Ce degete senzația de mâncărime și semne de valoare degetele de la picioare

Am încetat complet să asculte semnele și semnele, că i sa spus nouă de către strămoșii noștri. Și noi știm exact ce înseamnă să palmele senzația de mâncărime, dar au uitat complet ce degetele senzația de mâncărime și degetele de la picioare. Fiecare deget, care este zgâriat, fie la stânga sau la dreapta, pe brat sau picior, portends diverse evenimente, care sunt complet independenți unul față de celălalt.Ce degete senzația de mâncărime și semne de valoare degetele de la picioare

Ce degetele de la mâini și picioare senzația de mâncărime

Mai târziu, în articol vom face cu semne naționale, recomandările medicului și dacă este posibil, pentru a evita consecințele negative ale semnelor în urma naționale. Este important de remarcat faptul că înțelepții antici credeau că mai aproape de vârful degetului a zgâriat, cu atât mai probabil de predicție a voinței oamenilor.

Semne pentru mâna stângă

După cum știm că, în cazul în care palma stângă pruriginoasă, este vorba despre bani, dar ce sunt mâncărime degete la mâna stângă? Acesta a fost mult timp crezut că mâna stângă are o legătură cu inima, astfel încât toate interpretările se vor referi la viața privată. Poate că este motivul pentru care în țările occidentale au decis să poarte un inel de nunta este pe mâna stângă. Este important de remarcat faptul că înțelepții antici credeau că, dacă vă simțiți senzație de mâncărime mai aproape de vârful degetelor, cu atat mai mare probabilitatea ca semnul național sa devina realitate. Așa că prevesteste zgârierea degete?

 1. Dacă zgâriat degetul mare stâng, uita-te la împrejurimile sale. În dragoste cu tine, dar timid, atât de frică să recunoască.
 2. Indicele indică anxietate, sunt șanse ai făcut alegerea greșită a doua jumătate a acesteia. Alegerea ta te poate trăda. La bărbați, pe de altă interpretare - pentru ei poate fi un precursor al bolii.
 3. Mediu - indică faptul că dvs. semnificative alte îndoieli cu privire la orice decizie legată de tine. Dacă aveți copii, și predicția schimbării înseamnă că, în viitorul apropiat, va trebui să vă faceți griji despre ele.
 4. Nedenumit - un vestitor de schimbări pozitive în viața lor. Daca nu sunteti casatorit (nu sa căsătorit), atunci în curând va face o propunere mult așteptată (vă decide să facă o ofertă iubita lui). Cei care au de familie pot aștepta pentru realimentarea familiei.
 5. Pinky vestitori unei întâlniri întâmplătoare, care va aduce o mulțime de plăcere și fericire, și va crește cu siguranță în flirtul și dacă faci un efort, puteți lega o relatie serioasa, care va fi umplut cu dragoste și emoții pozitive.


Semne pentru mâna dreaptă

Deci, cu afacerile inimii peste, este timpul să se ocupe cu dezvoltarea vieții și direcția sa, deoarece este responsabil pentru această mână dreaptă, în conformitate cu înțelepților antici. Și dacă pe performanța stânga probabil va determinate de vârfurile degetelor, apoi pe dreapta este complet situație diferită. Astfel, în cazul în care degetele de pe mâna dreaptă mâncărime mai aproape de sol, atunci probabilitatea de executare a semnelor de creștere. Deci, de ce sunt zgâriat degete la mâna dreaptă?

Semne pentru piciorul drept

Picioarele nu sunt legate de orice stadiu particular de viață, dar au interpretări interesante. Să examinăm, după cum reiese mâncărime:

 • degetul mare înseamnă o schimbare a vremii pentru mai rău (poate merge ploaie sau vânt puternic voință);
 • degetul arătător prevesti probleme în călătoria viitoare, așa că înainte de călătorie verifica starea tehnică a mașinii, în cazul în care călătoriți în propria mașină, să fie pregătit pentru inconveniente;
 • în medie, - într-un timp scurt, vi se va oferi o călătorie lungă sau o excursie care poate fi la locul de muncă;
 • pe inelul - veți petrece în curând o mulțime de bani, dar nu justifică achiziționarea rezultatelor dorite;
 • pe degetul mic - poate vizita musafirii nepoftiți, dacă aveți copii, atunci poate le pot îmbolnăvi.

Semne pentru piciorul stâng

Se crede că, dacă mâncărimea oriunde pe jos sau într-un alt loc de piciorul stâng, se va avea în curând să treacă prin destul de puține. Dar aceasta nu înseamnă ceva rău, s-ar putea fi de așteptare pentru o plimbare plăcută sau ceva de genul asta. Pentru femei, semnele de mai extinse:

 • dacă zgâriat degetul mare, atunci ești înconjurat de bârfe și calomnii posibil sau aproape de tine om complot ceva împotriva ta;
 • inel spune că este timpul să ia în considerare propunerea de a trece la un alt oraș, vă va aduce o mare succes în toate aspectele vieții;
 • medie - este timpul să acorde mai multă atenție la locul de muncă, nu pentru a face o greșeală care ar putea priva toate punctele de vedere;
 • Index - oferă plăcută de mers pe jos, neașteptate, poate chiar marea;
 • Pinky a spus că era timpul să meargă la medic, deoarece probabilitatea de boli ale sistemului genito-urinar.

O privire la mancarime din punct de vedere medical

Medicina ca întotdeauna subiective și precise, astfel încât mâncărimea vede numai probleme medicale. Deci, potrivit medicilor, înseamnă degetele senzația de mâncărime și degetele de la picioare?

 1. În primul rând, poate fi primii indicatori ai stimuli termici. Degetele sunt o parte importanta a atingere umana. Prin urmare, la cea mai mică impact, membrele reacționează, și semnal în creier și măduva spinării, care transmite semnalul ca persoana mâncărime (în acest caz).
 2. Poate că aveți deteriorări mecanice sau chimice epidermei.
 3. Poate că ați avut o mulțime de stres (o masura de factori psihosomatice). Legătura dintre stres și mâncărime nu sunt explicate, dar faptul că există, este dovedit de către experți.
 4. O reacție alergică. Sau, ca răspuns la medicamente aplicate sau cosmetice care nu corespund standardelor (nepotrivite).
 5. De asemenea, diabetul poate manifesta mâncărimea.
 6. Și, mai presus de toate, acesta poate fi un indiciu al igienei necorespunzătoare. Mai ales acest lucru se aplică în cazul în care rîia se manifestă între degetele de la picioare.

Dacă mâinile sunt senzația de mâncărime, dar în acest caz nu fac nimic.

Ce degete senzația de mâncărime și semne de valoare degetele de la picioare