Cauzele afte, o infectie comuna de drojdie la femei cauzele de

Cauzele infecție drojdie la femei

Cauzele afte, o infectie comuna de drojdie la femei cauzele de
Cauzele afte - un subiect de discuție nu numai în cercul de sex feminin de oameni obișnuiți, dar în rândul medicilor. Fungii din genul Candida agenții patogeni au proprietăți și lovind din nou mucoasa genitală a femeilor. Este posibil pentru a elimina cauzele infecției drojdie la femei, pentru a reduce frecventa recidivelor?Din păcate, nu există aproape nici o garanție că, chiar dacă încercați să elimine toate posibile condiții favorabile pentru dezvoltarea ciupercii, boala te va părăsi pentru totdeauna. La urma urmelor, cauza drojdie infecție poate fi o stare fiziologică - sarcinii sau menstruației. Cu toate acestea, în cazul în care, în același timp, să încerce să elimine cât mai mult posibil condiții favorabile și de a efectua un tratament adecvat al procesului cronic - orice se poate întâmpla. Și un astfel de fenomen larg raspandita ca candidoze inainte de cauze menstruatia clarificat.

De multe ori, candidoza vaginala, numite asa cum trebuie afte la femei apar cu contraceptive orale și utilizarea contracepției locale. Și apoi, și un alt duce la o perturbare a microflorei vaginale. În cazul în care afte adesea apare la femei, cu utilizare specificată contracepția, medicul poate recomanda ca acesta să fie înlocuit. De exemplu, într-un sistem intrauterin sau un prezervativ - care nu este locală și nu contracepția hormonală.Cauzele frecvente de infecție drojdie este legată de primirea diferitelor medicamente. Mai întâi de toate antiseptice, antibacteriene și antibiotice. Multi medici inca prescriu antibiotice pentru orice afecțiuni. Dar ei nu ajută întotdeauna, dar în cazul în care infecția este bacteriană, și chiar au efecte secundare in forma de candidozei vaginale recurente. Asta este, nu este necesar să se ia astfel de medicamente puternice, mai ales mult timp dacă nu cred în fezabilitatea tratamentului.
Un astfel de exemplu. Femeia a descoperit Helicobacter pylori, bacteriile care declanseaza cancerul de stomac. Scapă de ele ca posibil sa iau antibiotice,. Ele sunt de obicei prescrise de zile la 10. Dar mulți oameni se tem de cancer, le ia mai mult timp. Sau începe să consume alcool în mod regulat, la anumite perioade de timp, cum ar fi „prevenire“, deoarece bacteriile pot veni înapoi. Ei bine, antibioticele ucide microflorei din vagin. Cauzele afte femeilor este adesea similare.

In plus, candidoză vaginală pot provoca diferite infecții genitale și vaginozei bacteriene - vaginale bacterii overgrowth. De multe ori pe un fond de dysbiosis la femeile manifestă candidoza. În astfel de cazuri, un instrument foarte bun este un tratament complex. De exemplu, acesta poate fi atribuit antibiotic și antifungic topic pentru administrare orală.

Desigur, noi trebuie, în măsura în care este posibil pentru a găsi cauzele sturz. Dar ei nu primesc întotdeauna șterse. Fungi genul Candida obicei, începe să prolifereze în mod activ la o imunitate mai scăzută. Deprecierea semnificativă a cazului său cu HIV, cancer si boli de sange. De multe ori recupera pe deplin de ele este imposibil, ceea ce înseamnă că trebuie doar să trăiască și să urmeze un tratament periodic al candidozei vaginale cronice.