Cât de frumoasă răzbunare fostul iubit, metode de soț

Când un om iubit dintr-o dată a anunțat că sa plictisit de relatia ta, el are un nou iubit, sau el doar vrea să pună capăt ta poveste de dragoste cu el, te simți? Desigur, greu de descris în cuvinte cocktail emoțional, unul dintre muzica majore care joacă dorința de a răzbuna sentimentele lor batjocorit. Și trebuie spus că ideea de răzbunare nu este atât de rău: să găsească și să pună în aplicare o modalitate de a pedepsi infractorului cu siguranță vă distrage atenția de la gânduri triste, și să ne salveze de la depresie și ex-ul pentru a experimenta pe deplin forța de furie ta. Deci, să vedem cum să se răzbune pe fostul, astfel încât a învățat bine lecția și a dat seama că nu trebuie să rănească o femeie în dragoste.Cât de frumos pentru a razbuna tipul

Procesul întâi. rănit ego-ul masculin. Trebuie să continue să trăiască ca și în cazul în care viața ta a fost nici o tragedie. Mai mult decât atât, mai fericit și mai fermecător și vă va arăta, mizeria domestică dă fostul ei. Chiar dacă el are o nouă dragoste, chiar dacă el a decis să rupă relația - în orice caz, ar fi frumos să te văd în lacrimi și deprimare. Deci, nu-i dea satisfacție aceeași: se înscrie la un club de dans sau de sport, se bucură de un hobby preferat, du-te cu prietenii pentru cumpărături - într-un cuvânt, viața în direct la maxim. Și acum să ego-ul masculin rănit îl va face să se gândească la corectitudinea deciziei sale cu privire la separarea.Metoda doi. geloasă. Știm cu toții că oamenii sunt - proprietari oribil. Și dacă o femeie abandonată de ei nici un interes, nimeni altcineva, și tânjesc singur, au uitat repede despre fosta lui iubita. Dar dacă văd o femeie, o înfloritoare și fericit, mână în mână cu un nou curtezan, ei sunt dispuși să renunțe la orice să-i recupereze în zona sa de influență. Și acum, de asemenea, va avea o șansă de a spune „Îmi pare rău dragă, dar da-mi nu mai este nevoie!“

A treia cale. pătat reputația. Puteți utiliza diferite metode, dar una dintre cele mai eficiente se presupune că o cunoștință întâmplătoare cu noua lui pasiune. Invitarea-o la o cafenea pentru o ceașcă de cafea, puteți într-un mod prietenos de a pune toate faptele neplăcute biografia fostului său. Mai colorat descriere, cu atât este mai probabil ca noua relație se va dezvolta un trădător nu este destul de modul în care el ar fi dorit.

Desigur, puteți veni în continuare cu o multime de moduri de răzbunare cât de frumos pe tip. dar chiar și acest lucru va fi suficient să-l facă cu amărăciune regret că a îndrăznit să te jignesc.

Nick de la Nick Nick.

Oh, băieți, tu ... Și Dumnezeu a făcut lumea nu există nici o astfel de creatură, vă lipsește un corn, ceva ce doar a început cu adevărat capre Jaba ... te iubesc ...)))

Fetele dacă doriți să se răzbune pe fostul iubit, cel mai bun mod este: cere kokogo un tip care sa dus să vadă fostul și-au ridicat în picioare pentru tine.