Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

Acest articol discută despre opțiunile pentru case pentru copii. De asemenea, aici sunt diagrame care este ușor de a construi o casa de lemn pentru copil într-o zonă deschisă.Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

Importanța construcției playhouses pentru copii

Un copil mic - este personalitatea. Și copilăria este perioada de pregătire pentru maturitate. Kid jucând activitate reproduce acțiunile părinților lor, prieteni, așa cum le proiectează pe o scară mai mică. Prin urmare, o casa de lemn pentru copil în curte sau în țară va fi unul dintre locurile sale preferate pentru a rămâne. Aceasta este - o oportunitate unică de a crea un copil al său, izolat de lumea adulților.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

În casa de jucărie pentru copii poate fi instalat mobilier in miniatura, feluri de mâncare, atârnă perdele, chiar și să se pregătească lenjerie de pat. Copiii ar fi fericit să ia oaspeții acolo, joacă, mănâncă și chiar dorm în timpul zilei.

Alegerea materialului

Înainte de a adulților care au decis să facă pentru copilul său o casă de jucărie în miniatură, se pune întrebarea: ce este cel mai bine pentru a construi o casă? În principiu, în grabă clădire poate fi construit din cutii de carton sau săpate în sol câteva benzi, le trage banda, mușama, tesatura sau tapet. Dar o astfel de „acasă“ ca o casă de paie de la o poveste despre trei porci - condiții meteorologice nefavorabile și a vântului poate într-o clipă să-l distrugă.

Achiziționarea de componente din plastic pentru clădiri miniaturale din țară - cea mai ușoară cale de ieșire. Cu toate acestea, acest material poate fi numit cu greu o deosebit de durabil. Prin urmare, clădirea în sine va fi de scurtă durată.

Unii construiesc pe șantierul de construcție din cărămidă sau piatră naturală. Acest lucru este destul de creativ și frumos. Dar piatra, deși este mai puternic și mai durabil decât alte materiale care necesită finisare suplimentare, deoarece destul de teploomok.

Utilizați pentru construirea de foi de PFL sau PAL, în ciuda faptului că distribuitorii dovedesc ușurința lor de mediu, este de dorit, deoarece acestea sunt încă realizate prin intermediul unor lacuri, adezivi, rășini sintetice, diverse alte materiale de umplutură. Și o tărie specială, ei nu strălucească, ci în aer liber pentru procesul de precipitare este hogging locul este inevitabilă.

De aceea, cel mai bine este de a construi casa de lemn pentru copii. Pentru copii, puteți construi o structură de jurnal sau Boardwalk.

Avantajele clădirilor din lemn pentru copii

Materialele cele mai ecologice sunt considerate a fi un copac sau o piatră. În plus, spre deosebire de piatră și cărămidă, nu este nevoie de structuri din lemn în finisarea suplimentară. Prin urmare, construcția va fi mai ieftin și se va realiza mai repede. Și casa din lemn de pin pentru copil este, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății sale.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

Avantajul construirea unui joc acasă în miniatură în faptul că, în cursul, puteți pune resturile de la construirea acareturi necesare. Chiar și în cazul în care nu este nevoie de a avea un Playhouse din lemn pentru copii, este folosit ca o cameră de depozitare sau chioșc original. Există o opțiune pentru ao converti chiar și sub un loc frumos pentru o cooperare pui sau celule cu iepure, Chinchilla, sau vulpi.

Principalele prevederi în construcția unei case pentru un copil

Cea mai importantă condiție - siguranța copiilor. Prin urmare, ar trebui să ia în considerare modul în care să calculeze localizarea instalațiilor, precum și puterea. Cel mai bine este să sape și jurnalele de ciment (grămezi), care ulterior vor fi gravate panouri pentru pereți și acoperiș montate.Este important să se verifice dacă cuie sau șuruburi nu se extind spre exterior. placi Sami trebuie să fie, de asemenea, bine tratate, astfel încât copiii nu pot fi rănit, brațul aschie, picior sau din spate.

Educatorii recomanda evitarea acoperișuri orizontale, deoarece acestea sunt deosebit de atrași de copii în mișcare. Urcarea la înălțimea, copiii sunt de multe ori ezită să facă saltul în jos sau rupe prin neglijență.

În cazul în care o casă portabil sau pliabil, ar trebui să se gândească la fixarea acestuia, astfel încât să nu se transforme, nu am eșua, nu împrăștiate. Prin urmare, toate la fel, în acest caz, clădirile staționare sunt mai puțin periculoase.

Ideea de cabine din lemn pentru copii pe site

În primul rând, constructorul, proiectantul trebuie să determine dimensiunile clădirii. Factori importanți vor fi aspectul. Alegerea tipului de construcție depinde de ceea ce va fi casa de lemn pentru un copil, se va potrivi în design peisagistic al site-ului.

De exemplu, cea mai bună soluție pentru suprafața neuniformă a pante și rigole vor juca un complex format din mai multe puncte de trecere interconectate, poduri, structuri de scări, dintre care unele vor cușetă, și altele - o singură poveste.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

Case din lemn foarte confortabile pentru copii la țară, situate pe acoperișul chioșc, în cazul în care adulții pot relaxându beau ceai, chat-ul sau să joace un joc de bingo seara. Copiii, de asemenea, atât de distractiv de a urca în casa lui de jucărie pe scări! Funcționalitate această construcție, tobogan din plastic, cu care copiii pot aluneca în jos.

Cabane într-un stil de basm

Puteți aranja întreaga zonă în stil fantezie. Micul House este doar o parte a soluției de ansamblu. Un teritoriu întreg poate fi eliberat sub forma orașului florale, unde a trăit Habarnam, cu iazuri mici și ciuperci uriașe.

O variantă a gnomilor din sat, de asemenea, poate atrage designeri care au decis să se bazeze pe zona de case din lemn pentru copii cu propriile lor mâini. Desenele cele mai multe clădiri sunt destul de simple. Maestrul, familiarizat cu un ferăstrău, un ciocan, cuie și un avion, pentru a construi o casă în pivniță.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

O versiune interesantă a casei „strâmbă“. Acesta poate fi la stil pentru locuințe Baba Yaga, expertul pădure, pitic, sau alte personaje fantastice.

Casa „Crooked“ - planul de construcție

Fă acest lucru o idee creativă în viața un pic mai dificil. Doar doi pereți opuși are aceeași casă de lemn pentru copii. Desenul reflectă această caracteristică a clădirii.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

Detaliu A este un perete frontal. Fără decupaj pentru ușa din față va fi peretele din spate al casei. Se atrage atenția asupra faptului că toate aspectele legate de detaliile sunt dimensiuni diferite, astfel încât acestea sunt marcate în desen cu diferite litere. Postul în sine are un singur unghi drept.

Contiguă peretelui lateral la un unghi drept, are o formă dreptunghiulară (detaliu 2), care este egală cu laturile verticale ale peretelui frontal (c).

peretele opus (partea 3), este de asemenea dreptunghiulară. partea verticală trebuie să fie de aceeași dimensiune cu partea teșit a peretelui frontal (e). În exemplul de realizare ilustrat al desenului este proiectat cu un pătrat etaje casa, dar se poate realiza dacă se dorește dreptunghiular.

Piese de schimb 4 și 5 - este acoperisul. Dreptunghiului identificat de mărimea literelor. Cu toate acestea, rețineți că, dacă decide să facă viziere, este necesar să se adauge la ele câțiva centimetri.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

Dacă urmați instrucțiunile de pe construcția de case pentru copii, a pus efort și răbdare pentru a construi o clădire minunată poate fi rapid și precis.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

Aceste cuvinte trebuie evitate în timpul interviului, astfel încât să nu apară nepoliticos 11 exemple Când te duci pentru un interviu, ultimul lucru pe care doriți să facă această zi sa încheiat în dezamăgire amară. Dar nu vina părtinitoare.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii

Pământul a fost creat din bulgărilor imens murdărie? Oamenii de știință încă nu știu cum să formeze planete asemănătoare Pământului. Cele mai multe sunt de acord, în opinia că totul începe cu pietrele care se rotesc.

Casa din lemn pentru copilul cu mâinile sale desene, fotografii