Cascade acasă

Este bine pentru faptul că abilitățile minime de coafură coafura se poate face în mod independent, fără a cheltui nici un timp sau bani pe o excursie la frizerie. În plus, în cele mai multe saloane costul serviciilor este în mod clar supraevaluat. tunsoare Cascade acasă - e real!Cascade acasă

Pentru a se potrivi tunsoare cascadă

In prezent, aceasta coafura cu tunsoare „Bob“ este la moda. Potrivit stilisti, stilul de păr vor rămâne relevante în anul următor. Înainte de a face cu algoritmul tunsoare, pentru a afla: cine își poate permite o tunsoare.

Aceasta este - o mană cerească reală pentru femeile cu parul fragil, subțire, rare. Intregul secret este ca parul face parul mai mult volum vizual. Se pare frumos și neobișnuit cascadă styling tunsoare pe parul scurt la domiciliu. Tunsoare cu succes se poate face pe liniile, si ondulat, si bucle creț.

Potrivit păr în cascadă pentru toate tipurile de fețe. Acesta este cazul, vă puteți uita plin de farmec în orice situație. În același coafura anulând magic imperfecțiunile feței și accentuează latura atractivă. Culoare par nu contează.

Cine nu se potrivește tunsoare cascadă

Singurele excepții sunt destul de bucle luxuriante „ca un miel.“ În acest caz, o nevoie specială în păr cascadă nu este la fel de păr și așa este destul de greu. Pentru a efectua etapa de punere în aplicare nu ar trebui să fie, pentru că „ieșire“ veți obține ceva de genul o peruca clovn. Acest lucru este valabil mai ales pentru femei cu părul roșu.

Nu experimenta cu o cascadă, dacă aveți părul prea gros. Cu o astfel de a face față cu capul de păr este dificil chiar și pentru profesioniști. Laic este, în general, nu este necesar să ia această chestiune, după cum se va strica totul aproape sigur. Este mult mai bine în acest caz, pentru a da preferință unei coafura drepte cu margini frezate (în acest caz, parul „face“ este îngustează).

Pregătirea pentru tăiere

Deci, cum să facă părul o cascadă de la domiciliu? Se prepară un bun foarfece frizer: subțierea ordinare, clipuri și piepteni. Criteriul principal al calității foarfece - claritatea.

Foarfece pot fi testate, astfel încât în ​​cazul în care taie fără efort umezită vatu- ele pot fi utilizate pentru tăiere. Clips recomandabile pentru a alege simplu, nu împovărat cu elemente decorative. Decor interferează în munca. Combs va avea nevoie de un aranjament de dinți rare și frecvente. Un loc special în arsenalul dvs. va lua un pieptene cu un mâner lung subțire, ușor să se separe părul cu cărare la mijloc.

Spălați-vă părul nu este necesară înainte de forfecare (cu excepția cazului în care, desigur, sunt curate). umiditate suficient de spray. Îndreptați parul ud, devin mai ascultător. Nu uitați că, după uscare firele devin mai scurte, astfel încât inventarul este stabilit în prealabil.

cascadă Tunsoare la domiciliu

Există mai multe tipuri de tunsori în cascadă. Ele sunt unite de o calitate: simplitate. Oricare dintre aceste tehnici se poate face în mod independent, nu este în detrimentul propriei lor apariție. Să le examinăm mai în detaliu.Algoritmul acțiunilor dumneavoastră după cum urmează:

 • Împărțiți toroane în mai multe zone în direcția orizontală.
 • Este necesar ca toate straturile au aceeași lățime (câțiva centimetri).
 • Fixați fiecare dintre zonele cu benzi de cauciuc.

Începe părul elaborat cu zona de jos, cu cele mai lungi componente. Apoi, taie un strat de păr după altul, pentru a fi stratul superior este oarecum mai scurtă decât cea mai mică.

Important! Cu cat mai multe straturi le-ați făcut și ceea ce va fi o tranziție mai lină de la un strat la altul, mai plăcut coafura ta va arata. În cazul în care diferența dintre straturile adiacente este mai mult, veți obține iluzia de par gros, luxuriante.

Cascade coafura pe păr lung

Cum sa faci o cascadă de păr lung la domiciliu? Procedura este ca acest lucru.

 • Zacheshite strat superior de păr în avans. Selectați catena medie de mici, otstrigite-l la lungimea dorită (de obicei, nu mai mult de 80 mm), cu privire la linia nasului. Principalul lucru este că catena centrală nu și-a dovedit prea scurt, în caz contrar se va lipi vortex urât.
 • Secure otstrizhennuyu Strand folosind clip sau păr elastic. Acesta va fi considerat ca un control.
 • Împărțiți tot părul rămas în straturi cu ajutorul unui despărțire orizontală.
 • tăiați în mod similar următoarea componenta, făcându-l ceva mai mult. Fiecare strat a fost preparat cleme pentru fixarea părului nu este confuz.
 • În urma ordinului dat, otstrigite toate celelalte direcții.

La sfârșitul tunsorile lor au nevoie de măcinare folosind foarfece speciale. O astfel de neglijență deliberată va da parului un farmec aparte.

Vei primi următoarele: cele mai scurte încuietorile au fost la partea de sus a capului și a feței. Mai aproape de partea din spate a capului, șuvițele sunt mai lungi. Hairstyle pe păr lung oferă mai multe opțiuni de design. păr foarte lung pot fi tăiate înapoi lin, sau să facă o formă de pană de semicerc ( „vulpe coada“). Decorați breton de păr.

Cascade coafura la domiciliu, cu un bang merge doamnelor dolofan. Ce anume poate fi un breton? Da, ce vrei: drept, oblic, scurt, lung, texturate și două lungimi. Cu toate acestea, puteți face fără breton, mai ales dacă aveți trăsături regulate.

Un alt mod interesant de a face o cascadă la domiciliu


Este simplu și nici o modalitate mai puțin interesant pentru a crea coafuri spectaculoase. Astfel, tunsorile algoritm în cascadă la domiciliu va fi așa.

 • Umeziți bine și pieptene părul pe toată lungimea.
 • Adună părul „coada de cal“, dar nu destul de normal, iar în centrul frunții.
 • Decide cu privire la tunsoare de lungime.
 • Ia „coada“ în mâna stângă și dreaptă - o pereche de foarfece.
 • toroane Otstrigite.
 • , Profilat, format capete pentru a da parului naturale.
 • Fan părul - Voila! I a lua o tunsoare elegant pentru câteva minute.

Avantajul acestei coafuri este că nu necesită nici o instalare. În plus, există o oportunitate de a experimenta cu despărțirea. Se poate face direct, în zigzag, sau pur și simplu face fără ea. Acum este timpul pentru o coafare dimineață vă va lua doar câteva minute.

Cum să stil o cascadă la domiciliu

Coafura cascadă la domiciliu implică uscarea uscătorul și oferindu-le volum cu o mousse specială.

De stabilire a cascada de păr scurt la domiciliu

Cascade acasă

Cascade acasă

Cum de a pune o cascadă pe păr mediu la domiciliu

Cascade acasă

De stabilire cascadă tunsoare pe păr mediu la domiciliu

Cascade acasă

Deci, dacă aveți suficient timp sau nu au bani pentru a vizita salonul de coafură, puteți crea o nouă imagine și un sine fermecător. Dacă urmați toate corect și cu atenție, veți avea un apel mare pentru coafura lor!

Articole interesante: