Casă la țară cu mâinile lor, fă-o singur!

Dacă cineva crede că construirea unei case de țară pe cont propriu - este ceva din lumea de ficțiune, el este greșită. Puteți construi orice, oriunde - ar fi în prezența unui set standard de instrumente și capacitatea de a le utiliza.Cunoștințe și calificare în construcția sunt verificate doar în practică. Și prețul casei într-un astfel de proces la momente diferite de preț, în cazul în care casa va fi construit, „unchiul vecinului.“

Cum de a construi o casă de țară

În acest articol, dorim să vă spun cât de repede posibil, cu propriile lor mâini pentru a construi o casă de țară mică, cu o remorcă vechi pe tipul de cabine de construcție sau altele asemenea.

O atenție deosebită trebuie acordată fundației, astfel cum acesta este unul dintre principalele elemente portante, pe care stabilitatea construcției. Atunci când alegeți o fundație să ia în considerare adâncimea apelor subterane și de tipul de sol. În acest caz, avizul unui specialist cu experiență nu este suficient în mod necesar pentru a marca în mod corect fundație fundație dig și ușor ridicați-l de la nivelul solului.

Odată instalat pe baza containerului trece la construirea unei extensii la ea.

extensie Fundam de a face blocuri de ciment tubulare, de stabilire anterior în acesta și se umple soluția pentru fixare metalice cadru de lemn.

Rulmenți cadru și acoperiș căpriori colecta lemn de pin.

obbivat acoperiș tivita rindeluite, nu uita despre problema de izolare termică a pereților și a acoperișurilor. Acest lucru este necesar nu numai pentru cei care intenționează să-și petreacă serile de iarnă lângă șemineu în casa ta, dar în construcția de vară obișnuită. Deci, cum anume acoperiș și pereți izolate permit să păstreze cald, pentru a crea un loc răcoros vara și cald în timpul iernii. Construcția unui acoperiș fronton deasupra remorcilor include un spațiu pod mic, care poate fi utilizat pentru a stoca diverse echipamente de vacanță.Astfel, după asamblarea structurii de lemn este în primul rând de a face impregnarea materialelor lemnoase cu o soluție specială, care previne deteriorarea și degradarea. În acest scop, mordant adecvat, ulei de in și alți compuși pe scară largă. Arborele poate fi acoperit de o astfel de compoziție, atât înainte, cât și după asamblarea casei.

După cum se poate vedea în fotografie cu partea vant puternic a făcut zăbrele decorative din lemn, care este introdus într-o foaie de policarbonat transparent, care, la rândul său, permite mai confortabil să-și petreacă timpul sub coronament.

În ceea ce privește planificarea rațională a mobilierului într-o casă mică, totul depinde de destinația ego-ului. În primul rând trebuie să decidă în cazul în care va fi amplasat în bucătărie, cazare sau un loc de odihnă de dormit. Baie și duș pot fi plasate pe site-ul sau în anexă, în cazul în care nu sunt prevăzute anterior pentru alte opțiuni.

Podeaua în anexă, și căile otmostka căptușite folosind matrițe pentru alei de grădină și mortar de ciment-nisip.

Prin instalarea unui cuptor cu lemne și să se pregătească lemnul în această casă este destul de posibil să se efectueze nu numai zilele de vacanță de vară, dar, de asemenea, să vină la sfârșit de săptămână în timpul iernii zăpadă, pentru a admira peisajul de iarnă și să scape de viața de oraș de zi cu zi.

tipuri de Siding
Saydingovaya cu care se confruntă foarte popular. Acum, siding este nu numai pentru a proteja peretii din exterior, dar, uneori, pur și simplu pentru frumusețe. Totuși, este bine să fie separate.

sistem de încălzire autonomă
Sistemele de încălzire indirectă care utilizează ciclul de circulație naturală este lung depășită. Ele sunt foarte inerte: se răcească lent în jos și se încălzesc foarte mult timp. A.

Cum să picteze o podea de beton
pardoseala din beton - etajul cel mai bine cunoscut pentru acoperirea unui garaj auto. El are multe aspecte pozitive, printre care baza cea mai durabilă și la prețuri accesibile.

Casă la țară cu mâinile lor, fă-o singur!
spumă de poliuretan pulverizat
În secolul 21, o mulțime de materiale termoizolante, dar vom vorbi astăzi despre cel mai bun dintre toate prezentate. Există un izolator termic, care se numește un gaz umplut.

Cum de a alege țiglă metalică
Fabricat din oțel galvanizat - prin formarea la rece. În primul rând a apărut la mijlocul anilor nouăzeci. cel mai mare producător din Finlanda din metal.