Casatoreste-mi cum să facă o ofertă

Fiecare fată din copilărie, vrea să se căsătorească. Dar nici un punct mai puțin important va fi propunerea de căsătorie.

La urma urmei, fiecare dintre noi tânjește să audă aceste cuvinte de neuitat: „! Casatoresti cu mine“.Dar bărbații, în acest caz, există o mare problemă: cum să ceară fetelor cu privire la căsătorie, astfel încât să dea un răspuns afirmativ?

Interdicții

Desigur, propunerea de căsătorie de la un om trebuie să nu numai romantic, dar, de asemenea, original. cuvinte tocit, cum ar fi „Hai să ne căsătorim!“ Sau „Trebuie să începem să trăim împreună“ nimeni nu este surprins. Fata are nevoie de dragoste, nu frazele standard.

Există unele dintre cele mai frecvente greseli pe care peste si peste din nou nu se opresc oameni:

Fraza „Cred că“ în loc de „Da“ Nu fi prea supărat om. Trebuie să se înțeleagă că pentru o fată este o decizie foarte importantă, ea a așteptat o viață întreagă să audă cuvintele „Casatoreste-te cu mine.“ Și acum ea a trebuit să se gândească un pic.

Casatoreste-mi cum să facă o ofertă

Pregătirea pentru o propunere de căsătorie

Poate fi pe deplin pregătiți pentru acest eveniment este imposibil, dar un fel de antrenament ai nevoie să faci.

Înainte de a face o fata o ofertă, este mai bine să ia aceste acțiuni:

 • vorbesc preliminar cu iubita lui cu privire la posibila căsătorie (pentru a vedea cum ar reacționa);
 • Ambele jumatati trebuie să vrea să meargă și o cale comună;
 • cere permisiunea de a se căsători părinții săi iubiți (și chiar dacă acest pas pare de modă veche, ea va aprecia);
 • selectați inelul trebuie să dețină;
 • cred că prin fiecare detaliu.

Nu ar trebui să spun doar, „Casatoreste-te cu mine.“ Este important să o facă într-o atmosferă adecvată, selectând momentul potrivit. Dacă nimic original nu vine în minte, puteți aplica întotdeauna agenției speciale.

Este important de a alege un inel de logodna, fără mireasa. Pentru a nu dezamăgi așteptările lor, ar trebui să devină mai întâi familiarizați cu gusturile și preferințele sale. De asemenea, puteți întreba despre sora sau mama ei.

Este la fel de important de a alege momentul potrivit. Desigur, surpriza - bun, dar cere mâna și inima este necesară într-o zi specială.

Casatoreste-mi cum să facă o ofertă


5 cele mai bune moduri de a face o ofertă

Un astfel de lucru nu ar trebui să fie făcut cu grabă, până la urmă fără să se gândească. Această zi ar trebui să fie amintit de perechea ta nu este mai mică decât nunta în sine.

Există mai multe moduri de modul de a face o propunere în căsătorie frumoasă (din versetele lirice de recunoaștere și la revedere extremă la vârful muntelui). Dar, desigur, nu toate dintre ele pot fi potrivite pentru fiecare caz în parte.

Metoda 1: O ofertă clasic restaurant

starea de spirit romantică într-un restaurant frumos, cu flori și muzică frumoasă este garantat. Atmosfera festivă este completată de costume elegante și rochii care sunt purtate de obicei în astfel de unități.

Și dacă vom da un buchet de flori, și să facă o mărturisire în versuri, chiar și doamna cea mai rafinată va gândi de două ori înainte de a renunța.

Nu a durat mult timp pentru un răspuns pozitiv. Puține femei pot rezista galant, care este în picioare în fața ta pe un genunchi și jura iubire veșnică. Numai dacă fata ta este absolut nu recunosc acest stil elegant.

Metoda 2: Oferta casa

Acesta oferă o fată poate fi la domiciliu. Dar numai dacă ea preferă confortul de acasă și nu-i place ostentație. În caz contrar, puteți fi acuzat de faptul că cheltui bani.

Evenimentul în sine ar trebui să aibă loc într-un cadru intim, liniștită, în cazul în care cuplul va fi doar două. Este mai bine să o facă în casa unui om, atunci el va avea mai multe oportunități pentru toți decora și să se pregătească pentru cina de gală.

Nu este nevoie să ofere imediat fata, „Casatoreste-te cu mine.“ Prin acest lucru, este necesar să se rezuma doar și a simțit că momentul potrivit a venit, pentru a face o propunere de căsătorie (posibil în versuri, ci să sincer).

3. Metoda licitată romantică

Fata ta iubește romantism? Ai locurile preferate unde petrec adesea timpul cu ea? Este un pacat sa nu profiti. Puteți merge doar în jurul valorii în parc sau de-a lungul plajei seara pustie. Dacă face prietena ta într-adevăr sincer - ea va înțelege și spune „Da“.

În acest caz, tipul nu are nici măcar să vorbească în versetul (aceste cuvinte sunt rareori sincere). Iubitorii de a înțelege reciproc, fără cuvinte.

Casatoreste-mi cum să facă o ofertă

4. O metodă extremă licitată

În cazul în care fata ta nu este împotriva experiență de fiorul, atunci puteți încerca această opțiune. Există o mulțime de cameră pentru imaginație. De exemplu, puteți urca în cer într-un balon, și nu spun aceste cuvinte sacre.

Puteți selecta o altă locație pentru propunerea inițială. De exemplu, acoperișul cea mai înaltă clădire din oraș, sau cu un salt cu parașuta, și deja pe teren pentru a-i oferi un inel.

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe loc original - acesta preia este marea de opțiuni.

Este important doar să nu pierdeți începutul sesiunii.

 • nunta scenariu
 • mireasa Răscumpărarea
 • Felicitări pentru nunta
 • accesorii de nuntă
 • verighete
 • rochii de mireasa
 • Păr și machiaj
 • Bachelorette petrecere înainte de nuntă
 • Bachelor Party
 • decorare sala
 • aniversarea căsătoriei
 • semne de nunta
 • Nunti celebritate
 • Nuntă în străinătate