Cât de repede câștiga în greutate și de a recupera omul

Excesul de greutate pentru mulți oameni este destul de o problemă gravă, uneori de netrecut din cauza faptului că dorința de a pierde in greutate este prezent, dar nu toate au puterea de voință și spirit pentru a obține rezultatul dorit. Dar se întâmplă, uneori, într-un mod diferit, și cu femei și bărbați mână atunci când doresc să nu piardă în greutate, ci dimpotrivă, crește greutatea. Barbatii au adesea un fizic slab, interesat de întrebarea, cum te ingrasi? Mai mult decât atât, trebuie spus că principiile de creștere în greutate pentru femei și bărbați au diferențele lor.Cât de repede câștiga în greutate și de a recupera omul

Cum de a câștiga în greutate tipul?

O mulțime de tipi au o constituție zveltă. Și, de multe ori, aceasta este preocuparea lor. Cum se castiga in greutate? Acest lucru poate fi destul de dificil de realizat, chiar și în ciuda faptului că ei nu se limitează în a mânca și înainte de culcare nu este potrivnic să mănânce. Dar, în picioare pe cântarul - din păcate, greutatea corporală este înregistrată pe aceleași cifre.

Mai mult decât atât, dorința de a câștiga în greutate nu înseamnă pentru sexul mai puternic pentru a obține o burta atarnand. Tot din cauza visul unui corp musculos si se potrivesc. Se pare că creșterea în greutate numai în detrimentul țesutului adipos în organism - nu este calea lor. Cum să nu se acumuleze grăsime inutile în exces și, astfel, crește în continuare masei musculare. De altfel, această metodă de creștere a greutății corporale este dificil și lent, dar în același timp mai eficient.

Chiar procesul de proces de construire musculare nu este rapid. Aici principalul lucru - calea cea dreaptă, și apoi va fi ușor să câștige în detrimentul creșterii țesutului muscular 1 sau 2 kg de greutate corporală. În general, o creștere a masei musculare se realizează în principal prin puterea de formare regulată, mai ales atunci când se utilizează greutăți suplimentare.

Notă influența testosteronului, principalul hormon masculin responsabil pentru cresterea masei musculare. Și, aceasta este activitatea fizică constantă conduce la producerea de testosteron sistemului endocrin. Forța de formare are o altă latură pozitivă - promovează hormoni de creștere musculara pentru a imbunatati sistemul cardiovascular si imunitar.

Prin urmare, creșterea masei musculare prin creșterea țesutului corpului, supus unor încărcări corespunzătoare, va avea practic întregul efect de sănătate a corpului. Coordonarea si dieta grijuliu si aderenta joacă, de asemenea, un rol in crestere in greutate.

Dar, înainte de a le încurca întrebarea „cum să câștige în greutate,“ ar trebui să găsiți - dacă vă trateze într-adevăr subțire. Foarte posibil acest lucru este doar evaluarea subiectivă, care diverge din punctul de vedere al medicului, și trebuie doar să dea o cifră proeminență atletic. Pentru a determina barbatii greutate ideala ar trebui să utilizeze următoarea formulă:

Înălțimea (în cm) - 110 = greutate (kg).

Ca cel subțire pentru a câștiga în greutate?

Experții în materie de creștere în greutate la barbati ignora de multe ori o dieta echilibrata. Nu există nici o hrană adecvată. Dacă un om mănâncă un semi, atunci este clar - nu cea mai bună opțiune. Sunt de acord, preferând cârnați și burgeri congelate, să se aștepte altceva decât depozitele de grăsime, nu este necesar. O astfel de alimente nu conține numărul necesar de proteine, dar carbohidrații simpli și colesterol bogat.

De aceea, oamenii care doresc să câștige în greutate ar trebui să știe că acest lucru nu se întâmplă la un aport caloric redus. De aici concluzia - în mod corect numai potrivire si dieta echilibrata este o garanție și un set de bază de factori de greutate. Este necesar să se constant pentru cresterea masei musculare din organism au exces de calorii. Acesta este modul în care corpul uman, greutatea este tastat cu un exces de calorii, iar la deficitul lor - sa arda grasimi.Apropo, rata de calorii pe zi pentru barbati este de 2.500 de calorii, dar această cifră medie.

Cum a omul obține rapid greutatea dorită în cazul în care dieta lui este extrem de produse cu conținut caloric scăzut și un deficit de calorii. Este necesar să se calculeze în avans necesarul zilnic corectă de calorii necesare pentru a mentine greutatea si pentru a adăuga cifra rezultată are o suplimentare de 500 de calorii. În același timp, cantitatea necesară calculată folosind formula: greutatea trebuie să fie înmulțită cu un factor de 45. Cu toate acestea, în cazul în care munca ta implica efort fizic intens, este natural si au nevoie de mai multe calorii.

Pentru a stabili în continuare masa necesară pentru dieta caloriilor de sex masculin a depășit nevoile organismului. Dar, în acest caz, problema va fi rezolvată de jumătate. Creșterea masei musculare nu este atât de simplu, în cazul în care ziua sunt doar de 2-3 ori, să adere la o astfel de dieta, practic, cei mai mulți oameni. Mai ales, porțiuni mari absorbite slab, și să crească musculare, in mod natural nu va. Prin urmare, se recomandă să mănânce pe zi, de 5-6 ori, și, între mese face gustări regulate de proteine. Organismul este în mare nevoie de proteine, în scopul de a crea noi celule si pentru a oferi carbohidrați de energie necesară.

Cât de repede un om pentru a câștiga în greutate?

Deci, este imperios necesar pentru cresterea masei musculare și, astfel, în greutate este o saturație a proteinei de calitate înaltă calitate bărbați corp. lipsa de proteine ​​nu promovează cresterea masei musculare, chiar daca mananci alimente a crescut caloric. În plus, aceasta va duce la apariția țesutului adipos, dar tesutul muscular nu a crescut. Trebuie avut grijă să aibă în dieta de zi cu zi a participat la două porții de pește sau carne, și două porții de brânză de vaci și albușuri de ou.

Nu este necesar să se excludă omul din proteine ​​vegetale dieta dumneavoastră. Ar fi util să se utilizeze o omletă pentru micul dejun, terci, brânză de vaci cu fructe uscate, lapte, fructe și plante aromatice. Pentru masa de prânz și cină puteți mânca o salată sau orice alte produse proteice de origine vegetală sau animală, desigur, garnitura de alimentare. Ca orez garnitură bun, cereale, hrisca, paste, îmbrăcat cu ulei de măsline. Răsfățate fructe uscate, sandwich-uri, salată ușoară, nuci, brânză de vaci poate fi în timpul gustare.

Rețineți că nuci și fructe uscate - este doar o adevărată comoară pentru creșterea în greutate. De exemplu, in alune si migdale contine aproximativ 500 de calorii la 100 de grame. Pentru a obține o cincime din valoarea de zi cu zi a dietei de calorii de sex masculin este suficient pentru a mânca doar o pungă mică de nuci delicioase. Curmale, caise uscate, smochine, caju, stafide și alte bunătăți este destul de nutritive, astfel încât ar trebui să acorde o atenție la amestecul ambalat de fructe uscate și fructe cu coajă.

Mulțumiri speciale pentru apa. Pentru a forma o greutate tip, și prin accelerarea programului, trebuie să beți multă apă. Efectul asupra greutății lichidului este enorm, în afară de funcționarea normală este cerut de toate celulele din organism. Și, după cum sa menționat mai sus, un corp sănătos obține rapid în greutate atunci când să mănânce și să nu evite exercitarea. De obicei, oamenii recomandat de băut zilnic, timp de cel puțin 2 litri de lichid. Laptele ar trebui să fie consumate în mod regulat, este foarte util pentru cresterea masei musculare.

Pentru cât timp poți câștiga în greutate?

Cei mai mulți oameni care doresc să crească masa corporala, interesate, și pentru cât de mult puteți câștiga în greutate? Imediat, subliniem că un om și o viteză fixată în greutate variază în funcție de fizicul diferite. De obicei, castiga in greutate in timpul unei construi subțire nu va funcționa rapid, dar nu atât de tendința de a fi supraponderali. În acest caz, mult depinde de genetica, efortul de a dieta și exercițiile fizice și, desigur, răbdare inepuizabilă.

Pentru creșterea în greutate este necesară și odihnă completă regulate. De asemenea, este posibil să se evite stresul că greutatea corporală afectează în mod negativ, este recomandat să dormi cel puțin 8 ore pe zi. Aceste recomandări se datorează faptului că creșterea musculară apare foarte direct, în timpul sărbătorilor, mai ales pe timp de noapte, nu în timpul antrenamentului.

Există o altă problemă de actualitate printre oameni, cum să câștige în greutate și nu dăunează corpul tau? Experții sunt de acord că nu ar trebui să recurgă la cocktail-uri sintetice în urmărirea de construire rapid musculare. Nimic bun pentru bărbați corpului, cum ar fi hobby-ul va aduce, iar problemele pot avea mai multe, chiar duce la boli. Și, cel mai important, dobândite în acest fel nu va dura atletismul. spune cu siguranta pentru cât de mult puteți câștiga în greutate, este imposibil. Este mai bine să-l tastați, încet, dar sigur, de a recurge la un regim alimentar echilibrat și de formare regulate. În astfel de cazuri, efectul rezultat este păstrat pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă un om se va câștiga în greutate în centrul de fitness sau sala de sport, este necesar să se oprească alegerea pe exerciții de rezistență. Ghemuit cu o halteră, efectuați halteră banc de presa de la piept, biceps halteră leagăn. Cu această abordare, veți fi mândri de rezultatele obținute după 2-3 luni.