Case de lemn pentru copii și modul de a alege gata să o faci singur

Fiecare copil - un individ unic și unic care vrea sa aiba doar spatiul tau pentru jocuri, fantezie și alte tipuri de distracție. Fiecare om mic vrea să aibă propria lor casă, care este cel mai bine pentru a construi din lemn - ecologice, naturale, inofensiv și durabil.







Case din lemn pentru construirea de copii, vom crea un spațiu pentru maturizarea personalității lor, care aduce copiii la succes și generează independență în viitor. Casa de copii pentru jocuri este un favorit al fiecărui copil.

Case Pro-uri din lemn

Beneficii Casa de copii a fost construita din lemn:

 • Casa, construita de pin, molid sau pin arbori similari lor, va fi un impact pozitiv asupra sănătății unui organism în creștere;
 • Casa pentru copii din lemn este compact și nu ocupă mult spațiu, dar în același timp, va fi un multi-funcțional și convenabil pentru copil;
 • casa de acest tip de material va sta mult mai mult decât din carton sau plastic;
 • timp pentru dezvoltarea de jocuri vor depinde de climă și de vreme;
 • copac - un produs ecologic, care este complet inofensiv pentru sănătate, spre deosebire de drumeții de petrol din plastic și alte.

Cel mai important este faptul că prin construirea propria casa din lemn copil cu propriile sale mâini, părinții nu pot face griji cu privire la ceea ce un copil toată ziua a face ceea ce și în cazul în care aceasta dispare.

Cum de a alege cabana copii

Case de lemn pentru copii și modul de a alege gata să o faci singur

Puteți construi o casă pentru copiii cu propriile lor mâini sau să cumpere într-o formă designer. Astăzi, copiii se joacă casa pot fi achiziționate pentru fiecare gust. Mai întâi trebuie să dau seama exact cum ar trebui să fie: aspectul său, dimensiunea, culoarea, forma, și așa mai departe.

Identificarea tuturor acest lucru va ajuta la o serie de factori:

 1. Este necesar să se determine tipul. acoperișul deschis al unei case nu sau numai parțial acoperite de acesta. Închis - complet acoperită de o structură de acoperiș, care va fi disponibil în toate tipurile de vreme.
 2. Dimensiunile casei sunt de asemenea importante. Puteți construi o casă de orice dimensiune și înălțime, dar ar trebui să ia în considerare dimensiunea de locul unde va fi amplasat.
 3. Este pentru a determina locația de instalare. Dacă este o simplă casă pe pământ - că design-ul este foarte simplu. Dar, dacă aveți de gând să instalați o casă în copac - designul va fi mult mai dificil.
 4. Puteți selecta, de asemenea, o casă mobilă, care pot fi transferate în orice alt loc, la prima necesitate. Acest lucru, de asemenea, va afecta tehnologia de timp, dimensiunea și costul total de construcție.
 5. Este necesar să selectați un anumit tip de lemn din care casa este. Molid retine bine caldura si are un efect pozitiv asupra sănătății, dar este moderat durabil. De asemenea, este vulnerabil la umiditate. În același timp, stejar este un material foarte rezistent și durabil.
 6. Este necesar să se ia în considerare dacă prezente ferestrele și ușile din casă, din care sunt făcute. Prezența a cel puțin o pereche de ferestre - este de dorit, deoarece acestea oferă interior lumină naturală, aer proaspăt și, mai important, să asigure o vizibilitate bună pentru părinții care sunt întotdeauna posibilitatea de a vedea ce este ocupat copilul lor.
 7. Având uși este de asemenea de dorit ca un copil ar putea deplasa cu ușurință înainte și înapoi. Este mai bine să facă un pic mai mult, pentru că, mai devreme sau mai târziu, copilul va invita părinții sau prietenii ei la casa ei.
 8. Este necesar să se decidă dacă structura au elemente suplimentare: terasa, balcon, verandă, slide-uri, etc.
 9. Pereții trebuie să fie șlefuit și luciu peste (lacuri, vopsele, etc.), astfel încât nici unul dintre posibil „locuitorii casei“ nu este în sine condus cioburi și rănit.
 10. Este necesar să se gândească la ce și cum va fi decorat în interiorul obiectului, care este de a crea design-ul interior.
 11. Acoperișul este cel mai bine la un unghi pentru a evita coliziunea cu capul copilului. De asemenea, se va reduce dorința copilului la urcare ei.






case de copii din lemn pot fi construite atât pentru grădină și în apropierea casei sale. Ele pot fi realizate sub formă de case obișnuite, cabane, cum ar fi indienii, cabane, corturi, iurte, nave, cum ar fi caracterul favorit casa din desene animate sau un film (ca o casă mică și confortabilă de hobbiți, de exemplu).

Un alt pas important înainte de construirea unei case este desen. Se poate face singur sau cu ajutorul specialiștilor.

Internetul are, de asemenea, o mulțime de proiecte de case gata făcute. Schema corectă sau desen - este esențială pentru implementarea cu succes a proiectului. Aici este un exemplu de o fotografie a desenului:

Cum sa faci o casa

Copiii construi o casă dintr-un copac, cu propriile sale mâini - destul de o sarcină fezabilă pentru un părinte. În primul rând, trebuie să colecteze toate materialele instrumente și sursa: fierăstrău, instrumente de măsurare, inclusiv o măsură de bandă, șurubelniță, șine, lipici, etc.

Case de lemn pentru copii și modul de a alege gata să o faci singur

Tu ar trebui să înceapă cu elementele de bază - fundație. Dacă vă construi căsuță pentru copii staționare, atunci se toarnă este nevoie de fundație solidă de beton. Puteți face pur și simplu o „groapă“ adâncime de cel mult 100 mm, și a pus o cărămidă. Deci, casa va sta în siguranță. Puteți utiliza, de asemenea cofrajului, dar poate zbura în penny. Cea mai opțiunea de buget este de a pune câteva cărămizi pe perimetrul clădirii și instalarea mai multor bare pe ele ca un grinzi in miniatura.

După fundația este prevăzută podea. Cel mai bun exemplu de realizare va fi pus pe grinzi Moale cu podele din lemn. O altă posibilă utilizare de bord OSB sau placaj foi. Ei au nevoie pentru a pune două straturi, astfel încât stratul superior se suprapun cusături inferioare.

Apoi, trebuie să setați cadrul unei case. În acest scop, colțurile trebuie să sape o gaură pentru plasarea plăcilor. Acesta va podstennye sprijin. La locul deschiderilor de ferestre și intrarea în fiabilitatea necesară pentru a instala un sprijin suplimentar. După aceea, spațiul dintre grinzi trebuie să coase placaj sau materiale de bord. De asemenea, este posibil, pur și simplu, pentru a aduce în jos panourile de scândură și să le conecteze unii cu alții pentru lumina obișnuită de căsuță pentru copii. Dar ei trebuie să fie sigur să se ocupe înainte.

Producere de un acoperiș. Așa cum este descris mai sus, pentru astfel de structuri este mai bine să facă un acoperiș înalt, la un unghi. În primul rând aveți nevoie pentru a face fronturi. Pentru a face acest lucru, folosiți aceleași șine ca pentru cadru. una opusă celelalte două triunghiuri sunt de obicei instalate, dar puteți seta și mai mult, dacă este necesar. Apoi, între triunghiuri au nevoie pentru a umple lemnul. În funcție de materialul acoperișului pot exista mai multe, și unul. Apoi totul sa umplut placi, după care construcția este acoperită cu material pentru acoperișuri: gresie, lemn, ardezie sau alte.

căsuță pentru copii a mai servit și mulțumit nu numai pentru copii, dar părinții trebuie să se ocupe în mod corespunzător lemnul. Cel mai bine este să se înmoaie materialul este sigur pentru copil antiseptic - înseamnă împotriva putregaiului și a insectelor, iar apoi pot fi lacuite sau vopsite.

Trebuie amintit că casa cu propriile sale mâini pentru un copil este să fie cât mai sigure posibil.

Iată câteva sfaturi:

 • alege un loc neted și convenabil în țară sau securiza copac puternic sub casa de asamblare;
 • pentru a reduce șansele de răniți și au nevoie de a conduce o atenție specială acordată aschie dezinfecția și ornamente din lemn;
 • că designul a fost mai robust și fiabil pentru înșurubat în mod corespunzător la sfârșitul șuruburilor care vor reduce, de asemenea, atenția pentru a le copiilor care se pot obține ușor de rănit;
 • interior este mai bine să utilizați o tapițerie moale și acoperiș din lemn pe playhouses ar trebui să din materiale moi, ca marginile ascuțite pot fi traumatizante.

Construcția casei cu propriile sale mâini va aduce mult mai multă bucurie decât necazuri. Unul trebuie să ne imaginăm doar cât de fericit copiii se vor simți, știind că ei vor avea propria lor zonă.

Casa de copii într-un copac

În cazul în care copiii sunt mai mari, ele sunt foarte potrivite casa copac. Atunci când alegeți un copac, ar trebui să fie la fel de atent.

Case de lemn pentru copii și modul de a alege gata să o faci singur

Pentru copii casa a fost pentru o lungă perioadă de timp, aveți nevoie pentru a alege copacul cel mai durabil și robust, cu o coroană mare, în cazul în care o astfel de bogat zona suburbană. Pin rasa nu se potrivește, pentru că lipsește un pic de lumină, și de obicei sunt înțepător, care nu este sigur pentru copii.

Atunci când alegeți un copac, ar trebui să acorde atenție vârstei sale. Copaci tineri cresc și schimbările de ramură, care pot deteriora casa mici, și ramuri prea vechi se pot usca.

Restul algoritmului funcționează la fel ca și cu o casă de staționare:

 1. Este necesar de a alege forma și mărimea structurii.
 2. Apoi, aveți nevoie pentru a trage un design pe hârtie (a face un desen), poate chiar cu ajutorul unui calculator. Acesta ar trebui să ia în considerare dimensiunea unui copac.
 3. Construit fundația trebuie să faci pe copac. De obicei, folosit ca platformă de bază, care are un suport suplimentar în sol, și, uneori, atașat la trunchi.
 4. Realizarea construcția pereților, elemente de plafon se face cel mai bine pe teren, și apoi atașați ramurile.
 5. Aceasta este urmată de instalarea unei scări sau o frânghie să coboare din copac, și ridicați-l. Ladder este mai bine pentru a face din lemn, este mai fiabil.
 6. Ia locul de sosire.

Conform acestui principiu, poți face orice casa de jocuri de noroc, și el va încânta copii și adulți. Astfel de clădiri va deveni o oaza de distracție, fantezie și alte momente pozitive în viața unui copil.