casa de vara cu propriile sale mâini clase pas de master cu fotografii

Chiar construi o casă mică de vară cu propriile sale mâini - aceasta înseamnă nu numai pentru a face viața mai confortabilă țară, dar, de asemenea, să-și îndeplinească una din problemele perene, construi si lasa un mic, dar o adevarata casa. Bun pentru case de gradina nu au nevoie de a utiliza orice tehnologie complexă și materiale moderne face posibilă pentru a face un minim de costuri și instrumente.


Casă de țară An-vechi cu mâinile lor


Sarcinile pe care le-am stabilit pentru anul de proiect o casă de țară cu mâinile lor. Tu ar trebui să determine alegerea materialelor și aspectul său viitor. Sezonalitatea de utilizare ne permite să nu folosească izolație, construcția de pereți solizi, care, la rândul său, elimină cerințele ridicate de pe fundația casei cu propriile sale mâini, și dispunerea acoperișului. Cel mai simplu proiect - o suprafață de 15 până la 30 de metri pătrați, fundații benzi sau piloți betonate care sunt stivuite placa de podea.

casa de vara cu propriile sale mâini clase pas de master cu fotografii


Amplasarea ușilor și ferestrelor vor determina în mare măsură confortul nu numai în case mici de vară, cu propriile lor mâini. dar, de asemenea, la site-ul, care se află în apropierea zidurilor lor. Dacă sunteți de topografie nu sunt puternice, puteți utiliza sfaturile universale, aranjarea construcția părții de nord-est a site-ului, atunci veți obține cantitatea maximă de căldură de la soare și o cantitate minimă de vânt rece. Ferestre chiar și într-o clădire mică, este necesar, noi nu construim o casa pentru pisica. Acestea permit și iluminarea interiorului în timpul zilei, și insolirovat, aerul cald în ea. Ei trebuie să fie amplasat pe latura de sud și sud-vest. Dacă există doar o singură cameră comună, un perete al costului pentru a lăsa un plictisitoare, cel mai bine este că a fost o parte de nord sau de est.

casa de vara cu propriile sale mâini clase pas de master cu fotografii


Proiectul de vară casa grădină cu mâinile lor pot oferi, de asemenea pivniță sau pod, dacă aveți de gând să le folosească la ferma lui. În acest caz, trebuie să faceți în regenerarea gropii de fundație de adâncime suficientă, să consolideze sau pereți și fundații teacă sale de a stabili, inclusiv în ea. Pentru mansardă, chiar dacă nu vrei să faci etajul al doilea, va trebui să se stabilească un acoperiș fronton. În același timp, pentru cele mai multe proiecte fără mansarda este recomandabil să se instaleze pe acoperiș cu un singur pas, cu un unghi mic, deoarece este mult mai ușor și mai ieftin.casa de vara cu propriile sale mâini clase pas de master cu fotografii


O altă nuanță utilă, care ar trebui să fie furnizate înainte de construirea unei case de vară cu propriile sale mâini - o veranda, care poate fi amplasat pe o parte a casei sau clădirii pe perimetrul acesteia. În plus față de extinderea zonei utile, veți obține o protecție suplimentară împotriva ploii și a apei care curge în caz de vreme rea. spațiu de stocare suplimentar pentru unelte de grădină și accesorii pe durata șederii în țară.

Suntem construirea unei case de vara cu propriile sale mâini


Deci, să vedem ce opțiuni de tehnologii putem lua în considerare atunci când decid să construiască o casă de vară cu propriile sale mâini. Există metode clasice, tradiționale, cum ar fi de stabilire casa jurnal. Nu este o tehnică dificilă, dar nu se poate numi ieftin, pentru că trebuie să plătească nu numai pentru lemn (chiar dacă construi din jumătățile), dar, de asemenea, petrec o mulțime de bani pe tratarea lemnului și funcționarea sa continuă. din lemn masiv este mai bine pentru a construi o locuință permanentă, iar pentru o casa de vara cu propriile mâini, puteți alege tehnologia cadru, și apoi, dacă se dorește, pereții cu teacă scânduri de lemn.

Cea mai răspândită tehnologie de carcasă sau schelet-scut. Să cadru casa de vara cu propriile sale mâini, și nu este conceput pentru sarcini grele, dar pentru un sejur confortabil, ar fi de ajuns, iar timpul total pentru construcția sa poate fi doar o săptămână sau două. Cea mai încăpătoare a procesului de consumatoare de timp, în acest caz - aranjamentul de fundație. De obicei, o bandă nu este utilizat, și da preferință la columnare. În cazul în care zona este mic, este suficient pentru a fi cei patru piloni, dar, desigur, este mai bine să facă un punct suplimentar de rigiditate.

casa de vara cu propriile sale mâini clase pas de master cu fotografii

Pentru a construi o casă de vară cu mâinile lor scuturi nevoie de ceva să se stabilească, iar pentru acest lucru este necesar pentru a aduce în jos a cadrului. La fundația este prevăzută podea aspră, grinzi, biciuit într-un dreptunghi, care bătute în cuie posturi de colț, și pentru ei - căpriorilor de acoperiș. Desigur, mai multe bare, cu atât mai puternică va fi peretele, dar excesul va duce nu numai la prețuri mai mari, dar va greutate de proiectare. Prin urmare, selectați întotdeauna o fundație proporțională cu sarcina viitoare.

casa de vara cu propriile sale mâini clase pas de master cu fotografii


În acele locuri în care proiectul prevede ferestrele și ușile sunt realizate din lemn ladă ca materiale de scut nu poate rezista la greutatea structurilor. Inițial, foile sunt fixate pe cadrul primului strat și un strat de izolație prevăzută suturat al doilea strat. Pentru cabana, casa de vară cu propriile sale mâini nu se teme de umiditate, este necesar nu numai pentru a asigura o impermeabilizare de pardoseli și acoperișuri, dar, de asemenea, pentru a face pielea exterioară. Acesta va permite, de asemenea, să înfrumuseța în mod semnificativ aspectul. Acest lucru este valabil mai ales de panouri din plastic și siding, care este disponibil acum nu este doar o imitație de lemn, dar, de asemenea, cărămidă, piatră naturală.

casa de vara cu propriile sale mâini clase pas de master cu fotografii


Clima dură și casa de vară din beton bine dovedit cu propriile sale mâini, fotografia vezi mai sus. Acesta este dezvoltarea designului suedez, care este un absolut fermecător, incapatoare „inteligent“ acasă. dar pe o zonă foarte limitată.