Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Amintiți-vă copilărie. Amintiți-vă cum ai jucat într-o viață de adult în care ai avut cu siguranta propria lui casa? Să presupunem că, de fapt, a fost doar un mic spațiu sub masă, din toată perdele lumea vălul vechi. Se pare că toate acestea sa întâmplat atât de curând. Și câți ani au trecut de atunci! Acum ai deja proprii lor copii, care sunt, de asemenea, visând colțul lor mic individuale. Fă-o plăcută se pregătească pentru a construi pentru ei casa de copii din lemn, cu propriile sale mâini. Încercați să faceți acest lucru împreună. După toate, cauzele și interesele comune și de a ajuta reuni în dialog.Opțiunea # 1 - o casă pentru copii mici

Casa pe care o vom construi, trebuie să fie extrem de ușor. Acest lucru este important. Fă-l frumos în interiorul și în afara este posibilă în cazul în care să arate imaginație, pentru a lucra nu numai cu mâinile, ci și capul lui. Pe scurt, copilul dumneavoastră, și aveți o lucrare comună din față. Pentru copil este într-adevăr va fi o repetiție mare pentru viața de adult.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Copii place să se joace la varsta adulta. În acest scop, ei trebuie doar să aibă propriul spațiu, pe care le pot dota pe gustul dvs., să se stabilească la jucăriile lor

Se determină nevoia de materiale

În cazul în care copilul este de la vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, casa mare nu avea nevoie. Trebuie să construim o clădire de dimensiuni modeste, avand la baza pătratului 1,7h1,7 de metri și aproximativ 2,5 metri în înălțime.

Nevoia de materiale este după cum urmează:

  • Particleboard 2h1,7 m - 4 foi;
  • Pentru pereți și acoperiș grinzi 13 are nevoie de o lungime de 2,5 metri și 2,5 x 2,5 cm secțiune transversală. Din cele 13, doar 8 și bare trebuie să ascuți un capăt;
  • Pentru podea acceptă să ia plăcile 8 și 35 cm secțiune lungă de 2,5 x 2,5 cm;
  • Pentru a sigila podeaua plăcilor orizontale 4 lungimea necesară de 2 metri, 15H5, vezi secțiunea;
  • podele vor (13 bucati) de 2 metri lungime și secțiune transversală 15H5 cm;
  • noi placaj și orice material de acoperire pentru acoperirea acoperișului;
  • Consumabilelor necesare șuruburi, colțuri de metal, vopsea și o perie.

Toate acestea, este necesar să se pregătească înainte de a începe, astfel că există la îndemână. Lăsați copilul din copilărie învață să lucreze organizat și fără probleme.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Materiale de constructii pentru casa copiilor mici ar trebui să fie pregătite înainte de construcție. Nu desenul nu este necesar: este foarte simplu și ușor de construcție

Selectați și marca locul, face în prezent

Da, copilul vrea să aibă o zonă pentru jocuri, dar complet pierdem din vedere el la această vârstă este pur și simplu periculos. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu copilul? Prin urmare, pentru a construi casa de joacă pentru copii în țară este necesară într-un astfel de loc încât această structură a fost în mod clar vizibile din fereastra bucătăriei, de exemplu. Deci mama, cina de gătit, va fi capabil să se uite după cel mai tânăr membru al familiei.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Aceasta este o astfel de casă mică este suficient pentru a face un copil fericit. Aproximativ clădire și noi vă oferim pentru a construi pentru copil cu vârsta de la 2 la 6 ani

Trebuie să facem aspectul. Ia șir și cuiere, marcați porțiune a cărei dimensiune este de 2x2 metri. Zona selectată trebuie să fie bine compactat și de a face suprafața netedă. Rezultante colțuri pad sape o adâncime groapa de 20 cm. Pune-le în grinzi, astfel încât 15 cm ele sunt deasupra solului.

Exact aceeași adâncitura trebuie să fie făcut în mijlocul fiecăreia dintre cele patru laturi ale platformei. Ei au pus doar barele și le întărește. Construcția de mici și de a folosi o soluție în acest caz este opțională. Am primit opt ​​piloni: unul din patru colțuri și unul pe fiecare din cele patru laturi.

Încă o dată, vom măsura înălțimea suporturilor prin intermediul dozării. Pe cât de netedă va casa de podea fundație depinde de calitatea întregii structuri. ne denatureaza la nimic. Prin patru suporturi bătute în cuie plăci, astfel încât caseta deschis la partea superioară din stânga. Acesta va fi pus și placa de strâns unul cu altul. Atașăm placa cu șuruburi și pregătiți-vă pentru podea punte.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Ar trebui să fie deosebit de atenți la faza inițială a lucrării, deoarece distorsiunile la prima poate anula toate eforturile depuse de constructori

Construiți o construcție de perete

Pentru pereți, vom avea nevoie de toate cele patru foi de plăci aglomerate (PAL) și 8 plăci cu capete ascuțite. Fiecare foaie de PAL pe ambele părți trebuie să atașați șuruburile de pe grinda. În același timp se termină bont bare ar trebui să fie la același nivel cu marginea superioară a plăcilor aglomerate și ascuțit se va efectua pe două picioare. Fiecare foaie de PAL cu două grinzi pe laturile formează un perete casă. Lăsați peretele frontal este gol, iar cel care se află în fața ei, puteți tăia ușa. Pereții laterali pot fi realizate cu ferestre. Două sau o fereastră va fi în casa ta, te decizi.formează deschideri pentru ferestre și uși, pentru a alege singur. Dar este mai bine să se uite în cărți pentru copii și de a face alegeri, ghidat de imagini. Copiii iubesc basme, lasa copilul casa arata cel mai fabulos. Casa ar trebui să fie o mulțime de soare, dar, de asemenea, umbra pe o zi fierbinte, de asemenea, nu uita. perete baros gata montat, astfel încât suprafața plăcii de particule este plat împotriva pardoselii. Nu uitați să verificați direcția verticală a peretelui. Între un perete trebuie să fixați cu ajutorul șuruburilor și colțuri. Fisuri în clădirea nu ar trebui să fie!

Construim un acoperiș solid

Acoperișul casei poate fi ridicată sau în pantă. Totul depinde de exact cum vă imaginați această clădire. Vom face acest lucru: ia 4 grinzi, marginile nu sunt ascuțite, și ne taie capetele la 45 de grade. Scrapia a două plăci împreună cu șuruburi, astfel încât unghiul intern dintre ele a fost de 90 de grade. Ambele structuri de colț sunt parte integrantă a bazei acoperișului. Din cadrul fiecăreia dintre colțuri ar trebui să fixați colțuri metalice șuruburi.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Nu contează dacă nu a existat nici un placaj de la fermă. Pentru lăzi pot fi folosite sipci subtiri, resturile de produse laminate și materiale similare

Una dintre structurile de colț trebuie să fie atașat la peretele frontal al casei. Pentru a închide spațiul dintre acoperiș și peretele casei, este necesar să se contureze un triunghi. Se taie un fierăstrău. Vom proceda în mod similar, de tipul peretelui opus. Acum, suporturile de acoperiș pot fi fixate între o grindă transversală. cadru Pregătit rămâne atașat la perete cu colțuri metalice.

Pentru a acoperi acoperișul, placaj necesar. Dacă nu este, puteți profita de tot ceea ce rămâne a clădirii și repararea casei. Adecvat, de exemplu, reechki, laminat, etc. Ca material pentru acoperișuri poate fi de asemenea folosit Ondulina resturi, ardezie colorate, tablă trapezoidală sau țiglă. Chiar mai bine, în cazul în care există mai multe piese colorate de același tip de material pentru acoperișuri. Get real, "casa de turtă dulce". Terminau de muncă și pictură. O astfel de casă de joacă, cu propriile mâini pot fi construite într-o singură zi. Și nu are nevoie de abilități speciale ale constructorului.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Construcția casei copiilor ar trebui să fie tratate cu seriozitate. Dacă gestionați pentru a efectua corect toate fazele de lucru, tu și facilități de mari vor fi pe umăr

Opțiunea # 2 - o casă pentru copii mai mari

Opțiunea # 3 - casă cu două etaje de salcie și de trestie de zahăr

Casa pentru copii pot fi construite din materiale diferite la îndemână. În acest caz, constructorii pot folosi acum pentru copaci aceste scopuri de salcie, desișurile care sunt scutite de iaz locale și stuf recoltate în prealabil. Trunchiuri de copaci tăiați pot fi folosite pentru construirea de podea prima casa. Pentru a face acest lucru, ei au fost tăiate în 15 cm churbachki lung.

Parter salcie Lodge

vechi grinzi 10x10 cm a fost utilizat pentru cadru, care a făcut la primul etaj al unei geometrically exacte. Deoarece este baza construcției, atunci această opțiune poate fi considerată optimă. Fixați cadrul ferestrei de viitor și să înceapă să se stabilească bulgări pe ciment. La soluție nisipul necesar (1 parte) și argilă (2 părți), ciment (1 parte). Se adaugă apă, astfel încât masa să nu fie lichid și elastic.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Ambreiaje fi efectuate cu precizie. În acest scop, soluția nu era fluidă și consistență elastică. Toate golurile dintre penele de fixare trebuie să fie completați cu atenție

La cadru și zidărie churbachkov câștigat un cuplaj puternic, folosiți cuie (20cm). Acestea trebuie să fie în perechi pentru a conduce în structura cadrului, ele alternativ la fiecare 2-3 rânduri. Pentru ușă pune un alt lemn. Asigurați-vă că toate spațiile goale dintre penele de fixare de pe ambele părți ale peretelui sunt complet umplute cu o soluție. Pereții sunt gata.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Pentru cadru și de zidărie sunt bine fixate unul de altul, acesta poate fi utilizat nu numai unghiile, dar, de asemenea, un ace de metal lung

Acum ne pregătim pentru a construi podea. Acest lucru necesită churbachki 10 cm lungime. În interiorul clădirii excaveze 15 cm adâncime. Se toarnă cinci centimetri în partea de jos a nisipului groapă format. Este foarte strâns, alegerea cu atenție, a pus pene. Cu ajutorul plăcilor largi și ciocanul le tasare.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Construcția podelei din churbachkov de lemn - nu este ușor, dar rezultatul merită efortul. La urma urmei, copiii tăi vor juca casa

Cădem de nisip adormit sloturi disponibile, urmată de o apă sub presiune podea se toarnă pe nisip umplut în fantele și este fixat în siguranță, churbachki. Gap umple cu nisip și ciment soluție. Lăsați cuvântul să se usuce, după care trebuie să fie bine clătite cu culoarea lemnului a revenit.

Al doilea etaj al lojii salcie

În cazul în care parterul lemnul a fost tăiat în jos, înainte de începerea fluxului de sevă, apoi la etajul al doilea, atunci când este nevoie de salcie sokogonnym în ele este deja în curs de desfășurare. Este o astfel de lemn poate fi ușor eliberat din cortexul. Atașați jurnalul la cadru trebuie să fie prin intermediul a două sute de cuie. Printre ele însele, de asemenea, ar trebui să aducă în zonele cele mai dense. Nu uita de uși și ferestre. Pentru a face un acoperiș ipohondru, au nevoie de patru busteni plate de la care să construiască căpriori. De-a lungul marginilor bate casei, iar la intersecția șuruburi fixe.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

trunchiuri de salcie în timpul sokogonnym decojiti cu ușurință. Asta pentru că astfel de ramuri purificat și trunchiuri, și va fi construit la etajul al doilea

Reeds pentru acoperiș ia tineri. Ea trebuie să crească în primăvara și recolta în timpul iernii ar trebui să fie. Mow ancii mai bine într-un moment când puțină zăpadă și plajă, și suprafața apei acoperite cu gheață. Scuipă pe diapozitiv gheață, astfel încât trestia va fi tăiat lin și arate elegant.

Când așezarea pentru acoperișuri de stuf remedia problema prin strângerea șuruburilor ale celor două benzi. În primul rând, a pus căpriori șipca de pe ea Stel stuf această grosime conform planului. Apoi, pe partea de sus a unei șine de trestie de pus și detașându-l din șuruburile lungi ladă. În același mod vom continua cu toate laturile acoperișului. Partea de sus este încununat cu o construcție capac, care este presată de un fir la căpriori.

Casa de lemn joc cu propriile lor mâini cum să vă construi

Iată ce un acoperiș ipohondru acoperite cu stuf. Dacă face încet, rezultatul operației va multumi pe toate