casa din lemn, loc de joaca cu mâinile lor

Toți copiii lui petrecere a timpului liber petrec în aer liber. Aerul proaspăt le dă putere, sănătate, bucurie și emoții pozitive. Copilul să-și petreacă mai mult timp în aer, aveți nevoie pentru a face casa de lemn pentru copii pentru el. El este sigur de a deveni un loc preferat în care copilul poate ascunde și de a dota propria lor lume.construirea în comun a clădirilor va permite să-și petreacă timpul cu distracția copiilor și provocator. Orice băiat sau fată această activitate va aduce o mulțime de experiență pozitivă și de neuitat.

Până în prezent, magazinul ofera o gama larga de case de vară pentru copii, dar nu toată lumea își poate permite să-l cumpere. Creați propriul design mâinile schite individuale, care a venit cu copilul, acesta va fi cea mai bună soluție.

Important. înainte de a începe construcția de clădiri ar trebui să ia în considerare toate dorințele propriului lor copil.

Cuprins hut trebuie să fie în culori strălucitoare. Pe de construcție puteți desena personajele preferate din basme și desene animate. Acest proces ar trebui să fie implicarea copilului și prin intermediul căruia se poate afișa talentele și abilitățile lor. Casa pe care copilul este făcută de mâini, va fi deosebit de valoros pentru el.

Ce o casa din lemn, vă puteți construi pentru copilul tau?

Casa pentru copii este fabricat din materiale diferite, care sunt accesibile tuturor. În cazul în care, după construirea casei au fost materiale de construcții, nu putem cumpăra nimic. Pentru a face cabine din lemn pentru copii pot fi realizate din PAL, MDF, placaj si orice alte materiale din lemn.

Playhouse pentru un copil din placaj

Înainte de a începe construcția, trebuie să creați un desen sau o schiță a aspectului. Acesta va evalua structura, determina unde să plaseze ușa și ferestrele. Este de dorit să se aranjeze astfel încât să fie vizibil pentru părinți, astfel încât copilul va fi întotdeauna la vedere.

Cele mai bune locuri în care copilul poate fi singur și vis - o bucată de lemn case de joc, din care fotografiile sunt prezentate aici.

casa din lemn, loc de joaca cu mâinile lor

Pentru a crea o cabină de vara de placaj, foaie de material necesar 2-3. Cantitatea de placaj depinde de mărimea și amploarea structurii. Materialul poate fi orice grosime. În magazinul este vândut de 8-12 mm grosime. Ferestrele trebuie să fie situat la 60 cm de la podea și ușă - 30 cm deasupra creșterea copiilor. Dar nu uita plicul de ușă, ca un adult, dacă este necesar, ar trebui să intre în ea perfect.

Structura trebuie să fie mare, astfel încât era spațioasă și încăpător. Acoperișul este fixat la un unghi de 45 de grade. foi de placaj cuie vagabonzi cu fiecare alte deschideri, apoi se taie ferestre și uși. Partea superioară este realizată din același material ca și pereții. În cazul în care structura este ridicat, acesta trebuie să fie șlefuit cu șmirghel sau o mașină specială de șlefuire. Acest lucru va evita așchiile și leziuni ale pielii.

Următorul pas este instalarea de mobilier și decorațiuni.

Avertizare. pictura de proiectare ar trebui să fie în condiții de siguranță pentru copii emailuri și lacuri.

Pentru a desena o colibă, este de dorit pentru dorințele copilului. Culorile au nevoie pentru a alege luminos, colorat, bogat. Pentru fetele de design pot fi vopsite în roz strălucitor, ca fotografie a prezentat.

casa din lemn, loc de joaca cu mâinile lor

Casa de copii pentru un copil din placi de lemn

Pentru a construi o structură a cadrului, veți avea nevoie de bare cu o secțiune transversală de 5 cm Designer pentru copii -. Cabina din lemn obține puternice și durabile, în cazul în care procesul suprafeței sale punte lacuite. Pentru ferestre si usi realizate inserții speciale care sunt plasate într-o poziție verticală. carcasă construită pentru a consolida puterea obbivat mai multe placi de lemn subțiri a căror grosime ar trebui să fie mai mare de 2 cm.Structura acoperișului este realizată dintr-o bară de aceeași secțiune. Setați-o să fie pe peretele terminat. Pe acoperișul umplute scândură subțire de 2 cm.

Avertizare. că acoperișul nu se scurge, este necesar să se întărească hidroizolația acoperișului.

Pe partea de sus a materialului de impermeabilizare se poate instala capacul de plastic. După construcție, clădirea este vopsit într-un interval pre-selectat de culori și acoperite lac punte. Fotografia prezinta facilitatea de copii pentru băieți.

casa din lemn, loc de joaca cu mâinile lor

Hut pe picioare pentru copil

Găsiți-vă într-o casă interesanta basmelor - o colibă ​​de pe picioare. Fairy casa pot fi diferite dimensiuni, forme, culori. Fotografia prezintă una dintre cele mai interesante de design, creativ al Playhouse pentru copii.

casa din lemn, loc de joaca cu mâinile lor

Pentru a construi o colibă, picioarele pot fi realizate din grinzi de lemn, tevi metalice, pietre, și puteți utiliza alte materiale decorative.

Important. Casa este destinat în primul rând pentru copii, asa ca nu fac picioare prea mare.

Înălțimea picioarelor nu trebuie să depășească 70 cm. Este necesar să se instaleze o scară mică sau mai multe etape. În cazul în care picioarele sunt realizate din tuburi, este necesar să se sape în poli de sol 1/3 țeavă. Baza picioarelor trebuie fixate. De exemplu, se toarnă beton.

Pe partea superioară a fiecărui tub este placa de lemn cu ciocanul, care este atașat la baza colibei. Fundamentul poate fi format din plăci, cu o secțiune transversală de aproximativ 4 cm. Apoi, structura este construit din scânduri. Scheletul rezultată este învelit cu plăci subțiri, după care este ridicată pe acoperiș. Acoperișul este realizat din același material ca și cea a întregii structuri.

casa de lemn pentru copii pentru a da, puteți suplimenta sandbox originală, bara orizontală pentru exercitarea, juca complex de joc și de echipamente sportive. Toate elementele trebuie să fie vopsite în culori strălucitoare. În apropiere puteți împărți grădină de flori sau de flori. Copilul va avea grijă de ea, și de a dezvolta talentele și abilitățile lor.

Dollhouse pentru copii

Visul fiecărui copil - este o casă frumoasă, spațioasă pentru jucării și păpuși sale. Copiii mici le place să se joace cu jucării, aruncându-le la fiecare colț. Dollhouse, realizate manual, rezolvă această problemă o dată pentru totdeauna.

casa din lemn, loc de joaca cu mâinile lor

imensă casă pentru păpuși de mărimea unui dulap poate construi orice părinte. Pentru a face acest lucru, trebuie să arate puțină imaginație și îndemânare. Copil păpușă casa din lemn pot fi realizate din plăci aglomerate sau din orice alte materiale similare. Pentru a crea structura puzzle necesare, foi adezive de PAL. Construieste-l poate fiecare persoană, pentru că design-ul este atât de ușor că se poate descurca chiar copilul.

Important. lemn Dollhouse trebuie să fie meșterit din materiale sigure pentru copil.

Cutia este foarte ușor merge. Pe pereți puteți tăia ferestre mici și să le glazura cu o sticlă transparentă subțire, groasă de film, colorate sau utilizarea de sticle de plastic. Folosind o lanternă poate electriza structura. Decoreaza casa pentru papusi pot fi desene, o placă subțire, etichete, dantele, panglici. Pentru a face o casa unica, avem nevoie doar pentru a arăta imaginație.

casă de păpuși cu mâinile lor

Înainte de a începe construcția, trebuie să elaboreze un plan sau o schiță a structurii viitorului, precum și să ia în considerare în cazul în care acestea vor fi amplasate ferestre, uși și scări. detalii fine și dorește copilul ei să fie luate în considerare.

Pentru a crea un dulap cu mai multe etaje pentru jucării și păpuși, nu se poate face fără un desen detaliat. Pur și simplu modifica desenul, în cazul unei modificări decât să dezasambleze structura construită.

Important. dimensiune casa ar trebui să se potrivească cu creșterea de păpuși și dimensiunile de mobilier de jucărie.

Casa trebuie să fie ferestre, usi, scari, baie, lumina. Echipării cabluri o casă, trebuie să ia în considerare izolarea tuturor cablurilor, astfel încât acestea nu sunt periculoase.

Avertizare. Nu puteți utiliza lămpi care produc căldură.

casa din lemn, loc de joaca cu mâinile lor

În cazul în care activitatea de cabluri este o provocare, este posibil să se facă fără iluminare. Case de lemn pentru copii pentru păpuși sunt realizate cu hârtie colorată, tapet, bucăți de țesături colorate. Cât mai realiste pot fi realizate cu perdele la ferestre, imaginile de pe pereți, covoare. Încercuiesc clădirea ar trebui să fie terminat gard, precum și pentru a construi un garaj, verandă, bazin de înot.

După finalizarea lucrărilor de construcție, este important să se asigure că nu se lipește de șuruburi, știfturi și alte obiecte ascuțite. Și apoi structura de lemn pentru păpuși va fi o jucărie preferată pentru copii.

Discutați despre articol pe forum