Casa pentru copii din lemn cu mâinile lor, și desenele de construcție

Casa pentru copii din lemn cu mâinile lor, și desenele de construcție

Bună ziua, dragi cititori! Ca un copil, am dorit întotdeauna să construiască o casă în copac, o structură șubredă de placaj, placi si carton in forma colibei parea a fi cel mai bun. Un crescut se gândească la crearea unei case mai durabil și în condiții de siguranță pentru copii. Deci, azi am experimentat ca tată, am să-ți spun cum să facă casa copiilor dintr-un copac cu mâinile.De ce încă mai credea că pomul era opțiunea cea mai ecologic și durabil. Aș în primul rând axat pe conifere, pentru că un astfel de material va avea un impact pozitiv asupra sănătății copilului. În plus, vă va oferi spațiul personal al copilului dumneavoastră pentru a juca în orice vreme.

Cel mai important lucru pentru părinți rezistență structurală și costuri reduse pe materiale. Casa se va potrivi perfect în stilul zonei suburbane de ansamblu, acesta va fi capabil să țină jucării pentru copii și păpuși. În cazul în care casa va fi deja inutil pentru oricine, este posibil să se modifice un hambar frumos și păstrați-l în uneltele de grădină.

Design-ul acestei case este simplu, iar costul materialelor va fi minim. În ciuda simplității de proiectare, puteți desena în stilul său creativ de design peisagistic.

Casa pentru copii din lemn cu mâinile lor, și desenele de construcție

Vom avea nevoie pentru a construi instrumentele necesare, inclusiv:

 1. daltă;
 2. Masina de indreptat;
 3. bomfaier;
 4. ruleta;
 5. foraj;
 6. Șurubelniță sau ciocan;
 7. cuie;
 8. nivel al cladirii;
 9. colț de metal;
 10. Pentru măcinarea șmirghel din lemn;
 11. Vopsele și pensule;
 12. Material de finisare (poate veni panouri laterale de acoperire).

Casa pentru copii din lemn cu mâinile lor, și desenele de construcție

Această casă în copac, perfect pentru copii 8-12 ani.

Pentru a construi un cadru casă avem nevoie de aceste materiale:

 • Beam cu secțiuni de 50 x 50;
 • Plăci sau grinzi pentru placare;
 • foi de placaj cu o grosime de minimum 8 mm;
 • cărămizi;
 • Materialul pentru acoperiș;
 • Sticla pentru ferestre (foarte important! Geamul poate fi luat pentru copii cu vârsta de peste 7 ani, dar este cel mai bine pentru a elimina toate prezenței sale).

Ce ar trebui să fie o cabana

Pat și încearcă să scape de orașul plin de viață apartament aproape de țară, unde vor aștepta pentru propria lor zonă de jocuri.

Înainte de a începe, este necesar să se definească ceea ce va fi o casă de dimensiunea sa. Veți avea nevoie de hârtie și un creion. Acesta atrage desenul de proiectare și dimensiunile, respectiv, de numărare, numărul necesar de materiale de constructii si caracteristici ale peisajului.

Casa pentru copii din lemn cu mâinile lor, și desenele de construcție

Inițial am rascherchivaem casa noastră cu dimensiunile.

Este o planuri corespunzătoare

Dezvoltarea unui plan de a construi este în valoare de vedere unele nuanțe. Ai nevoie să ia în considerare în prealabil prezența ferestrelor, în primul rând pentru iluminat, dar, de asemenea, pentru controlul gospodăriei dumneavoastră. Numărul necesar de cutii trebuie să fie de cel puțin 2 bucăți, iar înălțimea de la podea aproximativ 50-60 cm. Este foarte important să se calculeze înălțimea ușii, ar trebui să fie de 20-30 cm deasupra copilului, dar puteți face tavan.

Pentru a elimina posibilitatea de rănire a pereților trebuie să fie cât mai ușoară posibil, fara noduri si defecte. Băieți și încearcă să urce pe acoperișul unei case mici, la o astfel de dorință a apărut de a face mai bine cu panta acoperișului.Pregătiți un loc pentru casa

În primul rând aveți nevoie pentru a marca un loc potrivit pentru construcții. Cu șnurul și marca peg în sus și la sol agatat. Fundația poate fi făcută din cofrajului, dar achiziționarea unor astfel de materiale scumpe. Cel mai rapid și cel mai opțiune de buget - utilizarea de cărămizi. pe mai multe cărămizi de instalare conducte dintr-un bar, ceva de genul asta, la fel de bază în sere.

Ne întoarcem la echipamentul de sex. În primul rând trebuie să puneți busteni, și pe ele pentru a umple bord, care aderă strâns marginile împreună. Alternativ, furnirul poate fi răspândit în două straturi, dar trebuie să ia în considerare faptul că stratul superior se suprapune peste primele cusături.

Pereții și acoperișul - un punct important

Casa pentru copii din lemn cu mâinile lor, și desenele de construcție

În colțurile subsol să sape găuri pentru instalarea de grinzi, suporți de perete. Înainte de a instala plăcile care au nevoie să fie tratate, ceea ce face capetele inferioare ascuțite. Bruce, de asemenea, necesitatea de a pune într-un loc destinat pentru ferestre și uși. Cadrul de bază este necesară pentru a lega zona de metal. Cofrajul la placaj sau placi servi.

Acoperișul este de fapt un punct foarte important. Structura sa începând cu fabricarea frontoane. Materialul va servi ca lemn, precum și pentru cadru. Pe pereții opuși adăposti două triunghiuri stabilite în cazul în care casa a primit mai multe dintre ele pot fi setate câteva triunghiuri.

Cherestea umplutura. Pe frontonul bord umple și acoperă materialul pentru acoperișuri. Ca șindrile de acoperire adecvate. În cazul în care o abordare creativa pentru a acoperi casa, puteți utiliza panourile sau chiar a face un acoperiș de paie. Principalul lucru este faptul că copilul nu a utilizat acoperiș ca un loc de joacă.

De fapt, casa este gata, testat toate panourile, exact montate, este de a trata cu antiseptic și începe până la sfârșit.

înregistrare

Pentru a asigura longevitatea creației dumneavoastră, aveți nevoie pentru a procesa în mod corespunzător lemnul de la diverse bug-uri și putrezirea. După necesitatea de a acoperi pata, și la care vă convine cu vopsea sau lac clar luminoase.

Casa pentru copii din lemn cu mâinile lor, și desenele de construcție

Mulți părinți sunt preocupați de ce fel de vopsea sunt sigure. Noi trebuie să învețe mai întâi cum să-l aleagă pe o vitrină. Nu alege vopsea exterior în interior, deoarece uscarea poate elibera vapori toxici. Asigurați-vă că să se uite la compoziție, în cazul în care apa este prezentă, vopseaua este considerat sigur ca solvent. La alegerea culorilor nu arată neapărat la marcat „sigur pentru copii“, deoarece orice vopsea, a căror calitate este confirmată de salubrizare nu va fi periculos, fie pentru un adult sau un copil. Materialul de înaltă calitate are toate documentele necesare.

In interiorul casei se pot face bănci pentru scaune și o masă. Mobilierul va fi de dimensiuni mici și poate fi făcută din paletele vechi rămase placi sau modificarea lor, să le trateze în mod corespunzător înainte. Este important ca copilul a fost implicat în construcția colibei, așa că va fi capabil să-și exprime preferințele lor, iar rezultatul va fi foarte mulțumit.

Mai întâi de toate - de siguranță

Pentru un copil, și te simți în siguranță trebuie să ia în considerare anumite reguli:

 1. pentru site-ul de instalare trebuie să fie netedă;
 2. lemn de calitate. Verificați dacă suprafața pereților bine tratată, dacă materialul este acoperit cu un antiseptic;
 3. Șuruburile trebuie să fie strânse pentru a bate în mod corespunzător, fără lacune, nu se extind deasupra suprafeței;
 4. Acoperișul este realizat în mod ideal, dintr-un material moale, pentru a evita un prejudiciu.

În plus, spre deliciul copiilor, puteți dota diapozitive pentru copii. Trebuie amintit faptul că diapozitivul nu trebuie să fie prea mare, pentru a evita leziunile. Să aruncăm o privire mai atentă la modul de a construi și atașați această structură la Casa Copiilor.

hoick

Casa pentru copii din lemn cu mâinile lor, și desenele de construcție

Pentru a crea slide-uri, vom avea nevoie de aceste materiale:

 • bord geluită;
 • Foaie de oțel zincat sau din plastic;
 • rezistent la apa placaj.

slide-uri de perete sunt realizate din placi geluite pentru ajustarea dimensiunea casei. Acoperirea pentru partea de jos a foii tăiate din oțel galvanizat conform GOST 14918-80. Este posibil să se utilizeze mai degrabă decât din plastic de oțel (GOST 9590-76).

Pentru fabricarea de jgheab de jos, avem nevoie de placaj rezistent la apă, în conformitate cu GOST standardul 3916.1-96. Elementul de suport poate fi realizat din tunderea de perete jgheabului și nervura placi geluite, în care întreaga lungime ar trebui să fie tăiate de pe partea de capăt.

Toate elementele trebuie să fie șlefuite cu grijă și legătură unele cu altele. Pentru a conecta componente folosind șuruburi speciale. Partea de jos a elementului de susținere trebuie să fie scufundat în pământ.

Desigur, puteți cumpăra un design gata făcute și casa cu delușor pentru copii, dar va necesita cheltuieli mari, în plus, nu poate fi exact siguri de calitatea produsului. Lodge pe care le-am facut sa dovedit mult mai ieftin, dar puteți economisi și mai mult prin ceea ce face inutilă în economia lucrurilor, rămase după construirea sau repararea casei sau gradina ta.

Playhouse Construcția va enthrall ocupație atât pentru tine cât și pentru copilul dumneavoastră. Ai nevoie doar de răbdare și o imaginație bună. Pa, pa, să ai fost Andrew Noack.

Acest blog este citit de 3.875 de profesioniști în domeniul lor.
Citește-l și tu!