casa de grădină cu propriile sale mâini, cu o verandă de construcție din lemn tablou de distribuție casă de țară

casa de grădină cu propriile sale mâini, cu o verandă de construcție din lemn tablou de distribuție casă de țară
Fără construirea unei case de țară cea mai mare parte a locuitorilor din orașele mari nu pot face. Acesta a fost privit ca un mijloc simplu și accesibil de evacuare, cel puțin temporar, de agitația vieții urbane, să se simtă una cu natura, respira aer curat umplut cu mirosul de ierburi și flori. Cu el începe visul unei case mari și confortabile țară. casa de grădină cu propriile sale mâini este primul pas spre punerea sa în aplicare.Construirea unei case de țară pe cont propriu

Acumularea de experiență valoroasă în construcția, mulți nu se opresc aici, iar câțiva ani mai târziu să devină proprietari pe deplin de cabane, într-o mare măsură, construit propriile lor mâini pricepute. clădire cabana construită în cele mai multe cazuri la viață în timpul verii. Asigurați-case din materiale care sunt relativ ieftine, dar sunt capabile de a furniza rezultate de calitate suficient. Scut sau bar - materialele cele mai comune pentru clădiri suburbane ușor. case din panoul de optiuni vor fi descrise în detaliu aici: face propriile mâini este într-o clipă. Clasa de Economie cum ar fi case de gradina pentru a construi destul de capabil chiar și pentru cei care lucrează în construcții nu a făcut. Materialul de bază devine placaj (nu mai subțire de 10 mm), bar secțiunea 50 * 50 și vată minerală, - pentru caldura.

Efectuarea fundație și podea

Două variante fabricarea structurii de bază: din cărămidă sau beton. Din caramida (roșu, corpolent) a pus stâlpii. Ca ciorchine și lag este utilizat pentru placa secțiunii podea 50 * 100, care trebuie să se lege prin colțuri și plăci. Consiliul de acest scop este adecvat ca tăiate și nu tăiate. Diferența dintre ele este faptul că tăiate va avea nevoie de acoperire suplimentară pe partea de sus de placaj sau un substitut organic. Foi de PAL este de asemenea bun apt pentru fundație, dar au nevoie de un tratament special cu ulei de in - în caz contrar, se udă, și zagniyut raskroshatsya.

casa de grădină cu propriile sale mâini, cu o verandă de construcție din lemn tablou de distribuție casă de țară

De multe ori, proiecte de case de gradina implică utilizarea de fundații din beton. Acest lucru va necesita construirea unui cadru preliminar sau de cofraj. Asigurați-o groapă săpată în 70 cm adâncime perna de nisip-pietriș - sarcină simplă. Înălțimea pernei. - 20 cm lungime se va solidifica de ciment, este necesar mai mult decât o dată pentru a turna apă, astfel încât acesta a dobândit puterea necesară și nu se va sparge. Fără legarea lemnului (150 * 150 mm) pentru instalarea fundației nu se poate renunța. Acest ham, în viitor, se va forma cadrul consiliului. În interiorul cadrului pentru a plasa stratul de vată minerală (10 cm). Numai dupa placaj construcție suturează în două straturi (pentru lipirea plăcilor de furnir adecvat PVA lipici).

construi un zid

Construiți de gradina scut - astfel încât să fie pregătite în avans pentru panourile de perete. Ele sunt înțelept să facă dublu. Pentru a face acest lucru, pe marginea fiecărei grinzi cuie 50 * 50. Un alt lemn, pentru rigiditate, este util pentru a sări peste mijlocul scutului, între foile cu două straturi de placaj. În interiorul scutul este umplut cu vată minerală - astfel format ceva ca un panou de tip sandwich. Cimentarea colțurile un bar, puteți obține o mai mare fiabilitate de proiectare. Dual Shield nu pentru frumusete - este convenabil, deoarece se economisește timp în casa de asamblare. Lipirea panourilor cuie ce urmează în construcția de pereți, de preferință, nu uitați plăcile de conectare. De altfel, deschiderile pentru ferestre și uși trebuie să fie planificate în prealabil - acest lucru trebuie să fie foarte atent. O mulțime de cazuri cunoscute în cazul în care construcția de case pentru gradina a fost amânată din cauza calcularea incorectă a oportunităților pentru viitorul uși și ferestre.casa de grădină cu propriile sale mâini, cu o verandă de construcție din lemn tablou de distribuție casă de țară

Casa-cort cu mâinile lor

Panouri de perete din lemn este cel mai bine pentru a aduce în jos avansul: în timp ce instalarea și alinierea lor va fi mai rapid și mai ușor. În etapa finală, în cazul în care cutia de panouri vor fi colectate, rândul său placărilor benzi de vânt, iar apoi va fi posibil pentru a instala ferestre și uși. Pentru pereți erau lungi, iar casa a fost puternică, tot lemnul (inclusiv cel folosit pentru a face placi) trebuie să se ocupe de compoziție fluidă de incendiu și mijloacele de a le proteja de „soluționare“ gândaci de scoarță.

bușteni puși sub plafonul

La capătul peretelui și obreshetit trebuie să arma, dar în acest stadiu, principala preocupare a constructorului - GAL-uri. De stabilire a lag de tavanul de deasupra casetei de perete finit se face aproximativ la fel ca și în situația cu podeaua. Dar, pe fiecare parte a consiliului va fi lansat pe lungimea de 20 cm: Acoperișul este mai larg la marginea ei agățate pe pereți. Experimentarea cu conturul marginea acoperișului va avea o suplimentare, în cazul în care aveți de gând să construiască o casă grădină cu o verandă - acoperiș în această aripă a casei este de obicei mai dificilă, calculată pe o combinație armonioasă a celor două niveluri: principalele clădiri (de mai sus) și o verandă (mai jos).

casa de grădină cu propriile sale mâini, cu o verandă de construcție din lemn tablou de distribuție casă de țară

Micul Casa pe structura de arc cu o verandă

instalați pe acoperiș

Ca structuri creasta utilă secțiune bord 50 * 150 mm și căpriori 50 * 100. De asemenea, au nevoie de sapa (grinzi mansardă) pentru căpriori, sectiunea de 25 * 100 mm. Pentru acoperișul era solid, este necesară instalarea brațului. Rafter pironit tăiați lung (100 mm) șurub cuie; colțuri de fiabilitate, de asemenea, necesare. In plus căpriori sunt acoperite de placaj, strat continuu. grosime placaj nu trebuie să fie mai mică de 9-10 cm. Ca urmare, furnirul este pus pe și fixate cu cuie sau șindrile (de preferință de la Shinglas) sau acoperișuri pâslă. Tile - opțiunea cea mai plăcută și estetică. Nu numai că rezistă perfect efectele nocive, dar nu a trecut de umiditate și este considerat un strat rezistent la vânt. Instalare simpla - o alta a demnității ei.

Soiuri de case pentru gradina

Având în vedere casele de grădină din fotografie de pe Internet, unul este lovit de imaginația și ingeniozitatea constructorilor de vile ușoare. Acestea diferă nu numai în dimensiune, natura materialului utilizat pentru construirea, cu vedere la finisajul exterior, dar, de asemenea, are un design individual, forma acoperișurilor, ferestre și uși. Se pare mari case de gradina de la un bar - elegant, robust, cu ziduri groase, umbrele de soare plăcute (diferență de culoare oferă un lemn folosit rasa).

casa de grădină cu propriile sale mâini, cu o verandă de construcție din lemn tablou de distribuție casă de țară

Casa Garden din containere

O varietate de forme de acoperișuri suburbane place sincer ochi: Shed, Frontonul, multi-nivel, a subliniat gotic - acestea sunt toate în propria lor bună și accentuează gustul artistic al creatorilor ei. Acesta oferă zeci de site-uri de design interior casa de gradina este capabil de a transforma capul nu este un proprietar al unei cabana țară - așa că este luminos, frumos și original.

casa de grădină cu propriile sale mâini, cu o verandă de construcție din lemn tablou de distribuție casă de țară

Foarte mici, dar foarte confortabil casa de gradina

Dar totul are timpul său. Inițial, suntem construirea unei case. Umple-l în - următoarea provocare. Toată lumea este în măsură să o rezolve în conformitate cu ideile lor de frumusețe și confort.

Întotdeauna m-am uitat cu invidie la cei care sunt liberi să facă ceva. Din moment ce eu însumi nu știu cum să construiască și o casă de țară simt ca ea. Am decis să comande construirea unei case în Societate „Mechtaevo“. Am construit o casă de țară mică, timp de 7 săptămâni. Eu cred că societatea „MECHTAEVO“ au făcut față cu achiziționarea de toate cele 100 de echipe a lucrat foarte bine, cultura de comunicare perfect, chiar și vecinii remarcat. Acesti tipi pe mlastina noastră nu a fost. Mulțumesc.

În general, foarte abil! mână de aur de la masterat! Și imaginația la cel mai înalt nivel. Un încă posibil de a modifica designul prin instalarea de panouri solare pe acoperiș. Eu sunt în prezent pe un acoperiș din setul de țară, cu toate acestea, el nu sa deranjat să se început de fabricație și a ordonat din partea specialiștilor de la 220 l. Acum mă pot lăuda nu numai economia reală, ci și energia curată.