Cât timp uzura bretele pe dinti de copii și adulți

Cât timp uzura bretele pe dinti de copii și adulți

Reprezintă sistemul lingual este fixat cu partea interioară a coroanei. Perioada purta aceste bretele, putin diferit de modelele de metal, și este de 2 ani.In-ovații

Cât timp uzura bretele pe dinti de copii și adulți

Intelligent acolade Ovation nu sunt Ligaturi și sunt mai confortabile pentru tratament. Mandatul lor de a transporta până la 30% mai puțin decât alte sisteme.

Cât timp uzura bretele pe dinti de copii și adulți

Sistemul lingual Incognito diferă de varianta clasică prin aceea că tratamentul durează de obicei mai puțin timp. corecție completă a dentiției poate fi atins în 1,5 ani.

Cât timp uzura bretele pe dinti de copii și adulți

paranteze ceramice vestibular care marca, discret pe dinti, dar indreptarea dintilor se extinde lung, luând de la 1 la 3 ani.

Cât timp uzura bretele pe dinti de copii și adulți

Auto-reglare sistem de metal va ajuta la corectarea mușcăturii pentru cel mai scurt timp posibil, este o perioadă de 1 până la 1,5 ani.

Aceasta poate crește timpul de tratament?

La instalarea acolade, medicul stomatolog determină numai durata aproximativă a tratamentului, care pot varia foarte mult în total. Mai mult decât atât, această perioadă nu scade, ci doar crește.

Acest lucru poate afecta mai multe motive:

 1. Igienă orală deficitară. ceea ce duce la apariția bolii parodontale. În unele cazuri, inflamație a țesutului gingival care duce la slăbirea coroane, astfel încât sistemul trebuie să fie complet eliminate.
In timp ce dintii parodontale netratate pot lua poziția sa inițială și timpul crește de corecție aproape 2 ori.
 • Sistemul de construcție utilizat. În funcție de modelul de aparat dentar, tratamentul poate fi majorat cu perioadă semnificativă. De multe ori, el este de 4-6 luni. Esența problemei este că detaliile unor modele sunt mai fragile decât structura de oțel. Eșecul lor conduce la nevoia de înlocuire. În cele mai multe cazuri, în scopul de a pune un element nou, este necesar să se aștepte pentru prezența sa în clinică. În acest timp, coroana nu este supus tratamentului necesar și, cel mai bun caz, nu este corectată, iar în cel mai rău - se întoarce în poziția inițială.
 • arc ortodontice. Materialul care a fost utilizat pentru fabricarea arcului, forța de presiune asupra coroanei depinde. Cu atât mai greu este un element, cu atât mai repede va fi tratată.


 • Este posibil pentru a accelera durata tratamentului?

  În medicină se dovedește că poziția corectă a coroanei poate fi numai în intervalul de timp specificat pentru sistem. Această perioadă poate fi întins, dar nu se taie.

  Dintele a format un strat de țesut osos. Pentru a schimba osul este necesar zilnic, mici și efort concentrat. Formarea rapidă a unui alt pat este posibilă numai cu ajutorul chirurgiei.

  perioada de păstrare

  Cât timp uzura bretele pe dinti de copii și adulți
  Această perioadă, în tratamentul paranteze este opțională.

  Corecția Principalele acolade contribuie la o nouă formă de pat dinte, iar etapa de retenție permite aparatelor musculare și ligamentara mai puternic. reținerea coroanei în poziție.

  Ca opritoarele folosit un dispozitiv de fixare, gutiere și formatori speciale. În funcție de dispozitivul utilizat, calendarul perioadei de păstrare, poate diferi semnificativ.

  Cât timp ar trebui să poarte o gutiera după îndepărtarea acolade?

  Kappa este un design detașabil special care se îmbracă numai pentru un timp, și pot fi îndepărtate cu ușurință pentru curățare sau coroane de masă. Kappa hipoalergenic a făcut dintr-un polimer elastic, astfel încât aproape nici un sentiment pe dinți.

  Practica arată că, pentru a obține un rezultat bun, kappa trebuie să poarte aceeași perioadă de timp în care a fost cheltuit pentru tratamentul solului.

  Primele luni, mouthguards ar trebui să fie purtat de până la 22 de ore pe zi, atunci acest timp este redus.

  opritoarele de uzură pe termen

  Această unitate se deosebește de celelalte, durata de aplicare. De regulă, se calculează după cum urmează: timp de corecție acolade muscatura a crescut de două ori. purtarea perioadă de contenție ar trebui să fie determinată și ajustată numai medicul stomatolog.

  Durata acestei faze este un dezavantaj al acestui sistem, dar are un avantaj imens - unicitatea designului. Opritor constă dintr-un arc mic, care este instalat pe partea interioară a coroanelor, care nu provoacă senzație de disconfort, nu se simte și nu sunt vizibile pe dinți.

  formatori poartă Termen

  În acest moment, formatorii sunt cea mai avansată tehnologie pentru a nu numai să acționeze ca un element de ancorare, dar, de asemenea, ca un sistem de auto-corectare a dinților.

  Formatorii caracteristică că legarea are loc ca urmare datorită unei presiuni mici asupra coroanei, și datorită distribuției uniforme a presiunii asupra întregului sistem muscular al fălcilor. Cu formatori, poate reduce în mod semnificativ perioada de retenție. Timpul mediu de construcție a purta este de numai 4-8 luni.

  Perfect, dinți drepte vis de a avea totul, dar nu toate natura a înzestrat zâmbet irezistibil înnăscută, așa că mulți caută ajutorul profesioniștilor. Problema patologiei dentiției de multe ori rezolva cu ajutorul acolade. Dar o astfel de construcție vizibilă și masivă, nu toată lumea își poate permite din cauza multor circumstanțe. Dezvoltatorii au creat un aparat de aparate ortodontice moderne pentru corectarea mușcătură - [...]

  Metode moderne de corectare a defectelor de mușcături - aceasta tehnologie format complet nou și inovator. Ele sunt nu numai cursul tratamentului este redus foarte mult, dar, de asemenea, structurile care transportă procesul nu mai este plină de disconfort. Eficacitatea lor este de multe ori acolade standard.

  Defecte musca, într-un fel sau altul, sunt fiecare a cincea persoană de pe planetă. Singura metodă capabilă calitativ rezolva această problemă, este de a corecta defectele sistemului suport. Dispozitivele moderne, care includ Radiance si bretele, caracterizat prin performanță externă fără cusur și ușurința de utilizare. Ele nu provoacă disconfort, și aliniați chiar curbură complexă a dentiției.

  La schimbarea dinților, nimeni nu știe ce cresc - drepte, cu fante, sunt aranjate în mod corespunzător într-un rând și așa mai departe. Uneori este necesar să se aplice instrumente ortodontice pentru a face zâmbet plăcut estetic. Ce faci dacă a existat între dinți din față diferența, și dacă este necesar, în acest caz, pentru a regla înălțimea de tăietori?

  O varietate de malocluzii și dinți curbați - un fenomen destul de comun. Aceste probleme implicate într-o secțiune separată de Stomatologie - Ortodontie. Una dintre cele mai comune și universale metode de tratare a acestor patologii este instalarea acolade.

  Pentru a corecta defectele de ocluzie și îndreptarea dinților diferite modele și dispozitive sunt utilizate în stomatologie moderne. Devenind din ce în ce mai populare capace - tampoane speciale care dețin rândul dinților în poziția corectă și de a exercita un pic de presiune, din cauza căreia există și procesul de mutare.