Ce buze mancarime fata de semne

Ce buze mancarime fata de semne
Folk dau semne multe interpretări cu privire la ceea ce este zgâriat una sau alta parte a corpului. Buzele ei nu sunt acolo un fel de excepție, explicațiile au apărut mai multe mâncărime. Să ne uităm la ele mai în detaliu - dintr-o dată într-adevăr ajuta să știu, „Ce viitor pregătește pentru noi.“Kisses, conversație sau dulciuri

Lips fete, precum și alte părți ale corpului poate fi periodic zgâriat. În credințele populare, există două explicații de ce să se aștepte de la mancarime a urmat:

  • vine pupici;
  • o lungă conversație;
  • consumul de dulciuri.

În special, în cazul în care fata zgâriat ambele buze, aceasta înseamnă că va fi un sarut lung si pasional. În plus, există mai multe interpretări diferite, în conformitate cu care despre viitoare saruta un om vorbește doar mâncărime, care a început în buza superioară. De ce zgârierea apoi în partea de jos - este foarte simplu, și trebuie să se pregătească așa-numitele sărutări legate. Cu alte cuvinte, te astepti o saruta atinge un copil iubitor, sau prietenos, cu un prieten apropiat.

Cu toate acestea, după cum sa menționat deja, explicație cu privire la ceea ce buzele pruriginoase, au mai multe, și, uneori, se contrazic reciproc. Care va crede aici - este de până la tine. De exemplu, de multe ori situația când este zgâriat buza de sus, explica vorbesc viitoare, poate - foarte mult timp. Acest lucru nu poate fi în mod necesar un dialog serios - este posibil, doar barfa cu o prietena de cineva.

Cu toate acestea, cu greu orice fată vrea să o fortificata destul de bârfă glorie probleme, așa că, dacă planurile de a se întâlni cu un prieten sau prietena de încredere, și înainte ca buzele senzația de mâncărime, este cel mai bine să nu să se răspândească bârfe - nimic bun în ea este încă acolo . Și, în general - pentru a discuta despre oamenii o fac în spatele lor, pur și simplu urât.Este demn de remarcat faptul că în cazul în care buzele mâncărime, atunci aceasta poate însemna că tocmai pe ele si vei primi. Definiția, desigur, figurativ, dar sensul este, probabil, ușor de înțeles. De exemplu, omul nepoliticos, și el, la rândul său, nu ține, și în loc de a răspunde cuvintele banale lovit, eventual în față. Nu uita despre bârfă mai sus - pentru distribuirea lor poate fi, de asemenea, destul de posibil pentru a ajunge la nuci.

Dacă buzele sunt zgâriat după miezul nopții, aceasta ar putea însemna vine nu conversație foarte plăcută, cu un iubit. Cel mai probabil, va avea ceva de a acuza sau suspecta și trebuie să dau seama de relația cu o voce ridicată. Dacă într-adevăr crezi în prevestiri, apoi se potrivesc pentru a folosi semnalul pentru a se pregăti mai bine pentru un astfel de dialog, cunoașterea lor „zonele cu probleme.“

Dacă pruritul este doar buza de jos, aceasta ar putea insemna urmatoarele dulciuri mănâncă. De exemplu, ceva gustos pentru a aduce dumneavoastră preferat, sau vei cădea pentru un eveniment cu băuturi răcoritoare. Viitoare „cadou scumpo“, și a spus în momentul în care începe mâncărime, în cazul în care în dimineața, înainte de prânz, apoi, asigură un semn național, în seara, vă sunt garantate pentru a obține un tratament.

Din moment ce vorbim deja despre medicament, trebuie remarcat faptul că buzele fete mancarime si de astfel de motive banale, cum ar fi alergii. - mirosuri, flori, scuamele de animale, etc. O persoană care suferă de reacții alergice, mâncărime în organism există a priori. Nu ar trebui să fie întrebam ce să se aștepte în viitor, dar doar pentru a vedea un medic care va prescrie medicamente de care aveți nevoie.

Herpes - acesta este un alt motiv pentru care buzele mâncărime fete. Există, de asemenea, nu trebuie să gândească și să reflecteze, ceea ce ar fi. De îndată ce observați primele simptome ale bolii, apoi se trece imediat la tratament. E în regulă, și chiar mai mult de moarte, în acest - doar nevoie pentru a prinde procesul într-un stadiu incipient - atunci puteți face cu ea mai eficient, și va avea nevoie de mai puțin timp. Reteta este simpla: bea medicamentele necesare și să trateze rana cu mijloace speciale. Ei bine, buzele mancarime va fi, din păcate, neplăcut de însoțire moment de boală.

Pe vreme rece, puteți avea să le Meteorologice bătut - rezultatul va fi apariția unei senzații de arsură. Nici o legătură cu semnele, este, desigur, nu au, prin urmare, lăsând casa pe stradă în timpul iernii, nu uitați să hidrata buzele tale. Astfel, salvați frumusețea și sănătatea lor.

Dacă într-adevăr crezi în semne, probabil ar trebui să asculte de avertizare atunci când buzele mâncărimi. Având în vedere că există explicații diferite, cel mai bine este să-și amintească un moment în care a fost mâncărime, precum și o buză vă simțiți o senzație de arsură. După aceea, trebuie doar să aștepte un pic și să analizeze ceea ce sa întâmplat în evenimentele de viață. După aceea, puteți face doar sigur dacă să aibă încredere semnele sau nu. Dacă buzele sunt în mod constant senzația de mâncărime, atunci nu este un semn și un simptom. În acest caz, aruncați toate gândurile despre „ceea ce ar putea fi“ în drum și du-te imediat la medic.