Ce este căsătoria pentru bărbați - de ce unii oameni se căsătoresc, în timp ce altele nu

Ce este căsătoria pentru bărbați - de ce unii oameni se căsătoresc, în timp ce altele nu
Buna ziua! În articolul de astăzi vom vorbi despre relația dintre bărbați la căsătorie, că, în general, este o căsătorie pentru bărbați. Atingeți pe tema divorțului, coabitare obișnuită, precum și a discuta motivele și motivele pentru căsătorie. De asemenea, veți afla de ce tinerii nu se grăbesc să-și legalizeze relația și dacă este în valoare de ea pentru a le împinge.Raportul dintre bărbați să se căsătorească

Din păcate, experiența arată că pentru o căsătorie de sex puternic nu este o astfel de mare valoare, ca o femeie. De astăzi, oamenii de selecție prea mare de femei frumoase și la prețuri accesibile. Ei înșiși să ia inițiativa, graba la gât și nu necesită o atenție deosebită. Acest lucru se datorează lipsei de atenție, dar un astfel de comportament este în mod semnificativ strica sexul opus.

Acesta este motivul pentru care tinerii simt că au o mulțime de timp pentru a găsi, pentru că există atât de multă diversitate. Unii nu mai sunt pur și simplu să se bazeze pe doamnele, iar căsătoria în sine este afectată în ochii lor.

In plus, varsta prezenta baietii „mai mari“ sunt mult mai mari decât înainte. Acum, începe o maturitate de treizeci de ani, și înainte de această dată când doriți doar să meargă.

Prin standardele de azi, cea mai bună vârstă pentru bărbați căsătorie - este de 32-34 ani.

Desigur, toți oamenii nu pot fi descrise în același mod. Există mulți oameni care sunt îndoctrinați din copilărie că familia - este cel mai important, dar ei nu pot găsi jumătatea lor. Apropo, fetele se acorde o atenție sau de multe ori se încadrează în dragoste cu băieții „rele“, deoarece ele par a fi mai puternic, mai curajos și mai sexy. Toată lumea vrea să schimbe agresorul și-l lega la ea, dar, de fapt finala este mult mai trist.

De multe ori căsătoria pentru bărbați - este celula în care vrea să pună o femeie. Desigur, te obișnuiești la o viață liberă și să dea voluntar că nu există nici o dorință.

Un alt motiv poate fi numit un exemplu negativ, care dă unele stereotipuri. Acest lucru poate fi o căsătorie rea cu prieteni, cunoștințe sau rude.

Cel mai adesea, motivul pentru care se află în relația dintre părinți. Ele ar putea obține un divorț la maturitate este de multe ori un băiat sau jur la el, care a lăsat o amprentă puternică. Omul poate gândi inconștient că viața lui ar fi aceeași dacă se căsătorește.

De ce un om se căsătorește

Dacă luăm în considerare o astfel de antipatie evident pentru căsătorie, de ce o parte considerabilă a sexului puternic decide să se căsătorească? Luați în considerare cele mai populare motive:

Poate cea mai comună și de multe ori nu pe deplin conștient de cauza. Tinerii ar putea avea nevoie de un ajutor, așa cum obișnuiți, ca toate să aibă grijă de el. El crede că, în căsătoria unei femei este pur și simplu obligat să se ocupe de toate treburile casnice. Acestea includ de spălat, gătit, curățenie, călcat și multe alte lucruri care sunt greu pentru cei mai mulți oameni tineri.

Deci, uneori, căsătoria devine o evadare din grijile tipice. Apropo, tipul poate avea și o atitudine pozitivă față de fată, și chiar o iubesc, dar în necunoștință de acord cu căsătoria de dragul de confort.

Cel mai adesea, sarcina vine ca o surpriză faptul că toți băieții sunt percepute în mod diferit. Până la unii vine numai ca totul în serios și copilul are nevoie de un tată. Uneori, cu toate acestea, această situație este constrângerea care creează doar noi probleme.

În orice caz, fata nu este în valoare de un astfel de mod de a păstra persoana care ea doar îl folosește. Dacă doriți un copil, apoi vorbesc peste cu omul tău. Dacă el te iubește, atunci o astfel de conversație va face să se gândească la viitorul tău.

Ce doresc cei mai mulți oameni? Desigur, regularitatea în viața intimă. datoria civilă este o datorie contingentă care urmează să fie efectuate. Desigur, un astfel de serviciu ar putea avea fata și într-o căsătorie civilă, dar nu toate femeile sunt de acord să trăiască împreună fără un document oficial. Astfel, dorința naturală provoacă evenimente foarte grave. O astfel de soluție, de asemenea, vine inconștient.

În acest caz, tânărul este într-adevăr în dragoste cu sufletul pereche. El vrea sa se casatoreasca din cauza faptului că valorile fata si se teme de a pierde-l. Uneori, pasiunea poate face o condiție, dar Propria dorință imposibil de fals. Acesti tipi pot împinge numai pentru o acțiune, care ar fi făcut oricum.

Ce face un om căsătorit cu un scop mercantil? Uneori, valoarea unei reședințe, cetățenie sau avere. De multe ori oamenii se căsătorească cu fata pentru a ajunge la înălțimile carierei sale. Acest lucru poate fi nu numai soliditatea unui om de familie, dar lucrul în legătură cu doamna sau familia ei. Cu toate acestea, tatăl miresei, ceea ce conduce compania, care angajează persoane tinere, foarte tentante la acțiune serioasă.

Există, de asemenea, de obicei Alfonso, care preferă să se întindă pe canapea și de a trăi pentru alții. ei aleg, de obicei, femeile mai în vârstă, care înțeleg totul, dar, de asemenea, doresc să iubească și afecțiune. O astfel de căsătorie nu este mai puțin frecvente în aceste zile.

Omul pur și simplu este de acord cu femeile dorinta sau părinții care vorbesc în mod constant despre căsătorie. El face o decizie, dar nu atât de dureros și fără tragere de inimă, pentru că ei doar cauza. Acești tineri sunt adesea destul de timid și ezitant, așa că această situație nu este nici o surpriză.Omul a dat seama că, la vârsta lui, trebuie să aibă o soție. De obicei, impinge si familia din jur. Dacă toți prietenii căsătoriți în jurul valorii, tipul începe să creadă că el are nevoie de el. O astfel de stereotipe de multe ori duce la o alegere nechibzuit de fete. Se va lua în cazul în care nu au găsit dragoste, și apoi nu îndeplinește. Desigur, pasiunea va fi o persoană drăguță, dar nu mai mult.

Nu numai femeile nu visează să dobândească urmași. Unii oameni iubesc doar copii și o zi dau seama că ei sunt gata să facă pasul cel mare. Cel mai adesea, acești tineri sunt grave cu privire la instituția căsătoriei și cred că un copil trebuie să se nască în familie.

Uneori, dorința de a avea un copil este parțial zadar. de afaceri mare, poziție bună sau cunoștințele necesare pentru a trece pe cineva. De aceea, unii oameni nu doresc copilul, ci mai degrabă moștenitorul.

Acești tineri sunt, de obicei rasfatati de mamele lor și sunt foarte atașați de el. Ele nu pot fi în viața de adult pentru a face acest lucru fără îngrijire, dar vârsta nu le permite să trăiască cu părinții lor. Apoi, omul găsește o femeie pe care el plătește, de asemenea, o mulțime de atenție și decide să se căsătorească cu ea. Această pasiune el vede reflexia mamei sale.

De ce nu suna un om să se căsătorească cu femeia pe care o iubește?

Se întâmplă adesea ca un om tânăr spune că iubește și face unele lucruri, dar căsătoria nu este de asteptare. Pare a fi cuvintele și faptele sincere, dar propoziția principală el rosteste.

De fapt, există mai multe explicații pentru un astfel de comportament.

  • În primul rând, el poate crede că el are un viitor luminos și înjumătățește durata de viață poate fi de mai multe. Deci, de obicei, judecat de către cei care au avut o relație de lungă nu o dată. Se pare că timpul și din nou, el a căzut în dragoste și prețuit de cineva, dar în cele din urmă ceva a mers prost și stația de iubire.

Cel mai adesea, fiecare link nou este mai bună decât ultima, deci nu este un sentiment că această tendință va continua. Da, poate te iubesc, dar în același timp, pentru a vedea defectele și să înțeleagă că există femei fără ele. Desigur, această opinie este eronată și oameni perfecți nu există, dar o astfel de gândire nu este mai puțin frecvente, iar aceste prejudecăți este dificil să bat din om.

  • În al doilea rând, actuala generație de fete are o caracteristică ca independență excesivă. Noi toți încercăm să o faci singur, să decidă pentru ei înșiși și chiar să-și asume ceea ce este necesar pentru a face un om complet.

Această inițiativă în toate problemele ajunge la punctul de absurditate. Ea vrea să arate un om care nu are nevoie de banii lui și ea doar o iubește, așa că face totul ea. Numai tânărul trebuie să fie puternic și să arate abilitățile lor. Cu aceasta el se afirmă în sine.

În consecință, multe dintre cazurile și problemele pe care le încetează să se rezolve. Chiar și o propunere de căsătorie, el se așteaptă inconștient de la femei. Nici măcar faptul că de așteptare, dar pur și simplu nu vrea să fie inițiativă de neprețuit.

Ce să fac? Trebuie doar să fie mai feminin, slab și lipsit de apărare. Nu este neapărat să fie complet „zahăr“, dar încetează să acționeze ca sexul puternic poate fi. Numai atunci omul se va simți la tine un erou, și el vrea să câștige.

Ce trebuie să știți de întâlnirea cu un bărbat divorțat

bărbați divorțați au decis să se căsătorească într-un fel, dar nu și faptul că el ar fi de acord să-l încă o dată. De aceea, ar trebui să găsească întotdeauna cauza diferenței. Vă spune multe despre alegeri, și învață erori care ar trebui evitate.

Ar trebui să înțeleagă că există două tipuri de oameni tineri, încetarea căsătoriei. Primul sunt folosite pentru a avea grijă și să încerce să recreeze cealaltă doamnă aceeași atmosferă în viitorul apropiat. În timp ce acesta din urmă doresc să se relaxeze, ca interdicțiile și condițiile în care sunt pur și simplu epuizate. Din păcate, ultima astfel de distracție se poate trage de ani de zile.

Trebuie să aflați discret cum se simt cu privire la căsătorie și ceea ce vor să facă în continuare. Desigur, tipul poate minți, dar de multe ori smuci deja spune multe. Dacă un om nu vrea să atâta timp cât familia, el nu va spune, dar cuvintele persoanei sau vagi fraze pot înțelege. Principalul lucru - pentru a vedea toate personajele, mai degrabă decât venind cu ceva care nu este.

A doua căsătorie pentru bărbați

Pentru cei mai mulți oameni se recăsătorească - aceasta este o decizie foarte deliberată. Prin urmare, dacă aveți îndoieli și aș vrea să se căsătorească, nu este, uneori, chiar merita pierdem timpul cu asemenea persoane. Desigur, toată lumea este diferit și pauză între relația dincolo poate fi deja ridicat. Cu toate acestea, practica arată că acești tineri cred că o mulțime și verificați fată înainte de a apela soțul ei.

de multe ori barbatii divorțate se tem de căsătorie și suferă din nou, nu doresc în căsătorie. Pe de altă parte, ei au experiență și știu cum să se comporte și cum să nu. ei, de asemenea, nu a început inițial o relație cu fetele, care au cel puțin ceva ce nu se potrivesc.

Relația dintre un bărbat și o femeie în al doilea statut este semnificativ diferită de prima. Cu toate acestea, ele pot începe să se compare cu fosta sa sotie. Acest lucru este valabil pentru ambele părți pozitive și negative. De asemenea, o mare atenție trebuie acordată din cauza divorțului. În cazul în care fostul soț al înșelăciune, apoi să fie pregătit pentru un nivel crescut și nu este întotdeauna gelozie justificată și neîncredere.

Mult mai dificil este în cazul în care omul are un copil dintr-o uniune anterioară. În acest caz, contactul cu prima soție nu va fi întreruptă. Decide pentru tine, dacă sunteți gata pentru o astfel de viață. Și prima soție, iar copilul poate manipula soțul, și el va suferi de acest lucru, și, uneori, să aerisire emoțiile negative pe tine.

problemă complexă, iar copiii sunt într-o a doua căsătorie. În cazul în care partenerul tau au deja un copil mic, atunci nu fi surprins de faptul că el nu a vrut imediat un alt copil. În orice caz, omul a luat deja ai o soție, și, prin urmare, încredere în tine. Doar din când în când cineva are nevoie de mai mult timp.

Raportul dintre bărbați la căsătorie civilă

Întreaga esență a căsătoriei civile este faptul că ambii parteneri nu sunt nimic unul de altul nu ar trebui. Oricine poate pleca când vrea sau atunci când găsește pe cineva mai bun. De multe ori, acest lucru este motivul pentru care oamenii oferă coabitare, nu te duce la registratorul.

Psihologia oamenilor - aceasta nu este o chestiune simplă, deoarece nu este clar exact ceea ce mintea iubitului tau. Într-un fel, o invitație la o femeie căsătorie civilă percepută ca ceva neobișnuit și foarte grave. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni tineri angajează pur și simplu un aspirator liber și bucătar, care este, de asemenea, o placere.

În ceea ce privește randamentul, atunci este minimă. Multe cupluri plătească solidar pentru chirie și hrană, dar toate funcțiile sunt efectuate de fata. drepturile omului nu se taie - este încă nimic nimănui nu ar trebui să și poate pleca în orice moment.

Femeia a fost de acord la această aventură, din cauza fricii că abandonarea ei, dacă ea refuză. Începem să credem că el a invitat să trăiască împreună, pentru a verifica relație și într-o lună sau două pentru a face o ofertă. Din păcate, această evoluție este o raritate, iar tipul este doar folosind tine în timp ce căutați pe cineva mai bun.

Uneori, o persoană tânără vrea cu adevărat să se uite la cumpătare preferat și atitudinea lor comună la viață. De asemenea, este necesar să se înțeleagă compatibilitatea. Cu toate acestea, nu ia ani, pentru că totul devine clar în primele două luni.

Se pare că căsătoria civilă durează de ani de zile, rareori se termină în căsătorie. În cazul în care o perioadă mai lungă a trecut, dar este primit oferta, atunci ai tot dreptul de a pune această întrebare în sine. Omul merge pe răspunsul? Atunci e timpul să-l lase să te.

Ceea ce doresc barbatii de la femei în căsătorie? Hai să aflăm toate secretele oamenilor.