Cât de frumos pentru a trimite un om să devină prost pentru viață, ne amintim l-au întâlnit periodic

Fata, au nevoie de sfaturi - cum să trimită un om frumos, atât de uimit, și o viață să-și amintească. Ne-am întâlnit cu el din când în când, pentru sex. Trei săptămâni nu l-au văzut, numai în birou (lucrează împreună, rareori se intersectează, activitatea de deplasare). Pe parcursul acestor trei săptămâni, o dată la fiecare 2-3 zile prin SMS, de-a lungul liniilor de - e dor de tine, pe care doriți, și intervalul de timp când ne întâlnim (opțiune -. Mâine, ieri, în curând, într-o săptămână, bla-bla-bla). Recent, SMS a fost câteva zile în urmă - pe 7 planuri nu a construi, am să te duc. 7 a fost ieri - și tăcere. Ei bine, îmi place vârsta nu este de 15, iar planurile eu cu siguranță pre-construite (Olimpiada este deschis), dar de fapt este că am, din cauza naturii și educația nu poate, în paralel, chiar cu cineva pentru a începe construirea unei relații ca am un om, deși și nominal. Am înțeles că el va fi din nou în câteva zile și vreau să o dată pentru totdeauna să-i explice unde trebuie să meargă. Dar, așa cum este frumos eu nu știuSelesta. 06/23/17 15:32 (Răspuns la: Distress)

Primejdie a scris (a): Să presupunem că aveți HIV și aruncați-l în lista neagră. Desigur, nu uitați niciodată. Și dacă e crud pentru tine - trebuie doar să-l ignore. Orice ar fi scris.


Tema a fost creată în urmă cu trei ani.

Să presupunem că aveți HIV și aruncați-l în lista neagră. Desigur, nu uitați niciodată. Și dacă e crud pentru tine - trebuie doar să-l ignore. Orice ar fi scris.El are pe altcineva acolo. Și să-mi spui ce ai venit alta.

kate885. 31/03/17 17:41 (Răspunde la: Ochenhochuha)

Ochenhochuha a scris (a): Trei zile mai târziu, am sărit pe tine că ți-ar spune că nu-mi pasă

uh.
spune-i că ai HIV. și este necesar să fie verificat, de asemenea))))))))

Murchella. 10/31/15 18:26 (Raspuns pentru: Fox Rabinovitch)

Fox Rabinovich a scris (a): Pentru a organiza o întâlnire la hotel cu un neobizhennym vedere, începe un joc sadomasochist, lanțul l gol real, legat cu cătușe de pat și dump. La fel ca în filme.


Este într-adevăr va aminti pentru o viață!

Murchella. 10/31/15 18:22 (Raspuns pentru: Fox Rabinovitch)

Fox Rabinovich a scris (a): Pentru a organiza o întâlnire la hotel cu un neobizhennym vedere, începe un joc sadomasochist, lanțul l gol real, legat cu cătușe de pat și dump. La fel ca în filme.

Propun să-i spun: „Îmi pare rău, dar ești atât de bun și nu merit pe cineva ca tine“
Am lucrările!

p7vd564xpmoy. 10/24/15 23:59 (Răspunde la: Ochenhochuha)

și aici indiferență
Da, Nu-mi place acest situatsiya.skakat nu pentru nimeni nu intenționează în mod specific.
doar sentimentul pe care le-au anunțat în viitorul apropiat, deși amândoi.

Amosik. 21/02/14 20:26 (Răspunde la: Ochenhochuha)

Ochenhochuha a scris (a): Trei zile mai târziu, am sărit pe tine că ți-ar spune că nu-mi pasă


Doar nu spune

Ei bine, în cazul în care considerați că apare o dată la 3 săptămâni, atunci puteți cel puțin pentru o BTR pentru el să plece și voce marțială declară că trimite-l - nu-și amintește că a scuipat pe tine. Deci, spune-mi data viitoare pe care nu ai timp. O dată sau de două ori el ar spune, și nu se poate scrie nici mai budet.A pur și simplu nu răspunde la apeluri sau SMS-uri.