Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Recunoaste, în tine copilărie cu sufletul la gură vizionarea de filme în care copiii au avut propria lor Playhouse, și visau la fel. Dar acum ai șansa de a-și realiza visul, dacă nu pentru tine, atunci pentru copiii tăi. Ne-am pregătit pentru tine unele dintre cele mai bune opțiuni pentru case de joacă pentru copii și le-au oferit instrucțiuni privind fabricație.Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Este dificil de a face o casă pentru copii cu propriile lor mâini?

Dar chiar dacă aveți nevoie de o construcție mai grave - nu vă faceți griji, totul este destul de realizabilă. Principalul lucru - pentru a alege un bun materiale de construcții și înrola sprijinul oamenilor.

Cel mai simplu și cel mai versatil casa

Un moment în care un copil vine pe ideea de a construi propria casă, de foarte multe ori nu coincide cu planurile tale, și de multe ori cu anotimpuri: iarna afara și mătură furtuna, iar constructorul mici stă și tânjește în anticiparea de căldură pentru a ajunge rapid la locul de muncă.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

În acest caz, să acorde o atenție la structura în cazul în care materialul de perete este o țesătură. Nu este necesar pentru a căuta mult timp și după jocuri Lodge este destul de ușor de asamblat și de ori mai compact.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini
Una dintre idei pentru casa tesatura - cort. Mai ales de bună construi o lectură cu copilul dumneavoastră o carte despre indienii sau succesorii acestora, cum ar fi „sălbatici mici“ E. Seton-Thompson.

Adăpostul poate fi construit la domiciliu și pe stradă. Deoarece suporturile se potrivesc tub subțire, cum ar fi apa din PVC nu sunt scumpe, dar puteți găsi ceva similar și bunuri de uz casnic. Principalul lucru - asigurați-vă că suportul nu este despărțit pe podea. În cazul în care colibă ​​dvs. mici - mai bine decât le lega la pământ, care pot fi realizate din hulă, dar poate să conțină mai multe scânduri în formă de poligon.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini
Mai mult casa familiarizați cu patru pereți. În centrul său - o masă suficient de mare.

Aceeași conductă, aceeași pânză ...

Playhouses pentru copii, am considerat simplu si bun, dar conceput pentru copii mici. Cu toate acestea, există versiuni mai grave de materiale deja familiare sunt necesare pentru ei.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Casa pentru copii cu propriile lor mâini
Simplu și ieftin: Playhouse asamblat din tevi PVC de dimensiuni mici, detaliile utilizate în colțuri, puteți cumpăra totul în același santehotdele orice magazin de construcție.

Nu este un copac, dar aproape

Continuăm nostru de mini-tur al proiectelor juca opțiunea casă, realizate din cele mai simple la prelucrarea materialului - carton.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Aproape fiecare casa va exista o cutie de carton mare, cum ar fi un frigider sau televizor, dar chiar dacă nu - nu contează, să le cumpere din rezerva poate fi în același magazin de hardware.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Există o cameră pentru creativitate și mai mult, pentru că pereții au ei înșiși să păstreze forma lor, și foarte tânăr copil este deja posibil să se dea în mâinile lipici stick și un marker mare și invită-l la un „șantier de construcții“.Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Dacă aveți de gând să construiască o casă simplă pentru copiii cu propriile lor mâini folosind ca hârtie de construcție - să încerce să-l facă pliere, și dacă este destul de mare, și modulare. Se determină spațiul de îndoire cele mai potrivite și să le întărească, cum ar fi pânză groasă. Design-ul modular se poate face prin reunirea mai multor elemente de pliere: castel, tunelul și turnul, care se poate conecta, deconecta și stivă.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Principalele elemente ale casei de carton mai bine fixat, cu caneluri, astfel încât acesta va fi mai convenabil, și să trăiască mai mult de design.

casa

Cel mai adesea, părinții convertit într-un pat foarte confortabil casele de copii lor. Puteți face acest lucru pe propriul proiect, acest design este destul de simplu. Doar amintiți-vă că tot conținutul ar trebui să fie curate, în special vopseaua.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini
Într-o astfel de casa de jocuri de noroc ar trebui să fie posibilă pentru a elimina salteaua din pat, astfel încât să nu-i pata în gameplay-ul.

Alterarea patului astfel încât - un proces foarte creativ, și depinde de ceea ce copilul este interesat de cele mai multe dintre toate: băieții de obicei, are nevoie de o corabie de pirați, fetele - un palat de basm. Prin urmare, în crearea este mai bine să nu utilizeze proiecte gata făcute, și pentru a face acest lucru cel mai mult. Orice ar fi fost, nu face prea închis, lăsați suficient spațiu pentru circulația aerului. Aici vei citi cum a elimina respiratia urat mirositoare. dacă aveți o.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini
Una dintre cea mai bună combinație de opțiuni: pat este pe o platformă ridicată, și nu se murdărește, și Playhouse confortabil salvat.

O altă opțiune - pentru a dota locul de jocuri într-o cameră mică, cum ar fi un dulap.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini
Playhouse confortabil pentru copii sub scări.

Ca la adulți

playhouses universale pentru copii, desigur, bune, dar baraca reală făcută din scânduri, care pot rezista la ploaie și zăpadă, va provoca la copii este mult mai interesant. Doar „dar“ este cu siguranță un loc pentru plasarea acesteia. Dar, în cazul în care locul pentru a posta va trebui să construiască o astfel nu va fi dificil.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini
Playhouse pentru copiii din cele 10 etape. A fost construită în cadrul schemei de pergolă din lemn obișnuite. Pereții pot fi realizate din PAL panouri, placaj sau placi. Pentru copiii care se joacă în casă, nu au prins nici măcar o răceală în frig de toamnă, pune-l pe o înălțime podium de lemn de 20-25 cm.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Ridicarea unei case, ține cont de faptul că copiii cresc foarte repede, deci ar trebui să-l facă un pic „pentru creștere.“

Sarcinile grele astfel de construcție nu se simte, astfel încât selectarea materialelor și a design-vă puteți într-o gamă foarte largă: complexitatea construcției va fi la fel de mici.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Dacă există un loc pe care îl puteți realiza aproape orice casa de design pentru copii.

Puteți merge, de asemenea, un alt mod și repetați terminat desenele de proiectare pe internet, mai ales multe dintre ele sunt prezentate în site-uri în limba engleză. Le puteți găsi pe planurile Playhouse cerere pentru copii.

clasice ale genului

Vorbeste despre case pentru copii și nu-și amintește frumos vis de mii de copii - casa copac, desigur, imposibil.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Rețineți însă, să construiască o casă frumoasă pe un copac mai greu decât de obicei. În primul rând, trebuie să aibă grijă de siguranța copiilor, chiar și după ce a căzut de la o înălțime scăzută poate duce la contuzii severe și chiar fracturi.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Treehouse, combinat cu un mic teren de sport.

Pe de altă parte, este o modalitate buna de a lua cu grijă grijă de siguranța copiilor care urca deja copaci: controlată de tine fiecare detaliu, nu te va face griji cu privire la copiii lor, iar ei vor fi capabili să joace ca ei sunt interesați.

Casa pentru copii cu propriile lor mâini

Construcții în fiecare caz este foarte individuală și depinde de ce fel de lemn este disponibil, copii, și, desigur, vrea copiii înșiși.

Rețineți că în construcția unei astfel de case este mai bine să utilizeze sprijinul suplimentar care va elimina o parte din sarcină trunchi de copac, precum și o mai bună utilizare de elemente de fixare din metal ca mici. Cuie și șuruburi, înșurubată în ramuri și trunchi, rău copac.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, amintiți-vă că copii casa cu propriile lor mâini, nu este dificil, și cel mai important - crearea acestuia poate fi transformat într-un joc interesant. Build, și vei reuși!