Casă la țară cu mâinile lor - tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vară

Casă de vară în țară, o dată cu dragoste construit propria sa, deși mâinile nu foarte priceput, vei fi perceput întotdeauna ca fiind una dintre cele mai importante realizări în viață, pentru că să-și petreacă vacanța de vară nu va fi nu numai copiii, dar este posibil și nepoți.De ce mici și de ce-și construiască singuri?

După ce a explicat că „casă de țară“, termenul înțelegem exact ceea ce a determinat imaginația atunci când citesc fraze acest lucru pentru copii: mici, potrivite pentru structura de ședere pulmonare sezoniere pe un site tramvai pe care a construit cu propriile mâini.

Popularitatea acestor clădiri poate fi explicată prin mai multe motive:

  • minimalismul devine o tendință de locuințe tramvai: „In vara am trăit într-un bungalou“ - în rândul tinerilor sună creativ;
  • ieftinătate relativă și ușurința de construcție (asamblare în formă tablou de distribuție), o casă de vară mică în țară să facă accesibil pentru majoritatea cetățenilor;
  • procesul de construcție de vile capitale (vile, turnuri) are o lungă perioadă de timp; este necesar să se monitorizeze activitatea și undeva să trăiască; În acest caz, mini-casa acționează ca un improvizat, iar apoi devine treptat un oaspete.

Fiecare om pus în programul de copilărie: copac, fiule, casa. Wood și fiul cresc, doar să se balanseze pe un mare șantier de construcții nu este foarte mult și doresc. Și echipat propriul cuib de familie puțin în natură nu este doar pe forțele și mijloacele, dar, de asemenea, devine o sursă de mândrie și inspirație. O casă de țară mică, făcută cu propriile sale mâini - aceasta este o mare contribuție la trezoreria de auto-afirmare. A decis, continuați!

Alegerea unei construcții casă de țară

Nu te uita la acest articol, orice know-how, este suficient ca de trei ori repetată lecție este amintit mult mai bine. Deci, aveți un teren în afara orașului, este necesar să se aranjeze, și în același timp, ar fi frumos să trăiască undeva și să se ascundă de vreme. Începem construcția.  1. Pregătirea fundației. Cel mai consumatoare de timp și de stadiul neplăcut de excavare și de lucru concret. În funcție de tipul de sol pe care sunt liberi de a alege între gramada, blocul sau opțiunea de curea. Recomandări detaliate pentru punerea în aplicare a acestora pot fi găsite pe site-ul nostru
  2. Pregătirea pragului. beam Bunch (150x150 mm) perimetrul clădirii.
  3. Aspect sapei sexual aranjament lag și izolație (bord 100h500 mm). podele (lambei 50 mm grosime).
  4. Stabilirea nivelului unghiular și intermediar (sub deschiderea ușilor și ferestrelor) montanți verticali, rama superioară șinei.
  5. Asamblarea capriori, dusumea, panouri de tavan (placaj, panouri de gips, etc.). De stabilire a unui acoperiș pe gustul tau (Ondulin, rinoplast, țiglă moale, metal).
  6. Instalare de uși și ferestre, în conformitate cu proiectul.
  7. izolație de perete. În aer liber (PAC sub siding, lambriuri) și căptușeala interioară o casă de țară: momentul cel mai plăcut de construcție, care trebuie în mod necesar de a face cu mâinile lor.

În proiectul de versiunea vechiul adăpost gata, și amenajări interioare și înregistrarea de proiectare poate fi de încredere cu femeia.

Casă la țară cu mâinile lor - tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vară

Stilul modern în interior: personificarea confort, practic și funcționalitate

Casă la țară cu mâinile lor - tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vară

stil japonez în proiectarea de apartamente și case

Casă la țară cu mâinile lor - tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vară

Brilliance si splendoarea de art deco în interior de apartamente și case

Casă la țară cu mâinile lor - tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vară

Stilul palat în designul interior modern: baroc

Casă la țară cu mâinile lor - tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vară

Stilul high-tech: de la design interior la construirea unei case rezidențiale