Cât de mult puteți câștiga pe YouTube

Cât de mult puteți câștiga pe YouTube astăzi?

Întrebarea este, cât de mult puteți câștiga pe YouTube, excită mulți, în special cei care au auzit despre acest tip de venit. Dar Internetul este practic în imposibilitatea de a găsi informații fiabile cu privire la valoarea câștigurilor pe YouTube. Și cine va dezvălui secretul cât de mult câștigă? bloggeri cunoscute nu vorbesc despre asta, pentru că sumele nu sunt mici. Un mic bloggeri, aproape nici unul familiar, ușor tryndyat de limba de la stânga și la dreapta, de multe ori exagerarea veniturile lor. Și unii au suficient de conștiință pentru a rescrie articole altor oameni, chiar și fără a avea o idee despre ce să facă, ce să faci bani pe YouTube?Pentru a câștiga venituri dintr-un canal, trebuie să-l convertiți în bani. Sper că este clar pentru toată lumea. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a deveni un partener al canalului de conectare la AdSens. Aici sunt toate numerele pe care le voi arăta mai târziu, aceasta se referă la parteneriatul cu AdSens. De asemenea, nu însoțitoare aici nu vor fi afișate, deoarece Nu le-am folosit. Cum se verifică veniturile din orice program de afiliere, asigurați-vă că să-ți spun. Prin urmare, pentru a furniza informații false pe care nu intenționează să, spre deosebire de unii prieteni (nu voi punctul degete).Pentru ca YouTube parteneriat cu unele dintre condițiile necesare. Din nou, vom merge la internet, și citiți următorul nonsens:

Acum vom merge la delirul principal, pentru care scriu acest post:

Sper că oamenii adecvate, și știu foarte bine că doar pentru că nimeni nu să plătească bani nu devine. Și chiar mai mult pe YouTube pentru pornografie, care este, în principiu merge acolo și turnat. Acest lucru este echivalent cu ceea ce arată doar școala, iar directorul vă plătește bani pentru asta. Nu-i rău?

Cât de mult puteți câștiga pe YouTube

Cât de mult puteți câștiga pe YouTube

Figura 2. Scanarea se face la aceeași dată ca și cea din figura 1. Costul unui clic este mai mică de 7 cenți. Tocmai am primit data de noroc, dar, de fapt costul clicurilor este aproape întotdeauna un cent.

Dar o altă scanare:

Cât de mult puteți câștiga pe YouTube