Casă de țară de design cu mâinile în descrierea foto și video

Acasă »Reparații» Design de case în sat cu propriile lor mâini

Casă de țară de design cu mâinile în descrierea foto și video
Pentru a face față cu construcția unei case sat este destul de real. Principalul lucru pentru a avea în arsenalul dvs., în plus față de instrumentele și echipamentele necesare, au avut, de asemenea, ambiția și atitudinea corectă a rezultatului. Pentru a angaja pentru postul de constructori profesioniști - o decizie rațională, dar destul de scump.Dacă urmați cu atenție instrucțiunile și să facă un efort maxim, să efectueze construcția de case cu propriile lor mâini vor avea nici o dificultate. Economii la forței de muncă înseamnă mai bine să investească în achiziționarea de materiale de construcții de înaltă calitate.

Principalele etape

Înainte de a trece direct la procesul de construcție, este necesar să se stabilească structura viitorului casă de țară. De asemenea, printre lucrările preliminare este de a primi permisiunea de a construi, a făcut cu propriile sale mâini. Distribuiți în cazul în care camera va fi la fel de planificat să aibă loc la locul de bucătărie, și așa mai departe.

Dar cel mai important punct - este de a veni cu designul casei tale. Aici, o atenție deosebită trebuie acordată doar exteriorul. Acest design va combina designul rustic grădină. Iată principalele caracteristici ale naturalețe în aranjament, simplitatea și apropierea de natură. Amenajare a teritoriului casă de țară este un stil de grădină gratuit. Caracteristica sa specială este considerată a fi un vrac potrivi diferitelor plante principiu. În plus, este faptul că designul trebuie să fie implicate în principal culori luminoase și un decor simplu. Pornește-l cu propriile mâini doar suficient. site design, decorat în acest fel, ar trebui să provoace o senzație plăcută de armonie completă. Asigurați-vă că propriile mâini nu este greu, doar pentru a planta flori și vopsea gardul si alte elemente de decor stradă în culori strălucitoare. Prin urmare, nu ar trebui să se oprească în acest stadiu, și trece imediat la următorul.Casă de țară de design cu mâinile în descrierea foto și video
Pentru viitorul de locuințe au fost robust și de încredere, trebuie să selectați materialul corespunzător. Ar trebui, de asemenea, să acorde o atenție la proiectarea structurilor viitoare de a proiecta casa sa dovedit nu numai calitativ, ci și estetic. În acest scop, pot fi selectate ca materiale tradiționale, timp de testat (lemn, beton, cărămidă și altele asemenea. D.) și de noi (beton, blocuri de beton celular, panou de beton si keramoblok). Angajate în construcția casei cu propriile sale mâini, este necesar de a alege materialul, concentrându-se pe proiectarea și tipul de pereți de fundație și de construcție. Finală trebuie să fie neapărat diferită curățenia ecologică și să fie absolut sigur pentru organismul uman.

fundație în mod corespunzător pliată a casei - este o garanție de fiabilitate și o durată lungă de viață. În realizarea construcției propriile mâini, ușor de a face unele greșeli în acest proces, deci ar trebui să fie foarte atenți, în caz contrar consecintele ar putea duce la probleme serioase. Tipul și adâncimea fundației depinde direct de greutatea materialului folosit pentru a construi pereți. În plus, trebuie să se ia în considerare nivelul apelor subterane și de proprietățile fizice și mecanice ale straturilor de sol.

Pereții trebuie să construiască, ținând cont de designul general al casei. Există diferite tehnologii, cum ar construcție și diferă de la un alt nivel de complexitate, care depinde în mare măsură de materialul utilizat în acest proces.

Când fundația este gata, se procedează la montarea acoperișului. material pentru acoperișuri zagotovte Pre, ține cont de faptul că la parametrii de tip depind de acoperiș. Cea mai simplă variantă a aranjamentului de acoperiș va fi ardezie sau din carton ondulat. În ceea ce privește dala naturală, trebuie să-l instalați să recurgă la tehnici de instalare complicate, care nu permite pentru toată lumea maestru novice. Dacă aveți nevoie de acest tip de acoperiș, așa cum se potrivește perfect în designul general al structurii, dar nu au experiența necesară, este mai bine să încredințeze această sarcină specialistul profesionist.

  1. Pereții despărțitori dintre camere.
  1. Podele si podele.

Când ați terminat cu instalarea de partiții, du-te la podea. Acoperirea podelei este instalat în ultimul moment, când clădirea este aproape gata. În cele mai multe cazuri, podeaua îndeplinită de etaje intermediare sau direct pe sol (acest lucru se aplică și o izolație suplimentară de impermeabilizare).

Pardoselile din casa sunt o varietate de modele realizate din materiale, cum ar fi laminat, lemn, gresie si faianta. Pentru a instala capacul în mod corespunzător și eficient, este mai bine să pre-familiarizați cu instrucțiunea.

Deci, unul câte unul urmând sfaturile fiecărui element, va fi capabil de a construi o casa visurilor lor, care apoi pot fi mândri. Dacă este făcută corect, instalația va servi pentru mai mulți ani și va multumi un design interesant, care vă face să gust și discreție.