Cat rasa Angora turceasca pret fotografie

Cat rasa Angora turceasca pret fotografie

Cat rasa Angora turceasca pret fotografie
  • Turcă Angora fotografie Grace, mintea și energia plină de viață în.
  • Proprietarii rasa de pisici „Angora turcesc“ VKontakte
  • Pisici, pisoi - Angora turcească, Preturi, Foto, imagini.
  • Pisica Angora Angora - descrierea rase de pisici, fotografie.
Cat rasa Angora turceasca pret fotografie

Turcă Angora fotografie Grace, mintea și energia plină de viață în.

Cat rasa Angora turceasca pret fotografieÎn secolul al XVIII-lea frumuseti albe cu parul lung provin de la Ankara (de unde și numele rasei, deoarece mai devreme capitala Turciei numit Angara) fermecat podoabe ei și dispoziție sociabilă toată Europa, care are loc în case confortabile acolo nobilimii. Astăzi, rocile vechi sunt tot felul de culoare, dar, ca și mai înainte, cel mai căutat după pisică alb pur cu colorate (unul - albastru și celălalt AMBER) ochii. Astfel de pisici cu ochi de culori diferite sunt numite în Turcia „Ankara Cady.“ Și rădăcinile de veneratie este de asemenea reprezentanți ai rasei Angora poate fi ascuns în patrimoniul cultural turcesc. Legenda susține că un resortisant turc erou Mustafa Kemal Ataturk, care a avut, de asemenea, ochii de culori diferite, a prezis că succesorul său a fost destinat să devină cel care va musca glezna raznoglazaya Angora cu părul alb ca zăpada. Delicat angorok lână are proprietăți murdărie hidrofobizate, făcând strat alb ca zăpada pentru o lungă perioadă de timp nu-și pierde albeața ei orbitor. Potrivit unei legende, aceste pisici din cele mai vechi timpuri au acționat ca tampoane pentru mâinile khans turcești.

Proprietarii rasa de pisici „Angora turcesc“ VKontakte

Cat rasa Angora turceasca pret fotografie

Angora turceasca) - este o rasa cunoscut de mulți: o pisică grațios cu păr mătăsos sclipitoare, corp suplu si musculos și strălucitoare ochii captivat inimile multor iubitori de pisici. Conform standardului, ei au un cap mic și corp lung. pană forma capului, permis obrajii mici, bot linii elegante formate de pană, fără colectari notabile mustață. Urechile Angora late la baza, de mari dimensiuni, cu vârfuri ascuțite, în interiorul ei sunt pubescente. ochi de pisica migdalati, usor oblici, dar mare. Permise următoarele nuanțe: cupru, albastru, auriu, verde, auriu-verde. Intre culoarea ochilor si culoarea exprimat nici o legătură, dar culoarea dorită este uniformă și profundă. Cat nas lobului mediu pigmentat în funcție de culoarea, bărbia rotunjită și puternic.Cat rasa Angora turceasca pret fotografie

Pisici, pisoi - Angora turcească, Preturi, Foto, imagini.

Vizitatorii arată pisica, pentru prima dată, care a văzut în apropierea Angora turci, mult timp nu se pot deplasa departe de acest frumusețile pufoase. Cu toate că asociațiile din întreaga lume au recunoscut de mult timp că culoarea Angora turcesc poate fi aproape orice culoare, dar cei mai mulți crescători care rasa aceasta rasa veche la pisici prezinta spectacol cazuri de culoare albă ca zăpada. Postura ei grațios, excelent mărunțire lână albă, dintre care ies în evidență ochii migdale luminoase colorate, admirat. Crăiasa Zăpezii se numește reprezentanții rasei Angora din Turcia pentru eleganță și rafinament lor. În patria lor, în Turcia, aceste pisici au ocupat un loc special printre celelalte animale. Chiar și la un moment în care țara a fost condusă padishahs, Angora turceasca a fost considerat cadou extrem de valoros. Mai mult decât atât, frumusețile pufoase albe erau singurii reprezentanți ai lumii animale, care a fost lăsat să intre în moschee.

Pisica Angora Angora - descrierea rase de pisici, fotografie.

Cat rasa Angora turceasca pret fotografie

Șeful Angora turcesc: în formă de pană, de lungime medie. barbie puternica, botul este îngust, lungimea medie, are contururi netede. Urechile turcești Angora pisica de rasa Angora urechi turcești mari, au un jaret destul de ridicat. Contururile exterioare ale urechii la început dreaptă și apoi ușor răsucire. Se pare aproape transparent, dar bine în termen de omis. Ochii turc rasa Angora Angora turceasca ochii mei sunt migdalati, mari, Postavy are un unghi mic. Culoarea ochilor trebuie să fie uniformă și combinată cu culoarea robei. coadă lungă la vârful devine buyout a subliniat. Neck turc Angora turc Angora pisici gât este medie în lungime; corp grațios și subțire de Angora pisică turcesc corp Angora de dimensiuni medii, fizicul uscat, dar muschii sunt bine dezvoltate. Membrele turcești Angora membrele Angora lungi din Turcia; înapoi mai mult decât partea din față. fum negru: subparul alb, adânc ascuns sub negru. Paws formă rotunjită, mănunchiuri mici, de păr între degetele de la picioare. Roșu: clar, profund, bogat, nu umbrită, frumoasă, strălucitoare, fără tikirovaniya sau mărci. In repaos, pisica arata negru, atunci când de conducere undercoat alb este clar vizibil.

Cat rasa Angora turceasca pret fotografie