Cauzele presiune scăzută la femei, simptome și tratament

Cu scăderea tensiunii arteriale sau hipotensiune arterială, în grade diferite, se confruntă cu până la 60% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 25-45 ani. Faptul că femeile suferă de tensiune arterială scăzută mai des decât bărbații, datorită particularităților sistemului hormonal feminin, masa musculară scăzută, o diferență în circulație.Un factor important în tratamentul hipotensiunii - determina cauzele abaterilor, ca tensiune arterială scăzută este, uneori, rezultatul unei boli foarte teribil.

De ce și de ce femeile au tensiunea arterială scăzută, care sunt simptomele și semnele unei probleme fără numere tensiometru, precum și cauzele și consecințele hipotensiune arterială?

De ce tensiunea arterială redusă

Cauzele presiune scăzută la femei, simptome și tratament
Dacă numerele tensiometrul afișează 120/80 mm Hg acest lucru este considerat normal.

mici abateri de la această valoare sunt, de asemenea, naturale. În cazul în care presiunea este 90/60 sau mai puțin. este o chestiune de hipotensiune arterială.

Presiunea scade în timpul expansiunii vaselor de sânge și de a reduce tonusul acestora, prin procesul de circulație este încetinit considerabil. Acest proces de alimentare cu organe de oxigen deranjat.

Cel mai rau care suferă de foame de oxigen a creierului. și suferința provocat gipotonikam cele mai familiare simptome tensiunii arteriale.

Principalele simptome includ:

 • somnolență, letargie, slăbiciune, oboseală în seturi rapid;
 • piele palidă
 • temperatura corpului scăzută;
 • migrene frecvente;
 • tulburări de memorie, confuzie, lipsa de concentrare;
 • „Midge“ în ochi;
 • Penele de curent și presiune în cap cu o schimbare bruscă pe orizontală a corpului la verticală;
 • mâini și picioare reci;
 • dificultăți de respirație, palpitații, transpirații, chiar și cu efort fizic minor;
 • greață, amețeli, stare semiconscious în camerele calde și înfundat;
 • iritabilitate, apatie, depresie.


În cele mai multe cazuri, aceste simptome nu reprezintă o amenințare serioasă pentru sănătatea femeilor, dar afecta în mod semnificativ calitatea vieții ei.

Este dificil de a avea timp să trăiască în astăzi ritm rapid ritm, se angajeze în familie și lucruri preferate, să construiască o carieră, atunci când nici o putere în mod continuu, la fiecare minut de amețeală și tragerile se întindă și să doarmă.

Cauzele presiune scăzută la femei, simptome și tratament
Dacă sunteți îngrijorat cu privire la tinitus amețeli la presiune normală. citiți publicația noastră.

Despre cauzele cosuri dureroase pe barbie in randul femeilor spun acest material.

Cauzele și tratamentul femeilor flatulență discutate în detaliu în acest articol.

Fiziologie sau patologie

Cauzele presiune scăzută la femei, simptome și tratament
Din păcate, nu vă pot spune sigur ce anume a cauzat căderea de presiune, ca lista de motive posibile este prea mare.

Acesta este motivul pentru care, în cazul simptomelor de hipotensiune arterială și / sau valoarea corespunzătoare pe monitor tensiunii arteriale este important să solicite asistență medicală imediată.

Dar chiar și hipotensiune arterială cauzate din motive fiziologice destul de inofensive, ar putea deveni în cele din urmă punctul de plecare pentru dezvoltarea unor boli ale sistemului cardiovascular, rinichii și tractul gastro-intestinal. Prin urmare, ignora tratamentul în timp util la medic pur si simplu nu merita.

Specialistul va atribui un număr de studii. printre care este un test de sange biochimice, electrocardiograma, ecografie, eventual, o scanare RMN sau CT. Numai atunci se poate un diagnostic corect și de a începe tratamentul.

De obicei, tratamentul medicamentos pentru hipotensiune arterială are ca scop eliminarea simptomelor concomitente: migrene, amețeli, slăbiciune, greață.

Sunt de obicei prescrise medicamente, cum ar fi:

Cauzele presiune scăzută la femei, simptome și tratament
Prescrierea orice medicamente medicament poate doar medicul. Auto-diagnostic și hipotensiune arterială auto-tratament strict interzisă logodit pentru a evita consecințele grave.

Oricare ar fi motivele se poate datora reducerii presiunii condiției trebuie tratate cu atenție, respectând regulile de bază ale unui stil de viață sănătos și evitarea supraîncărcării fizice și emoționale semnificative.

Cura va ajuta la natura însăși, pentru că după naștere o presiune foarte des femeile Urca usor. care imbunatateste sanatatea si creste calitatea generală a vieții.

Dupa 45-50 ani de hipotensiune arterială uita marea majoritate a femeilor. pentru că odată cu vârsta, tensiunea arterială tinde să crească.