casa de lemn pentru copii, cu propriile sale mâini recomandări privind construcția

Citiți acest articol:

Pentru locuitorii din mediul urban este vacanță nu mai bun decât petrece un week-end sau o parte dintr-o vacanță în această țară. , Aerul curat, aproape de natură, liniște și pace - cel mai bun mod de a muta departe de agitația și zgomotul orașului. Plictisit în țară nu au. Plăcut, activitate anevoioasă acolo pe tot parcursul. Cosi gazon, recolta fructe și fructe de pădure, apă plantele și să facă reparații minore - o astfel de lucru nu este obositoare. Seara, după toate problemele, e frumos să stai în grătarul de fumat și de gust frigaruile parfumate cu legume din grădina proprie.Dar această imagine idilică este vopsit si arata bine doar pentru problema populației adulte. Copiii sub vârsta de 10-12 ani, munca de adult nu este pe umăr, și de divertisment lor - neinteresantă. Ele trebuie să fie ceva de făcut, în caz contrar ei vor petrece tot weekend-ul într-o cameră înfundat la televizor. O idee bună pentru a construi un loc de joacă pentru copii. Pentru tot ceea ce ei nu este necesar un efort considerabil și de investiții. Construcția de sandbox, leagăne și garduri decorative este o chestiune destul de simplu. Centrul de toate această compoziție poate fi o căsuță de lemn pentru copii. Această facilitate va crea în copil un sentiment de proprietate, care are o zonă proprie, privată. Casa pentru copii pentru a da salva copilul din plictiseală, și el va petrece timp în aer curat. Copii cabine din lemn în sine se potrivesc perfect în design-ul vilei.

Care sunt casele copiilor?

Până în prezent, vânzarea a reprezentat o gamă destul de largă de case de copii din lemn si plastic. Acestea variază în dimensiune, design, culoare si echipamente interioare. Dar pentru toate calitățile sale pozitive făcute din fabrică case metoda necesită cantitate substanțială a costurilor asupra produsului în sine și manipularea și asamblarea ulterioară. Această opțiune este bună în acest caz, atunci când proprietarii de case de țară nu se limitează doar la bani, dar limitată în timp.

casa de lemn pentru copii, cu propriile sale mâini recomandări privind construcția

Există o opțiune de mare, cum de a economisi bani. Puteți face o casa din lemn cu propriile sale mâini. Prin acest proces poate implica toți membrii familiei, inclusiv copilul. Opinia fiecărui și construirea în comun va permite tuturor să se unească și să uitați despre problemele de familie, care sunt inevitabile. Rezultatul final poate depăși cu mult omologul din fabrică. Casa cu propriile mâini pot fi realizate din materiale diferite.

De exemplu, pereții pot fi realizate din:

Imaginația se poate manifesta în proiectarea și construcția acoperișului.

V poate fi utilizat ca material pentru acoperișuri:

 • ardezie;
 • foi de policarbonat;
 • carton ondulat;
 • Foi de metal vopsite;
 • Acoperișuri;
 • din plastic.

casa de lemn pentru copii, cu propriile sale mâini recomandări privind construcția

În plus, prin design case de copii pot fi:

 • staționare;
 • portabil;
 • pe șasiu;
 • etajat;
 • cu două etaje;
 • copaci;
 • cu un pridvor și fără;
 • combinate cu elemente de joc (slide-uri, scări, stâlpi și frânghii).

O varietate de opțiuni pot avea forma casei.

O puteți face în forma:

Această diversitate de modele face posibilă pentru a arăta imaginația, face mâinile și du-te cu mult dincolo de propunerile care sunt disponibile în comerț. Ca bază putem lua o fotografie de câteva produse preferate de acest tip.

Instrumente și materiale

Ca și în orice construcție, montaj de case din lemn implica munca de redactare. Pe baza acestui proiect va avea instrumentele și materialele necesare.

Design-ul ar trebui să ia în considerare mai multe recomandări, după care, puteți face o casă mai funcțională:

 • casa trebuie ridicata deasupra solului, cel puțin 10 cm, pentru a evita inundațiile și penetrarea ploaie în camera rece de la sol;
 • dimensiunea interiorului ar trebui să fie planificate, astfel încât, în plus față de copil, ar putea găzdui un adult, care poate „invita persoane“;
 • ușă trebuie să fie de 30-40 cm deasupra creșterea copilului, așa cum este în creștere rapidă;
 • având în vedere faptul că copiilor le place să se uite pe fereastră, trebuie să-l doteze cu un pervaz pe interior și exteriorul contorului pentru ceai în natură;
 • gândesc la probleme de iluminare (pentru un timp de zi va fi suficient de acoperis colorat din policarbonat, iar pentru seara - lampă de baterie sau de încredere improvizat).


În redactarea lucrărilor se iau în considerare următorii factori:

 1. Plasați locația structura.
 2. Dimensiunea casei.
 3. Înălțimea zidurilor.
 4. Forma acoperișului.
 5. Prezența fundației.

casa de lemn pentru copii, cu propriile sale mâini recomandări privind construcția

desen Rough asigurați-vă că pentru a arăta și să explice copilului. El întotdeauna va face propunerea sa, așa cum se vede lumea cu ochii lor, și are despre casa lui viitor o idee. Dacă este ceva ce nu le place, atunci de un astfel de element ar trebui să fie abandonată, este folosit în jocuri nu vor. După ce ați luat în considerare toate dorințele și să facă orice modificări ale proiectului, realizat achiziții de materiale necesare.

În scopul de a construi casa de lemn pentru copii pe cont propriu, au nevoie de astfel de instrumente:

 1. cazma baionetă.
 2. Ciocan.
 3. Șurubelniță.
 4. Hacksaw pe un copac sau un puzzle.
 5. burat manuală.
 6. Nivelul de constructii.
 7. Planer.
 8. mașină Lentoshlifovalnaya.
 9. Sandpaper.
 10. Setați o pensula.

Material achiziționat conform redactare, dar creșterea 15-20% din calculat, decupajul având în vedere și posibila căsătorie.

casa de lemn pentru copii, cu propriile sale mâini recomandări privind construcția

Indiferent de mărimea clădirilor dobândite astfel de material:

 • 50x100 mm podea cu schelet din lemn, pereți și tavan;
 • 25h75 mm pe structura de lemn pentru deschideri de acoperiș de uși și ferestre echipamente;
 • bord 20h70 mm pentru podea si tavan;
 • 20 mm placaj pentru placari;
 • accesorii mobila (balamale, manere, zăvoare);
 • baiț, lac, cerneală (în funcție de design);
 • placa de policarbonat cu un strat protector de ultraviolete (celulă nuanțate policarbonat cel mai potrivit ca, deoarece este posibil să se facă pe acoperiș într-un arc);
 • cuie (20 mm, 50 mm, 70 mm), bolțuri și șuruburi.

Secvența de construcție

Atunci când procurat materialele și instrumentele necesare trebuie să așteptați pentru vreme bună și începe construirea.

casa de lemn pentru copii, cu propriile sale mâini recomandări privind construcția

Construirea unei case din lemn este realizată în următoarea secvență:

 1. echipamente de bază. Baza poate fi bandă fundație de lumină sau de tip teanc. Având în vedere ușurința de construcție, pot fi instalate piloți prefabricat fundație benzi sau mai multe de umplere sau asamblare tip. Cel mai simplu mod - să ciocan în pământ câteva bucăți de țeavă de oțel cu un diametru de 100-200 mm și ciocanul în arborele lor. Aceste grămezi improvizate pot fi atașate casa.
 2. Instalarea de impermeabilizare. Pentru aceasta se potrivi cu un material pentru acoperișuri convențional. El este plasat pe o curea sau o fundație de colectare gramada.
 3. Instalarea unei acoperiri de pardoseală din grinzi 50x100 mm plăci de parchet 20h70 mm.
 4. Ridicarea de case pe structura de lemn 50x100 mm.
 5. Instalarea plafonului de plăci sau placaj (în cazul în care acoperișul nu este translucid).
 6. Stabilirea cadrului pentru acoperiș.
 7. De stabilire a acoperișului.
 8. Montare de ferestre și uși.
 9. Mantale pereților interni și externi. Acesta poate fi aceeași pentru părțile exterioare și interioare și combinate. Deci, în afara structurii poate fi placată placa, care va da o colibă ​​de pădure exotică aspect. În interior, cel mai bine este să fie cu un înveliș realizat din placaj.
 10. Slefuirea suprafetelor.
 11. Aplicarea de lac sau vopsea pe o suprafață de lemn.
 12. Colorarea casei.

amenajări interioare

De regulă, după construcția este masa materialului de construcție. Din aceasta puteți face o mulțime de lucruri utile pentru casa, cum ar fi:

casa de lemn pentru copii, cu propriile sale mâini recomandări privind construcția

 • pătuț pentru copii (se poate face versiune pliabilă);
 • de masă;
 • scaune;
 • diverse rafturi pe perete;
 • un dulap pentru a stoca jucării;
 • o bancă mică pe care să se așeze în apropierea casei poate întreaga familie.

Mobilier și aparate sunt aduse și instalate în locul său. Lucrarea este finalizată. Este posibil să se taie panglica, pisica alerga și sărbători inaugurare a unei case.

„Jasna meu“ - site-ul de copilul nostru minunat, inteligent și activ.

Pe paginile sale veți găsi multe informații utile și interesante despre educație, dezvoltare cuprinzătoare și stare bună de sănătate a copilului. Și, de asemenea, găsi oameni ca-minded și doar distractiv să-și petreacă timpul!

MoYasna.ru în creștere inteligent și sănătos!

S-au găsit eroare în text? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

Marturii

„Vă mulțumim pentru un astfel de proiect de mare. Depuși pe rafturi, foarte informativ. Recomand tuturor!“

Vicky 6 ani, mama

„Mulți au învățat o resursă utilă în acest sens, dar în cele din urmă a învățat să gătească kefir mană delicios)))“

Mama Vita 3 ani

„Eu mint în spital, a căutat informații despre numele“ Jasna „dat pe site-ul ... și până la furnicăturile pielii, cad ultimele îndoieli, este soarta! Dollar Baby este acum aproape două luni. Este calm si fata zambitoare este nespus de mult!“

Jasna (2 luni) mama