Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene
Una dintre principalele probleme cu care se confruntă adulții care sosesc la o stație de țară - ce să facă cu copiii. De multe ori în familii care ajuta părinții lor, inclusiv și în țară. Doar aici pentru o lungă perioadă de timp, dacă lipsa lor de entuziasm, având în vedere vârsta și tendința de a mobilității?Monotonă, repetitive de lucru (de exemplu, parcele de plivit), ei se plictisesc. Prin urmare, copiii au nevoie de ceva de făcut, și astfel că „lung și interesant.“ O casă mică pentru copii - o soluție bună la problema. Ei întotdeauna vor fi sub supravegherea, și apoi găsi te place. Cum de a construi propriile sale mâini - tema acestui articol.

Construcția de casa pentru copii - procesul nu este doar creativ, cu atât mai mult că un singur standard nu există. Dimensiuni structuri, caracteristicile sale de proiectare depind de mai mulți factori - dimensiunea site-ului și spațiul liber pe ea, posibilitățile materiale ale părinților, abilități practice Pope tâmplărie (tâmplar) și o serie de alte afaceri.

casa de design

Pentru copii a fost foarte interesant de construcție, limitată doar pereții și acoperișul nu este destul de corect. Diversifică petrecere a timpului liber pentru copii într-o astfel de structură în cazul în care se întâmplă, atunci nu pentru mult timp. Este recomandabil să se facă un set de joc în care, cu excepția „clădire“, există diverse construcții suplimentare. Ca un exemplu - scări, diapozitive, grinzi, Leagane, pereți și altele asemenea. Adică, casa de copii trebuie să îndeplinească criteriul de a fi multifuncțional.

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

Cea mai bună opțiune - lemn. Și în toate versiunile - bord, dala sau produsele foaie (PAL, sare, placaj și așa mai departe). „Iron“ nu este necesar din două motive principale. În primul rând, o astfel de casa ar fi traumatizante. În al doilea rând, metalul se încălzește rapid la soare. În interior va fi înfundat și atinge o suprafață fierbinte, și mâinile chiar și pentru copii, este plină de arsuri.

Materiale plastice - de asemenea, nu este o opțiune din cauza lipsei de putere și de toxicitate a materialelor. Oricare ar fi susținut producătorii lor despre cele mai noi tehnologii și „afecteze mediul înconjurător“, orice chimie - nu este un produs natural, în condiții de siguranță, care este copacul.

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

vârf

De la astfel de elemente de fixare, cum ar fi cuie, ar trebui să fie abandonate. Motivul este clar. Optim - șuruburi. Având în vedere durata relativ scurtă a picioarelor, porțiuni de blocare suplimentare pot fi utilizate pentru a proiecta amplificare - colțuri de placă. Este mai sigur și mai practic, deoarece nu există nici un risc de divizare a lemnului în timpul instalării, să apară în crăpături și fisuri-l in casa finit. Iar în ceea ce privește mentenabilitate - cea mai bună soluție.

specii de arbori

Dar alegerea aici este mic - pin sau zada. molid mai ieftin cu siguranta nu sunt adecvate. În primul rând, eliberarea intensivă a rășinii în timpul încălzirii se va determina pe copii în această casă nu va dori să fie din cauza miros caracteristic puternic. În al doilea rând, structura porilor arborelui nu garantează rezistența structurii. Chiar și cu plăci sau foi pentru acoperirea cadrului, să acorde o atenție la furnirul (chips-uri) în structura lor. Ce tip de lemn utilizate în producția?

Instrucțiuni pentru construirea casei copiilor

Deoarece unul dintre criteriile acestei construcții este viteza de instalare și costuri materiale mai reduse, este necesar să se concentreze pe tehnologia cadru. Faptul că trebuie să creați mai întâi un desen casă, nu are nevoie de explicații - este implicat.

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

Apoi, toți parametrii liniari - in cm.

Una dintre caracteristicile de construcție de nimic la cabana lor de vara - acesta a plantat plantele. Sistemul de rădăcină al vegetației (în special pomi fructiferi și arbuști) impune restricții privind desfășurarea săpăturilor. Este de dorit să se reducă la minimum. Prin urmare, există doar două opțiuni acceptabile - fundație pile sau cadru de sprijin sub casa. Al doilea este chiar de preferat, deoarece nu trebuie să fie înșurubată în suportul la sol, și țineți-l în fața acestui studiu.Greutatea și dimensiunile clădirilor pentru copii minori, prin urmare, este necesar să ne limităm la așezarea grinzilor în jurul perimetrului structurii fiind construit. Această fundație ușoară poate soluționa în orice parte a teritoriului, nu „caută“ la apă la sol, caracteristicile solului și caracteristicile climatice ale regiunii. Iar atunci când ia în considerare faptul că securizat cadru sta pur și simplu pe un cadru de lemn - beneficiile acestei soluții sunt evidente.

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

bazele tehnologiei de construcție

Off șanț de-a lungul perimetrului clădirilor. Adâncimea este definită după cum urmează. Pe zgura - la 5; „Podsypku“, care este proiectat pentru a compensa mișcările solului, circa 10 (după sigilare) + circa 10 bari la penetrare. Total - 25. Este de ajuns. În primul rând, cadrul de sprijin este minciună strâns în pământ. În al doilea rând, nu există nici un risc de a deteriora rădăcinile plantelor în procesul adânciturii. În al treilea rând, cu o porțiune a solului din șanț va elimina toate disputele buruieni, astfel germinarea lor sub fundație este eliminat. În al patrulea rând, lucrarea poate fi finalizată într-o jumătate de oră.

Pregătirea lemnului. Sarcina - după așezarea în loc și asamblarea într-o structură unitară (cadru), trebuie să fie fixat rigid în planul orizontal. Cum de a preveni deplasarea unei case mici în mână? În acest scop, fiecare bloc (în funcție de lungimea) se face printr-un burghiu cu 2 - 3 prin găuri. După setarea unei unități gol ace verticale vor rămâne în șanț. Cherestea în sine supus atât de suprafață și tratare profundă (impregnare). Ce compuși utilizați ca substanțe ignifuge și antiseptice - decide să găzduiască.

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

În practică, în acest scop, este de motor uzat (deșeuri) de ulei. În plus lemn superioară este acoperită cu un strat subțire de nămol lichid. Această formare se asigură că lemnul este în teren deschis, acesta va dura mult timp. În consecință, repararea fundație în casa nu trebuie să se ocupe de mai mulți ani.

Stabilindu „perna“. Mai întâi compactat solul în fundul șanțului, după care este de dorit să se încarce un lut gras mic (perimetru). Rândul său, stratul de impermeabilizare primar. Mai departe - nisip (grosier) sau șindrilă ASG.

Hidroizolarea subsol. Populare cu camionagii (și ieftin) nu este necesar să se stabilească material pentru acoperișuri. În astfel de circumstanțe, nu durează mult timp. În mod avantajos șanțului pus benzi de film p / e. De asemenea, este ieftin, dar este mult mai fiabile.

Instalarea cadrului de susținere

cherestea Bond capse produse și plăci de metal - nimic complicat. Pentru a preveni deplasarea pe orizontală sunt conduse în găurile bucăți preformate de armături metalice. conexiune de lemn, este de dorit să se facă „cap la cap“. Ulterior, aceasta va facilita procesul de înlocuire a pieselor stricate. Și într-adevăr ansamblul cadrului va fi mult mai ușor.

Setarea „grila“ de sub pardoseală. Având în vedere că podeaua este, de asemenea, soluționarea lemn, din scânduri, suficient în interiorul cadrului pentru a monta mai multe baruri, care vor efectua funcția de jurnal.

Ca o opțiune - pentru a ridica casa. În acest caz, este necesar să se pună suporturi din lemn și fixați-le pe cadrul deja.

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

Pentru montanți pot folosi lemn 15 x 15 (10). Având în vedere ușurința casei, această secțiune este suficientă. Ca o opțiune - scanduri. Cum sa faci un „ham“, va trebui să decidă pe cont propriu, în funcție de mărimea și de design. Dar astfel de detalii ca brațul, distanțierele nu trebuie uitat. Acestea depind în mod direct de rezistența structurii.

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

casă pentru mantale

Această structură va fi utilizată numai în timpul sezonului de vară. Prin urmare, nu are nici un sens să cheltuiască bani pe lemn tivit; suficient și placaj. Fixarea pe cadru - șuruburi, cu găurire preliminară. În zonele de deschideri (uși, ferestre) folosind șinele realizate din secțiuni de placaj de armare.

sistem de grindă cu zăbrele

nu este necesar în versiunea clasică precum și zona acoperișului nu este atât de mare. Putem restricționa instalarea fermelor care poartă.

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene

Având în vedere faptul că, în timpul construcției Lojii calculelor de inginerie precise nu se fac, iar construcția în sine este suficient de ușor pentru a fi selectate materiale, caracterizate prin greutate redusă. De exemplu, același placaj FC, care pot fi acoperite cu o compoziție de vopsea care respinge apa.

Tot restul - la discreția părinților. Cofrajul la casa de placaj pentru copii este un avantaj imens în design-ul extern și intern. Astfel de pereți netezi și tavan vor „vopsea“ orice. Marcați sobei rusești, rafturi - dar nu știi niciodată ce se poate face foarte puțin, mai ales dacă în procesul de construcție și de finisare a copiilor vor fi ei înșiși implicați. Un alt plus al acestui design - poate fi ușor restabilită. Puteți schimba în orice moment configurația structurii, precum și proiectarea acestuia.

Dare, mama și tata, de vis. Ai fi sigur că pentru a reuși!

Citește chiar acum:

Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene
Cum de a alege un bio-toaletă practice pentru o casă de țară - tipuri, caracteristici și modele
Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene
Opțiunile pentru alei de grădină, care se poate face manual, cu puțin efort
Casa pentru copii din țară cu propriile lor mâini - ghid cu fotografii și desene
Instrucțiuni pas cu pas pentru instalare grila de gazon de parcare propriile lor mâini