Cât de multe persoane cresc de păr pe lună

În ceea ce privește faptul că bărbații par să crească mai repede, eu nu sunt de acord. În cazul în care o astfel de concluzie? Doar că femeile au mai mult păr. și dacă acestea permit să crească pentru un cuplu de centimetri, nu este atât de mult încât nu este cazul pentru bărbați, pentru ei păr de 2 centimetri pentru mulți, și va fi foarte mult pe mintea lui.







Luna este considerat parul creste aproximativ 10-15 milimetri. Dar acest lucru, de asemenea, poate fi contestată, dacă luăm în medie, este încă posibil. Dar de atunci cresterea parului este diferit, fiecare are diferite creste par. La urma urmei, este de așa natură încât aproape tot parul nu creste foarte lent. Și, de asemenea, depinde de vârsta persoanei. în părul său de tineret cresc mai repede decât în ​​anii mature.

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să ținem cont de faptul că o creștere a părului depinde de o varietate de atribute, ca un exemplu: naționalitatea. Știm cu toții că oamenii din păr de origine caucaziană cresc un pic mai repede decât cele de alte naționalități.

Există și alte semne, dar efectul său asupra creșterii părului nu este dovedit științific. Deși mulți dintre bățul. Probabil au auzit, că într-o zi alege o coafura, bazat pe ceea ce luna astăzi (în creștere sau în scădere). Și cred sincer că, dacă o tunsoare în ziua în care luna este epilarea cu ceara, parul, vezi, ei cresc înapoi mai repede. Nu am nu există o astfel de relație, având în vedere faptul că pur și simplu nu ține evidența acestor fazele lunii.







Dar, în general, se crede că, în condiții normale, cresterea parului este de aproximativ 1-2 centimetri pe lună.

De la 5 mm la 3 cm, dar cel mai frecvent este de 1-1,5 cm, deoarece parul creste in majoritatea. Ea încorporată genetic, dar dacă există factori tormozaschie de creștere a părului de câțiva milimetri, apoi eliminați suficiente motive și o creștere ușor mai accelerat la standardele sale, trebuie să mănânce dreapta, bea multă apă, face masca razorgevayuschie, dacă nu există contraindicații, masaj și scalpului exfoliant Cel mai simplu - sarea fină obișnuită sau sol de mijloc, puteți cumpăra un scrub de-a gata, care sunt concepute pentru acest scop.

Cât de multe persoane cresc de păr pe lună

mai mult de un an în urmă

Parul creste atat la barbati cat si femei repede. Numai un om se simte, pentru că fiecare 2 luni se duce să taie părul, și femeia, de asemenea, vede că părul a crescut, mai ales în cazul în care parul este colorat. În luna păr uman creste la aproximativ 1,5-2 cm. De multe ori pe stradă, puteți găsi o blondă, care din rădăcini de păr 2 cm închis, lui.