Cât de frumos pentru a trimite un om

Ei bine, în primul rând există o frază minunată „, vezi că este un om, el merge mai departe. du-te după el, și nu în cazul în care nu se transforma „sau puteți spune“ pantofi sunt prea strâns, și tu și eu nu sunt pe drum. " Dar serios doar pentru a arăta toate neajunsurile persoanei (Pique), deoarece expresia „Da ai ...) tind să atinge Mândrie și (e și-a pierdut) cumpătul, și cum în continuare schimbul de creanțe, bine, în pedepsele cu închisoarea și“ Du-te (du-te ) te. Încearcă să ...Cât de frumos pentru a trimite un om

Aici sunt doar un fiu de a discuta acest subiect. Fiul mi-a spus că profesorul a scris o notă la un coleg de clasa, care a fost: „Maestrul a trimis trei scrisori!“. Am încercat să sugereze cum ar putea suna? Am decis că ceva de genul: „Anna Petrovna, du-te în pace!“ :)

Cred că „frumos“ și „trimite un om“ nu joacă bine. Acesta poate fi trimis în mod eficient, în mod eficient, pentru a se asigura că va fi mult timp amintit. Dar aici e „frumos pentru a trimite un“ nu îndrăznesc să vorbească limba. Este în orice caz, umilește, în cazul în care aici frumusețe.

Doar trimiterea de un spectaculos va arăta lățimea sufletului. Spune, Du-te în pace, omul meu bun, să ia orice vrei. Am menționat împărțirea proprietății comune. În acest fel desemna _takoe_ o mare dorință de a renunța, chiar și materialul pe care nu se agață.

În cazul în care achiziționate în comun încă, spectaculos, acesta poate fi fie ignora un drept, sau expresia „dacă am vrut să (a) să fie cu tine - a găsit deja (găsit) ar fi o modalitate de a face acest lucru o dată eu nu sunt cu tine -.. De aceea, eu nu vreau asta“

Eficacitatea acestei acțiuni este de a găsi punctele de durere. Omul cu siguranță părăsi dacă relația se află sub presiune pe inflamat la fața locului său. Mai mult decât atât, partenerul nu este neapărat jignesc cealaltă parte, cum ar fi: a face haz de complexele sale mândriți sentimente non- normative. Puteți specifica doar un încrezut în incoerență lui, Neat - pe praf în întuneric Da, gătit - nu a reușit să supă. Oamenii nu le place să comunice cu cei care le-au văzut într-un stat slab.Trimite mat este nepoliticos. Ea nu a jurat. Trebuie doar să fie în măsură să nege, și să spună „nu“, atunci când este necesar, chiar și în cazul în care persoana va fi luat prin surprindere de refuzul dumneavoastră.

Dar, de la o gluma la acest subiect.

Magazinul a decis să organizeze o „Zi de politețe.“ Hung un semn pe ușă, toți vânzătorii de seamă a avertizat că nimeni nu BADWORDS cuvinte și înjurături nu au fost. Bunica a venit singur. Și aici începe pentru a obține vânzătorului. Care pur și simplu nu pot sta batjocura ei. Și asta tocmai a deschis gura să blesteme, și ea arată un semn în ochii lui, spunând doar încercați. Apoi, el nu este o pierdere, spune ea cu un zâmbet larg pe fața lui:

„Știi ce, babulechka? Voi merge acum 3 litere și să vă urmați rapid de mine.“

Fiecare dintre noi, deși a trimis o dată un om să meargă în iad!

Există moduri diferite și interesante de cât de frumos și de a trimite un om cultural!

Cel mai simplu și practic este ușor de trecut cu vederea sau pur si simplu ignora cheloveka.On a ghicit că nu face interesuete.mozhno scrie un SMS cu textul, nu suna si nu-mi scrie bolshe.Mozhno politicos sau nepoliticos să-i ceară să otvalil.esli el te apelează cu moderne i spun că ai o afacere sau esti ocupat itd.Esli l-ai întâlnit pe stradă să vă spun să mergeți, vă așteptați într-un alt loc și așa mai departe.

Oh! modalități de masă!

  1. Scrie poezii și „trimite“ versurile.
  2. „Trimite“, însoțit de o orchestră simfonică.
  3. „Trimite“, în timp ce premiul (culori, tub scumpe, lenjerie de corp, masina rece, o insulă din Oceanul Pacific, etc.)
  4. Aranjați focuri de artificii pe cerul de noapte cu cazul corespunzător, textul.
  5. Pentru a realiza includerea în echipa de cosmonauți, du-te la luna, mare (pentru a fi văzut de pe Pământ a fost) scrie there- cine și în cazul în care acesta trimite.
  6. .

În general, mai multă imaginație, și „promisiunea“ va fi niciodată uitată!

Cât de frumos pentru a trimite un om

Că este absolut indiferentă pentru a trimite o persoană frumoasă, suficient pentru a face să-l înțeleagă. Trebuie doar să treacă prin și nu să acorde o atenție la el, dacă vrea să vină la tine. Nu răspunde la întrebările sale, acestea pot fi provocatoare. Raspuns monosilabic și mai bine off-topic. Ignoră - este cel mai bun mod de a trimite un om.