Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

casa de grădină cu propriile sale mâini arată foarte bine în orice zonă.

Construieste-l, în cazul în care site-ul dvs. este doar câteva sute - apoi a crea o zonă de odihnă și depozitarea ustensilele necesare.Dacă aveți o mulțime de teren și au deja o casă adevărată țară, casa de gradina este solutia perfecta pentru plasarea echipamentelor de lucru și decorarea interiorului site-ului.

Plus această clădire este că puteți face pe cont propriu, fără implicarea multor specialiști.

În plus, construcția unei clădiri mici va fi mult mai ieftin, dar va fi mai ușor de implementat.

În primul rând, consultați instrucțiunile foto și diagrame - acestea facilitează munca și pentru a face construirea mult mai ușor.

Principalele etape ale construirii unei case de gradina

constructie casa implică mai multe etape:

 • punând bazele,
 • ziduri construite și izolația acoperișului,
 • Decoratiuni (de obicei, siding)
 • crearea interiorului.

Construcțiile încep cu proiectul.

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Proiecte de case pot fi gata - le puteți lua ca atare, sau de a converti un pic pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Prin urmare, în primul rând să decidă, în ce scop ai nevoie de o casă de grădină.

În cele mai multe cazuri, este folosit ca adăpost temporar în timpul lunilor de vară și vizite, probabil, rare de iarnă. În timpul iernii, grădina de pe acoperiș vărsat va adăposti de unelte de zăpadă, mobilier de grădină și alte lucruri necesare.

De la prima numire a unei case - living, aveți nevoie pentru a face confortabil pentru trai, atât iarna cât și vara.

Fotografii astfel de clădiri proiecte sunt următoarele: Aspect etajelor (etaje), cu indicarea mărimii spațiilor, desene, plafoane și ansambluri de referință, în cazul în care pereții îndeplinesc podeaua și tavanul.

Pentru o mai mare claritate, a se vedea fotografia.

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Astfel de clădiri cel mai convenabil, deoarece interior poate fi folosit ca un dormitor și sufragerie, iar acoperișul (mansarda) este utilizat ca păstrarea obiectelor, unelte și obiecte de bucătărie de vară.

Materiale de constructii

Construirea de o casă mică poate fi făcută de:

Construirea de blocuri de spumă și OSB - versiunea cea mai fabricate.

placi OSB sunt fabricate din așchii de lemn, dimensiunea - aproximativ 15 cm, OSB -. Material curat și ieftin, și de a construi casa de OSB amintește de asamblare de designer.

placi OSB sunt fabricate prin comprimarea celor trei straturi de chips-uri - o astfel de presiune puternică asupra materialului, ele literalmente sunt strâns legate, astfel încât rezultatul final - OSB - oferă o foarte puternică, nu se năruie și se încadrează în afară.

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Pentru o casă de țară, se recomandă să aleagă OSB sau structura de blocuri de spumă - astfel încât să nu cheltui o mulțime de timp și bani pentru construcția, iar clădirea va primi un cald și durabil.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, nu puteți face fără bare de lemn - este necesar pentru cadrul clădirii.

Din structura de lemn se face doar la elementele rămase ale -. Lemn acoperiș, podea, tavan, tapiterie, etc pot fi folosite (de obicei, pin).

Înainte de a începe să se stabilească pe podea, nu uitați să se usuce materialul din cherestea - ar trebui să fie uscat pentru a preveni contracție și deformare, care apar atunci când lemnul se usuca.

Dacă tăiați căptușeala de perete exterior, acesta trebuie să fie, de asemenea, complet uscat.

In plus fata de lemn si spuma blocuri, aveți nevoie de izolare, foi de azbociment, acoperișuri și alte materiale pentru prelucrare și fixare.

Dacă aveți amabilitatea importante de mediu, este posibil să se utilizeze mai multe elemente din lemn: grinzi, scanduri, si altele.

Dintre ei poate face o podea, cadru, decorare de perete, etc. În acest caz, aveți nevoie de instrumente de tăiere și de instalare a lemnului.

Prima etapă de construcție a blocurilor de spumă sunt de construcție a fundației: care va fi amplasat etajul următor.Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Dacă doriți să-și planifice pe construirea unei case de grădină mică, cu propriile sale mâini din cărămidă, beton sau piatră - este necesar să se facă o fundație benzi, în cazul în care a făcut din blocuri de lemn și spumă - suficient pentru a fi columnare.

Sub temelia adesea alege din beton, moloz din beton, sau orice piatră naturală.

Uită-te la fotografia de fundație turnat.

Înainte de stabilire pereții făcute camera pe baza lemn dur - aceasta va crea un circuit de pereți. cuie convenționale fixe.

Între Fundație și primul rând de a face lemn rezistent la apa (de obicei cu Acoperișuri).

Ca fundații cadru fac 4 post din cherestea - au nevoie pentru a săpa în fiecare colț al perimetrului. Ei au atașat în partea de jos, cu unghii lungi. Pe rama este plasat pe acoperiș.

Cum de a face aspectul cadru la fotografie.

După fixarea cadrului trebuie să fie rigid - acum poate decora interior si exterior. Este necesar să se pună în bucățile de lemn colțuri nervuri (fixate cu cuie). Între cherestea stivuite lenjerie de cânepă.

stabilit imediat ușa cutiei.

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Baza (fascicul) de la primul etaj a pus direct pe bază de bandă. Top se raspandeste podea dur - este realizat din placi geluite.

Apoi, aveți nevoie pentru a face cravată și a pus o sursă de încălzire. podea curată este recomandat să se stabilească un an după sapei este prevăzută, ca placi de psihiatru și apar fisuri.

Subfloor acoperite cu carton bitumat, așa cum este folosit ca un material izolant termic de impermeabilizare.

În anul următor, puteți pune un laminat plăci de pardoseală sau convențional - în funcție de modul în care doriți să-l.

Cum cald și decora casa?

Dacă vă decideți pentru a construi o casă din cărămidă grădină cu propriile sale mâini din blocuri de spumă, sau OSB, atunci noroc, pentru că materialul în sine este destul de cald. izolație de perete se realizează numai din exterior.

Izolarea termică a pereților interiori nu sunt realizate datorită faptului că se poate forma condens.

Odată ce izolația peretelui produs ar trebui să le termine - în special pentru decorațiuni interioare (de obicei, siding tapiterie).

Înainte de a începe izolare, trebuie să pregătiți pereții. În primul rând, suprafața lor este curățată, iar apoi a făcut de finisare grund.

După uscare, peretele este tratat cu tencuială în două straturi - atunci se poate efectua încălzirea.

După tencuirea peretilor trebuie sa fie netede. Al doilea strat este acoperit o tencuială de armare, care va face ca suprafața peretelui aliniat. Acest material este produs și izolație.

În general, acest proces este destul de greu, iar dacă nu aveți experiență, este mai bine să încredințeze încălzirea casei de blocuri de spumă sau profesioniști OSB.

Cele mai frecvent utilizate materiale pentru izolare termică - este vata minerala sau panouri termice ponopolistirol.

Ultima - cel mai ieftin, deci, dacă doriți să faceți izolare termică rentabilă - alege-l.

Cele mai atractive - panouri termice. Ele oferă nu numai încălzirea casei, dar, de asemenea, o vedere decent de exteriorul interiorului.

decorare casa externă

După încălzirea casei au nevoie de finisare. De regulă, pentru a alege ornamentul siding - arată bine și este potrivit pentru toate tipurile de clădiri.

Dintre avantajele de finisare siding poate fi observat greutate ușoară, ușurința de instalare, durabilitate și preț rezonabil.

În fotografia de mai jos puteți vedea cum să construiască o case de grădină pe acoperiș și cum să efectueze decorarea lor externe.

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Alege culoarea materialului poate fi orice: a se vedea fotografii și de a decide ce culoare este cea mai potrivită pentru site.

Acoperirea siding nu se poate face direct pe perete - înainte de care aveți nevoie pentru a monta și instala naveta, care va stabili apoi materialul.

Dacă alegeți din metal siding asieta, atunci singura opțiune pentru tine - galvanizat profil - acesta este montat în jurul zidurilor perimetrale.

În plus față de profilul va trebui să efectueze impermeabilizare. Când aceste puncte, puteți continua pentru a termina peretii cu siding.

Panourile sunt atașate la bara de start, de sus - sunt fixate cu șuruburi în mijloc. Deci, setați toate panourile, rânduri de alpinism pe acoperiș și ferestrele casei tale.

Nu încerca să stabilească panoul este foarte strâns - starea normală de finisare siding - un pic de mișcare liberă. Atunci când toate panourile sunt stivuite, rândul de sus a barei finale este fixat.

Termina siding va proteja nu numai clădirea din mediul extern, dar, de asemenea, va decora exteriorul interior, se recomandă de a alege acest material de finisare.

Inner casa de decorare

Ornamente din lemn - cea mai populară opțiune, pentru că este cel mai că nici nu este un material natural.

Pentru pereți, puteți cumpăra un panou de lemn sau bambus, sau puteți utiliza ceea ce ai în țara ta.

Cel mai probabil, o parte importantă și vizibilă a casei de grădină - o verandă. Depinde de interior va arata ca structura feței.

În funcție de dispozitiv, spațiu verandă poate fi separată sau să fie o continuare a camerei principale.

Fotografia de mai jos prezintă decorarea interioară a interiorului în casă grădină.

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Casă în grădină cu mâinile sale fotografii, desene, instrucțiuni

Ce este mai bine pentru a alege tapet - vinil sau lână?

Caracteristici și aplicații șamotă

 • Larisa Ce cui lichid pentru a alege cele mai bune și de ce să le folosească. Bine ai venit! Întrebare-dacă este posibil să se lipici adeziv punct de fixare pentru monedele din lemn, țesut ... Citeste mai mult
 • Oleg Vladimirovici despre avantajele WC cu funcții de bideu. Acum, un număr mare de capace bideu disponibil pentru cumpărare clienților și Otley ... Mai mult
 • Vasile despre Cum de a construi hozblok în țară cu propriile mâini. Zdravstvuyte.Obyazatelno hozbloka dacă utilizați pilot de fundare? De constructii Dimensiuni ... Citeste mai mult

  Crearea unui basorelief pe perete, cu mâinile

  Sfaturi privind construirea fumătorului afumat propriile lor mâini

  Cum de a face incubator cu propriile sale mâini la domiciliu?