțile ar trebui să fie șlefuite și colorate. Această procedură va împiedica apariția cioburilor sau zgârieturi în copil.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

 • O mulțime de efort este necesar pentru a face un cort, suficient de ghiduri de 3-5 cravată unul cu celălalt pentru partea de sus (de la un capăt), iar capătul liber al structurii stabilit pe bază solidă, îndreptare șine în direcții diferite. Apoi fixați la materialul pentru a forma peretele. Având în vedere că podeaua structurii nu este furnizat, este necesar să se stabilească un covor gros, copiii care se joacă pe podeaua rece, nu rece. În timpul verii, căsuță pentru copii pot fi luate în grădină. Acesta este un design destul de mobil, pe care copilul se poate deplasa pe cont propriu.
 • Cu toate acestea, o altă opțiune pentru a construi o colibă, este de a construi pe cerc de gimnastică sau de a construi o cușcă din sârmă. Secure acest produs ar trebui să fie pe tavan sau, dacă este disponibil pe stradă, în spatele unui copac ramură. Aici este important să taie materialul, cu abordarea corectă este ușor de a face ferestre si usi ale pieselor separate de material. Dacă vă construi un cadru nu funcționează, apoi ca bază putem lua o masă obișnuită și strângeți-l cu o cârpă ca un capac, pentru a lăsa loc pentru intrare, care este de a face un baldachin pliere și Playhouse gata. Copiii ar fi fericit să-și petreacă timpul într-un loc, mai ales în cazul în care masa este mare și există în cazul în care pentru a porni.

Casa pentru copii de gips-carton

 • Un alt material care a fost folosit cu succes în construcția de structuri de complexitate diferite - este gips-carton. Această casă poate decora orice apartamente, cel mai important, de a crea un proiect care a intrat cu succes în interior. Ca un cadru folosit ca profile de aluminiu și blocuri de lemn. Gips-înșurubate la baza urmează cu șuruburi și șurubelniță, este important să se asigure că capetele ascuțite ale hardware-ul nu a mers în interiorul structurii, în caz contrar, copilul ar putea ajunge accidental rănit.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

 • În cazul în care casa este planificată etajul al doilea și pe scări, podelele trebuie să facă cele mai durabile, iar pașii se fac cel mai bine din placi ca gips-carton ușor de spart sub greutatea. Casa pentru copii de gips carton trebuie să fie similară cu o întreagă cameră, acest lucru este permis de a pune mobilierul și chiar țineți lumina. Asta e doar pe stradă ar trebui să fie evitată o astfel de structură. Mai ales în cazul în care nu este gips-carton rezistent la umiditate și nimic în continuare în stare naturală. În caz contrar, toate frumusețea dispare literalmente pentru un sezon, iar următorul va trebui să construiască o nouă casă confortabilă, care este cheltuielile de energie, timp și bani.
 • Aceste materiale sunt cele mai comune pentru construirea de case de joacă pentru copii, dar asta nu înseamnă că este singura opțiune fezabilă. Unii meșteșugari reușesc să creeze o structură a oricăror mijloace improvizate, de exemplu, de la sticle de plastic pentru a construi o casă sau un sac de nisip. În general, există o voință, va exista o posibilitate.


casa de lemn pentru copii cu propriile sale mâini

Din moment ce este fabricat din lemn de construcție sunt cele mai durabile și în condiții de siguranță, este în valoare de o privire mai atentă la etapele de construcție de case din lemn, și să învețe despre setul necesar de instrumente și materiale.

Alegerea locației pentru construirea casei copiilor

 • Deci, în primul rând, ar trebui să decidă cu privire la locul de desfășurare pentru construcția viitoare. Acest lucru este important mai ales dacă aveți de gând la fix acasă, care va fi amplasat într-o zonă pentru o lungă perioadă de timp. Visul oricărui copil de a avea o casă pe un copac, dar dacă nu se poate proteja pe deplin această opțiune, cel mai bine este de a evita o astfel de construcție. Copiii nu pot sta încă, au nevoie să se miște, și jocuri în aer liber, la o altitudine mare poate duce la un prejudiciu, motiv pentru care este recomandat să rămână în colibă ​​ridicat pe teren. Mai ales pentru că această variantă este ușor să completeze o mare varietate de modele, inclusiv o cutie cu nisip, leagăne, și chiar un deal.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

 • Pe teren ar trebui să identifice locația viitoarei case. Cel mai bun dintre toate, dacă este un loc liniștit, în cazul în care există o nuanță de lumină de la soare la amiază. De asemenea, este important să se țină seama de faptul că în jurul valorii de necesitatea de a aloca teren suplimentar pentru jocuri de noroc. Acest loc ar trebui să fie ocupat de un pat sau de alte nevoi casnice, și pe deplin dat copiilor să se joace cu. Este necesar să se ia în considerare, în primul rând, nu și pentru copiii înșiși, și ar putea conduce la faptul că aterizare prețioase să fie doar distruse pentru părinții pace sufletească, pentru că romps.

Pregătirea fundației și podea

 • Dimensiunile construite sunt selectate la întâmplare, pentru o casă mică copil lungime suficientă și lățimea de 140-160 cm și o înălțime de aproximativ 1- 1,5 metri. Primul lucru pe care trebuie să faci - este de a pregăti terenul. Baza poate fi un loc de joacă cu pietriș sau umplute cu nisip este bine compactat și chiar terenuri obișnuite.
 • Există mai multe opțiuni pentru stabilire podele. Este posibil să se îndepărteze stratul superior al sod, umple spațiul format moloz, aliniați și stiva barele de sprijin de pe site-ul pregătit. O altă variantă presupune că numai colțurile structurii va fi pe blocul suport special, de exemplu, din beton celular. Un astfel de sprijin este plasat pe perna de nisip pregătit. Aceasta este, prin marcarea colțurile clădirilor viitoare, fiecare dintre ele a săpat o adâncitură la 30-50 cm. Întregul pământ de gropi este scos, iar spațiul eliberat este umplut cu nisip, care este atent compactat. Pentru a marca cel mai exact colțuri, puteți pune împreună un cadru de bază în avans de gen.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

 • Pe stratul de nisip pregătit expuse blocuri pe același nivel. Orizontalitatea trebuie să măsoare nivelul și folosind grinzi cadru podea. În plus, este important să aibă grijă de stratul de impermeabilizare, acesta va sta la cabana mai mult de un sezon în integritatea și securitatea. Materialul utilizat pentru acoperișuri ca un izolator sau pentru acoperișuri, dar, de asemenea, materiale mai scumpe, inclusiv diferite de mastic. Mai mult, este posibil să se utilizeze o variantă în care spațiul pardoseala rămâne pentru plăci de suflare.
 • Următorul pas este instalarea cadrului. Schelă lungimea dorită sunt stivuite pe blocurile de fundație sau pe barele de susținere (în cazul în care a fost selectat din zona compactată), și conectat într-o cutie dreptunghiulară folosind părțile și șuruburi. colțuri de metal face designul robust, dar încă mai trebuie să instaleze bare transversale suplimentare pentru o mai mare fiabilitate. Dacă sunteți de planificare o casă mare, atunci aceste acolade vor fi 3-5, în cazul în care construcția de dimensiuni modeste, este suficient să se altul în mijlocul tablei.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

 • Mai mult, în podea scheletul scândură astfel preparat. Pentru podea pot folosi panouri separate, placi de lemn sau foi de PAL, MDF sau HDF. Principalul lucru este că acestea pot suporta în condiții de siguranță greutatea nu numai copiii, ci și adulți. Se recomandă să se aplice cu următorii panelul de pardoseală parametri: lungime 6 m, lățime de 13,5 cm și o grosime de 28 mm. De obicei, suficient pentru montarea pe podea 4 placi.
 • Un alt reguli în construcția de orice structuri de lemn, este de a proteja suprafața de lemn de umiditate și de la daune cauzate de insecte. Și casa de copii nu va fi o excepție. placi pe ambele părți De dorit ale compoziției impregnate, care are ca și componente de umiditate hidrofuge și antiseptice.

Instalarea pereților și acoperișului

 • Când sexul-sortate, puteți crea pereți. Pentru a monta elementul, este necesar să se stabilească un cadru de grinzi, care vor fi capsulate în continuare clapboard sau scuturi. Foarte important, nu uita ușile și ferestrele. În primul rând, în fiecare colț al viitorului casei pentru copii set din lemn. Pentru aceste scopuri, produsul poate fi ales cu secțiune transversală 60x40 mm, lungime suficientă de 3 m. Fiecare element este tăiată în trei părți, și 1 m în înălțime, sau pe două porțiuni de 1,5 m. În plus, panourile sunt instalate sub ferestre și uși.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

 • Pentru a remedia bara principală, trebuie să se potrivească la același nivel la podea cu cuie, dar astfel încât, în viitor, aceste unghiile pot fi ușor de scos. Acest lucru se datorează faptului că părțile cele mai puternice structura de fixare poate fi făcută numai pe consolele speciale de montare, care sunt instalate ulterior. Intre grinzi compuse căpriori (aproximativ jumătate din înălțime) este necesar pentru a instala distanțiere suplimentare, care servesc, de asemenea, ca un sistem de prindere. Memorabil că barele de sus sunt conectate cadru, care va fi baza pentru acoperiș. Când fundația este gata pentru pereti, unghiile sunt scoase unul câte unul și în locul lor sunt montate colțuri metalice. Este important să se fixeze elementele de fixare colțuri în unghi și elemente pervaze, doar casa va fi foarte puternic.
 • Bare, care sunt montate în poziție orizontală, ferestrele și ușile. Este necesar să se calculeze înălțimea lor în avans. Calculul este lățimea plăcilor de acoperire trebuie să prevadă parametrii astfel încât atunci când pielea nu trebuie să taie o placă pe lățimea ferestrei sau a închide podea. Asta este, credem noi, cât de multe coșuri pline cu plăci se încadrează în deschiderea rămase în partea de sus și de jos și la o astfel de înălțime și fixați lonjeroanele orizontale.
 • Iar ultimul lucru care trebuie făcut pentru a finaliza cadrul este pus panouri pentru acoperiș. Pentru a aduce în jos cele două bare unul față de altul, la un unghi (ca triunghi neterminat a cărui bază este unul dintre pereți), iar capetele libere ale barelor de întărire de pe pereții superiori. Aceste triunghiuri pot fi de la 2 la 4 bucăți. Este obligatoriu ca unul montat pe pereții opuși ai casei, cu care se confruntă reciproc, și una sau două pot fi stabilite între ele, totul depinde de mărimea clădirilor. De asemenea, baruri de date, zone securizate.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

Casa de desen pentru copii

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

Internat, casa de joacă pentru copii și decor

 • Acum este necesar să se înceapă construirea de placare. Pentru a crea un perete, este posibil să se aplice dusumea, panouri sau panouri. Varianta cu pielea căptușeală implică o mai rapidă, deoarece elementele nu trebuie să fie personalizate, iar acestea sunt destul de ușor să se conecteze unul cu celălalt. Acoperișul este închis și panouri de top cu muchii pot fi stabilite carton bitumat, zona zoster, sau Ondulin, aici este totul depinde de capacitățile de constructori.

Casa de copii cu propriile sale mâini, portal de construcție

 • Deoarece înainte de căsuță copiilor noștri, este de dorit să-l decora în culori strălucitoare. Acest lucru poate fi realizat împreună cu copiii. În plus, fereastra poate fi decorat în continuare cu rame sculptate, care sunt disponibile în comerț, sau de a le face singur. In interiorul structurii se recomandă să se instaleze bănci și o masă, dar, desigur, nu este singura versiune a decorațiunilor interioare. Înainte de casa de multe ori face pridvor, care a fost inițial o parte a planului, sau este ușor pentru a termina separat.
 • Este important ca casa pentru copii a fost în întregime în condiții de siguranță. Acest lucru se aplică pentru stabilitatea și fiabilitatea a elementelor de legătură între ele. De asemenea, în timpul jocului pentru copii să nu rănească sau zero, toate plăcile ar trebui să fie fugovannoj și strat de vopsea, lac sau pete bine protejate. colțuri metalice, șuruburi și cuie, asigurați-vă că pentru a repara în mod corespunzător, astfel încât acestea să nu se lipesc afară și nu sunt lipite.

Nu este necesar să nege copilul lor într-o astfel de plăcere ca o casă mică. Acest lucru va ajuta copilul să se dezvolte pe deplin și să se simtă mai fericit. Dacă nu se poate aranja un loc pentru a juca în stradă, se poate face întotdeauna direct în apartament. Nu uita să încânte copii, și vă vor încânta cu succesul lor.