Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme

Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
Fiecare copil vrea să aibă propriul colțișor în cazul în care acestea ar putea angaja în interesele lor preferate și de a dota spațiul privat la discreția sa. Cea mai bună opțiune în acest caz - o lojă mic și confortabil pentru copii, construit de tatăl și bunicul său mâini.Alegerea de proiectare

Chiar construi o dimensiune mica a casei apartament, nu este de natură să permită metri patrati. Dar dacă există o reședință de vară sau de o casă privată, această problemă este fezabilă. Dacă vă decideți pentru a construi propria casa Fidget, trebuie să vă gândiți dinainte cum va arăta.

Cele mai frecvente variante ale acestor structuri sunt:

 • Cabină - în aparență seamănă cu o copie la scară redusă a casei obișnuite.
  Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
 • Adăpost - este una dintre structurile cele mai simple, care ocupă puțin spațiu și este o structură în formă de L.
 • Casa duplex - pentru producția sa va necesita mai mult timp și materiale de construcție. La nivelul de jos puteți pune scaune cu o masă sau cutie cu nisip. și pe partea de sus - un loc de joacă. Pe lângă scări la a doua punte inclinata etaj Construct - pe ea copilul va urca la partea de sus.
  Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
 • „Verde“ casa - reprezintă unul dintre soiurile de șopron, ca și pereții și acoperișul, care sunt folosite plante agatatoare precum struguri sau Clematis.
 • Treehouse. Cerința principală care trebuie respectate în construcția unei astfel de case - de securitate. Structura trebuie să fie fixat în siguranță la copac cât mai mult posibil, și să reziste la sarcini grele, cum ar fi săriturile sau greutatea mai multor copii. De asemenea, trebuie avut grijă ca copilul a căzut accidental din casă, situat la o înălțime. Pentru a evita acest lucru, este recomandat să asigure structura de mare balustradă.
  Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme

Ce materiale pot fi folosite?

După ce ați decis cu privire la proiectarea viitoare a casei, ar trebui să se gândească la producerea materialelor. De multe ori ideea de a crea o casă mică pentru copil provine de la părinții lor, din cauza recent renovat consumat, după care au fost extraconstrucție și materiale de finisare.

Materialele cele mai potrivite pentru a clădirii în stradă, în aer liber, sunt următoarele:

cel mai bun din aceste materiale pentru a opri alegerile pe copac - este diferit de mediu de siguranță, rezistență și durabilitate. Casa de placaj este mai ieftin, dar se poate deteriora rapid din cauza ploii și a zăpezii. O structură din plastic se pot sparge nelinistit mici, cu toate că materialul pare mai atractiv comparativ cu lemn si placaj.

Dacă decide să facă o casă mică într-un apartament, puteți utiliza în acest scop:

În acest din urmă caz, produsul se face în funcție de tipul de corturi de joacă magazin pentru copii. Pentru fabricarea cadrului este cel mai bine să utilizați un copac - de lucru cu acest material va lua tatăl sau bunicul, și perdele de cusut, deschiderile de ferestre și uși ale casei și - mama sau bunica.

Trebuie avut grijă la etajul casei era stofa din material moale, cald și - să stea copilul ar trebui să fie cald și confortabil.Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme

cameră poate găzdui și ambarcațiuni de carton convenționale.

Fabricarea de case din lemn

Primul pas este de a face un desen de construcție în viitor. Se poate schița pe cont propriu, sau de a folosi diagrama de mai jos.

Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme

Pentru munca aveți nevoie de următoarele materiale:

 • Bare (un singur cadru este făcută). Este recomandabil să se utilizeze bare cu secțiune transversală 50/50.
 • Placi, OSB sau placaj astereală. Când utilizați OSB ține cont de faptul că acest material este mai ieftin, dar nu diferă de durabilitate. Prin urmare, este nevoie de prelucrare suplimentară.
 • Ardezie, Ondulin, metal sau placi ceramice sau din carton ondulat pentru acoperiș.
 • Brick.

Sfaturi pentru alegerea materialelor

Ferestrele din casa de copii este mai bine să nu glazurare - acest lucru va preveni eventualele accidente datorită geamului spart accident. Cu toate acestea, din cauza deschise deschiderile ferestrelor proiect pot apărea în interior. Prin urmare, atunci când alege un site pentru o casă trebuie să găsiți un site care este protejat de vânt și de curenții de aer.

Când utilizați OSB ține cont de faptul că acest material este mai ieftin, dar nu diferă de durabilitate. Prin urmare, este nevoie de o protecție suplimentară.

Cel mai bun material pentru acoperișuri pentru casa de copii este considerat a fi un program clar de acrilic sau policlorură de vinil. Astfel de materiale arata estetic plăcut și bine dor de lumina soarelui, deci este lumina, chiar si in zilele noroase in interior.

Producere de fundații

Desigur, căsuță pentru copii nu necesită turnarea o bază solidă. Cu toate acestea, se recomandă să se stabilească fiabilitatea de proiectare pe un pat de cărămizi. Pentru fabricarea sa, este necesar să sape pământul într-o adâncitură adâncimea care trebuie să fie egală cu înălțimea de caramida (8-10 cm), iar lățimea și lungimea meciului mărimea casei. Adâncirea cărămidă săpată este stabilită în așa fel încât să se situeze cât mai plată posibil.

În lipsa numărului necesar de cărămizi puteți utiliza un buget mai mare și una rapidă pentru: a face un cadru din grinzi de lemn și instalați-l pe cărămizi.

Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme

Podeaua și pereții

Pentru fabricarea de podele din lemn pot fi folosite, sau foi de plăci OSB. ziduri Frame sunt realizate din scânduri și capitona pereți cu același material care a fost folosit pentru pardoseala. La fabricarea grinzilor de cadru trebuie să formeze deschideri pentru uși și ferestre.

Materialul pentru acoperișuri este pus pe frontoane. Acestea sunt fabricate din același cadru ca și lemnul. triunghiuri exterioare cusute sau placi OSB. Numărul de frontoane depinde de tipul de material pentru acoperișuri.

Pentru a găzdui o lungă perioadă de timp a avut un aspect atractiv și a servit, atâta timp cât posibil, este necesar să se ia măsuri pentru a proteja lemnul. Ea a fost tratată cu soluții speciale, prevenind gândaci daune și putregai lemn, și după vopsea sau lac.

Suprafețele interioare înainte de începerea tratamentului trebuie să fie șlefuite cu hârtie abrazivă fină, astfel încât copilul nu suferă de cioburi.

După cum se poate observa, producția casei copiilor este destul de o sarcină fezabilă chiar și pentru o persoană care nu are multă experiență în lucrări similare. Și bucurie și recunoștință în ochii unui copil iubitor rambursate cu generozitate costuri materiale de bază și de timp.

 • Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
  Cum zona orb singur și dacă este necesar?
 • Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
  Tipuri și caracteristici ale cuvelaj
 • Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
  Caracteristici cofrajului pentru fundație și cum să-l faci singur
 • Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
  Cum sa faci un hamac pentru casă și grădină pe cont propriu
 • Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
  Loc de joaca pentru copii: cumpere versiunea gata făcute sau de a construi propria lor
 • Casa pentru copii cu mâinile cum să facă, desene, idei, scheme
  Varietatea de materiale pentru acoperișuri