Ce este - Formula Sănătate

Ce este - Formula Sănătate

Ce este bun, ceea ce este rău? abordare finală

Deci, ne-am uitat la mai multe opțiuni pentru abordări la viață, fiecare dintre care, într-un fel sau altul, forme cum ar fi sănătatea noastră, și în cele din urmă, tot comportamentul nostru. Și de acolo este de până la întrebarea filozofică „ce este bine și ce este rău,“ foarte aproape. Și în fiecare dintre abordări, soluții obținute pe termen mai scurt, urmat de acumularea de lin sau nu dezavantaje în viață. Ce rămâne?Ce este - Formula Sănătate

Ce este bun, ceea ce este rău? Cea de a patra abordare

Și astfel se pune întrebarea, ce se va întâmpla dacă timpul nu se oprește la limitele? În mod ironic, un astfel de comportament a acestor persoane vor fi oarecum similare cu cele care sunt puțin probabil să ia în considerare pentru colegi - dependenți de droguri, alcoolici, și toți ceilalți oameni care sunt gata pentru orice doar pentru a ajunge departe de realitate.Ce este - Formula Sănătate

Ce este bun, ceea ce este rău? A treia abordare

Și întrebarea este - deci nu sunt bune de auto-reținere, austeritatea și orice altceva, care este adesea asociat cu modul de viață monahală, și uneori este aproape drumul direct spre rai sau nirvana. Acesta din urmă este deja la alegerea utilizatorului. Nu vom aici intra în detalii și să încerce să-l văd pe toate aceeași nutriție.

Ce este - Formula Sănătate

Ce este bun, ceea ce este rău? A doua abordare

Deci, de vânătoare. Nu există nici o îndoială că toți dintre noi se confruntă cu situații în care acest lucru este cuvântul cel mai fidel descrie dorința de a apărut. Dar aceasta este doar vârful aisbergului. De fapt, noi vrem să întotdeauna și peste tot, doar mai des apare doar la un nivel subconștient, atunci când încearcă să realizeze corpul nostru dorinta.

Ce este - Formula Sănătate

Ce este bun, ceea ce este rău?

Ce este bun, ceea ce este rău? Vechea problemă ridicată de oameni de fapt, mult mai devreme decât a făcut un clasic al literaturii sovietice, Vladimir Mayakovsky. Doar că el a făcut mai viu.