Cât de repede o fată se încadrează în dragoste cu un bărbat vițel soarta de gestionare

Metoda cum să scadă rapid în dragoste cu un barbat de Taur - cateva lovituri horoscopul

Acest om este fermecător și echilibrat. emoția este captivant fete, iar acestea sunt confortabile cu ea, pentru că este foarte ușor să vorbești. perspectiva lui uimitoare ajută să ghicească dorința sexului frumos. Și dacă există cel puțin o fată. care nu ar fi avut gustul? Omul semn Taurul este capabil de a câștiga inima chiar Regina de zăpadă, dar! el este foarte selectiv, iar inima lui nu se grăbește să deschidă. Înconjurat de o fată în dragoste, Taurul se confruntă cu ele, se pare, doar simpatia prietenoasă.Cum de a cădea în dragoste cu un bărbat Taur și să se căsătorească cu el?

Acest lucru trebuie făcut cu pricepere. El este perceptiv și poate determina de la prima întâlnire, care este o fată. La fel ca toți oamenii, Taur, desigur, să acorde o atenție la aspectul. Fata ar trebui să fie luminoase, bine întreținute, modern, dar nu vulgar. Taurul are un gust bun și să aprecieze frumusețea naturală pură și farmec. Cu toate acestea, cu o astfel de frumusețe, nu poți fi sigur că el a intrat în capcana ta. Cea mai mare valoare pentru el este esența spirituală a fetei și inteligența ei. Și până când el este mulțumit că respectați ideile sale despre idealul, nu poate cădea în dragoste cu un bărbat Taur alegere necăsătorit el. Există, desigur, atent Taur și slăbiciunile sale - o fată blând, sociabil, prietenos, cu un bun simț al umorului. Iar dacă posedă aceste calități, probabil va atrage atentia omului Taur.Dar, înainte de a ajunge cel puțin o dată o întrebare dificilă: cum să facă, nu numai să mă iubească, dar, de asemenea, ca un om să se căsătorească cu Taur lui? Sugestie: îi plac femeile încăpățânați, mândră și încrezătoare în sine. În plus, el nu poate sta în picioare când el este ignorat. El va face totul pentru a face să înțelegeți ce ceilalți tipi care sunt aproape de tine, el nu a făcut rivali. Taurul nu este obișnuit să se retragă și el prin toate mijloacele începe să te caute.

Cât de repede se încadrează în dragoste cu un bărbat frumos Taur și se căsătorească cu el te

A vrut să-ți dau inima mea, trebuie să fie:

  1. tovarăș de viață de încredere
  2. femeie-house mândru
  3. amanta temperament adecvat

Sleeping om Taur exigent, inventiv și preferă diversitatea. Cu vârsta, temperamentul său este doar în creștere, din ce în ce mai sofisticate și de foc. Trebuie să fii pregătit pentru faptul că, în orice moment, aceasta ar avea nevoie de dragoste în toate versiunile, și va trebui să dea, dacă nu doriți un scandal imens.

Dacă aspiră să cadă cu adevărat în dragoste cu și de a lega un om de Taur, să fie calm și echilibrat. Dacă ești o fată de foc și a înălțat, dacă ești un vulcan de emoții și pasiuni, este puțin probabil că ar fi de acord să stea cu tine pentru o lungă perioadă de timp, ca și cum nu ai atrage. Deci, să învețe să se controleze. Imprevizibilitatea fată îl excită, dar el este pierdut, nu știe cum să se comporte și, în cele din urmă, devine furios. Fiind prietena lui, nu-i dea un motiv de gelozie. Taur posesiv și gelos teribil, nu-l provoace, consecințele pot fi grave.

Dacă se poate, să-l arate că este capabil să se supună, să fie liniștit și supus. femei de putere în familie Taurul nu tolereaza, nu genul. El crede cu tărie că șeful căsătoriei ar trebui să fie în mod exclusiv un om ca ar fi ridicol ca suna. Nu interveni în afacerile sale, nu critica, nu contesta deciziile sale. Pentru creditul Taur, el este capabil de a lua deciziile corecte, și rareori face greșeli.

Acestea sunt sfaturi de bază pentru a pune sub semnul întrebării modul în care un om se încadrează în dragoste cu Taur. Există ateliere pentru fete curve, în cazul în care vorbim despre omul tot drumul până la cel mai mic detaliu. Caracterul său dificil va deveni clar pentru tine, iar Taurul va fi la tine dintr-o privire. Mult noroc în cucerirea inimii sale!