Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

Ce este herpesul la oameni? Acest concept dermatologi definesc o serie de boli, care sunt caracteristici specifice erupții cutanate elemente. Ei arata diferit, dar ele sunt unite mâncărime și exfolierii. Patologie cauzate de virusuri sau fungi, a căror activitate a coincis cu impactul următorilor factori: • imunitate slăbită;
 • hipotermie;
 • recepție lung a anumitor medicamente;
 • tendinta de a alergii și răceli;
 • rezistență slabă la stres;
 • proasta funcționare a organelor interne;
 • ereditate.

Cum este herpesul zoster? Corupția apare după contactul cu pielea cu o persoană bolnavă sau animal. Dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. De azi profesioniști și nu pot găsi un motiv pentru care o persoană preia rapid infecție, în timp ce celălalt rămâne sănătos după contactul apropiat cu infectat sau deja bolnav cu subiectul.

În ciuda varietății de forme de privarea unei persoane are unele simptome ale bolii sunt comune. Aceste medicii numesc:

Luați în considerare fiecare tip de dermatoza mai detaliat.

zosterian Gibert

Una dintre cele mai comune tipuri de privarea unei persoane este roz. Într-un alt mod este numită o boală rosea Gibert și. Patologia exprimate pete roz mari, predispuse la exfoliere. ea afecteaza adesea oamenii 19 - 40 de ani. Copiii și persoanele în vârstă rareori suferă boala Gibert.

Cauza exacta a bolii nu este cunoscută. Dar medicii prescrie origine virală și a numit virusul herpes provocând activitate de factor (tulpina 6 și 7). De asemenea, considerăm teoria naturii alergice a bolii, dar nu este încă confirmată.

Ce este herpesul la om diagnosticat ca pitiriazis?

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

O caracteristică remarcabilă a bolii este placa de bază, care are un fel de aruncat în ochii de pete roz. . Vatra nu pot fi trecute cu vederea, deoarece diametrul ajunge la 3 - 5 cm boala in curs de dezvoltare rapid timp de 7 zile, iar înălțimea este exprimată în mai multe erupții de vârf mici, care sunt amplasate pe părți ale corpului, cum ar fi:

Diagnosticul bolii Gibert facilitează faptul că elementele sunt formate în cursul liniilor lui Langer. Acest drept condițională, care maximizează acoperă extensibilitate.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

Deoarece progresia bolii petelor este în creștere rapidă în dimensiune. Centrul lor devine gălbuie, iar stratul cornos al pielii afectate începe să respingă fulgi mici. După aproximativ 2 - 3 săptămâni pitiriazis permis să dețină, lăsând în urmă o zone decolorate sau hiperpigmentate pe corp.

Cei mai mulți dintre pacienții care au venit la un dermatolog despre lichenul roz. Nu a existat nici un disconforturi clar. Dar unii pacienți se plâng de ușoară mâncărime sau de arsură puternică. Aceste simptome sunt familiare persoanelor cu sensibilitate emoțională și nervoasă ridicată.

Tubular, pline de culoare, soare - nume diferite pentru versicolor Tinea

Sub masca unei lipsirea tubulare curge boala cronica parte excitat a dermei. Se numește soare, pityriasis și colorat. Această din urmă boala definiție a fost determinată de imaginea lor clinice, din cauza simptom caracteristic este apariția de pete maro, maro, roz și nuanțe galben. Așa-numita piele de leopard este predispus la exfoliere.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

La sugari ciuperca soare apare rar. De obicei, patologie merg la medic vârsta pacientului 25 - 35 de ani. Ia inflamat poate fi dat factori favorabili care contribuie la activitatea ciuperca de drojdie-ca - agent patogen:

Această formă de erupție cutanată apare pe piept, gat, spate, părțile laterale și burta. elemente rotunjite multiple nu se ridică deasupra capacului și nu este inflamat. Dar pe măsură ce cresc, ele sunt combinate în leziunile solzoasă, cu contururi curbe demarcate.

Când Pitiriazis versicolor probleme pete nu suportă o persoană nici un disconfort. Apariția mâncărime, senzație de arsură sau durere apare numai atunci cand tesutul re-infectate microflora bacteriană.

Caracteristici clinice ale zonei zoster

Herpesul zoster, de asemenea, cunoscut sub numele de zoster lombara se dezvolta la persoanele care au suferit vreodată varicelă.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

proces patologic începe virusul zoster, care poate moțăi de ani de zile în organism și să se ascundă în nervi. Dar sub influența factorilor de har pentru el agent viral reaktiviziruetsya și se mișcă de-a lungul proceselor de celule nervoase. După ce a atins vârful Axon, afectează dermul virusului varicelo-zosterian la acest punct.De ce este în curs de dezvoltare o astfel de boală? Motivele pentru aceasta sunt multe:

 • boli de sânge;
 • traumatisme;
 • procese neoplazice;
 • oboseală;
 • hipotermie;
 • transplantul de organe;
 • stres frecvente;
 • chimioterapie si radioterapie;
 • boli infecțioase și somatice;
 • tratamentul cu agenți hormonali sau agenți care suprima sistemul imunitar.

operіzuyuchy Zoster (numele ucrainean al bolii) are loc inițial cu o ușoară creștere a temperaturii, dureri de cap, frisoane. tulburări intestinale posibile. Dar, apoi, un om în durere, senzație de arsură și mâncărime în zonele proleganiya trunchiurilor nervoase și observă o serie de abateri în domeniul sănătății:

Preveni dezvoltarea bolii va trăi vaccin Zostavax. Sperăm că baza noastră de date cu fotografii (prezentate în articol) a diferitelor manifestări ale privativa va ajuta la identificarea la timp a bolii și pentru a determina tipul cursului său.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

Într-o vizită la medic nu strângeți, pentru că numai el poate stabili o formă specifică de a nega și alege terapia corespunzătoare. In ciuda similarității simptomelor diferitelor tipuri de licheni, tratamentul poate varia.

Psoriazis ca un fel de licheni

Experții Psoriazis diagnosticat ca psoriazis.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

Patologie afectează nu numai pielea, ci, de asemenea, unghiile și articulațiile pacientului. Cauza exactă a apariției sale nu a fost studiat, dar cercetatorii corela mecanismul de lansare, cu o cota de influență a elementelor genetice, neurogene si infectioase.

 • Pacienții cu probleme în funcționarea sistemului nervos și endocrin;
 • pacientii cu leziuni cronice ale pielii infecție streptococică;
 • Oamenii care abuzul de alcool.

Manifestarea clinică este formarea de psoriazis pe pielea pete gri, argintiu sau alb, similar cu picăturile congelate de ceară. Plăcile au fost popping sus pe mâini, fese, tălpi și scalpului, precum și în domeniul de îndoire genunchi și coate. Pe lângă reacțiile cutanate la pacienții cu tulburări neuroendocrine pot fi observate, deficiente imunitare, atrofie musculară și sindromul astenic.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

Psoriazisul este foarte ușor de recunoscut. Dar, uneori, pentru a confirma diagnosticul preliminar de catre dermatologi ia o răzuire de la țesutul bolnav și transmis la analiza histologică. Figura afectat invelitori seamănă cu o hartă și probleme topografice spoturi sunt similare cu solzi de pește (așa-numitele de boala poporului).

Psoriazis, care afectează articulațiile este o complicație a artritei psoriazice. Pacienții se plâng de dureri în sacrum, rosturile dintre falangele degetelor și a coloanei vertebrale. articulatii tumefiate devin imobilizat, iar în cazul în care netratate, deformate și de a face persoana invalidă.

Cum de a recunoaște lichen plan?

Împreună cu pielea este capabil de a distruge lichen roșu și membranele mucoase. Dar, în cursul clasic al bolii are o serie de caracteristici tipice care facilitează diferențierea acestuia din derma patologii similare. Deci, lichen plan al pielii apare papule cu un centru de deprimat aplatizate. Culoarea lor variază de la roz închis la roșu și chiar purpuriu-roșu.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

placi strălucitoare tind să fuzioneze pentru a forma zone mai mari, care, ulterior, cojit solzi de plăci mici. Procesul este însoțit de mâncărime erupții cutanate intolerabil care duce la privarea de somn și de recreere umană.

De asemenea, lichenul plan este determinată de simptom al Koebner. Acest lucru înseamnă că, în zona zgârierea, se formează noi papule. Facilitează caracteristică diagnostic Wickham și - o rețea specifică pe focarele seamănă straturi subțiri de puncte și dungi. Este ușor de văzut prin examinarea vizuală a pacientului.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

placi rosii sunt popping sus peste tot corpul, dar locurile preferate de localizare a patologiei sunt falduri inghinal, zona de subsuori și suprafețe flexori extensori ale articulațiilor.

În cazul în care zona zoster afecteaza unghiile rosii, pacientul observă următoarele modificări:

Lichen planus pot să apară în formele atipice, care sunt caracterizate prin absența simptomelor. Acestea includ vezicule, erozive, a subliniat, forma atrofică, liniara.

forma pecingine de a nega ceea ce este?

Trihofitia sau impetigo se dezvoltă ca urmare a activității excesive a ciupercii Trichophyton și mikrosporum. persoană contagioasă Sore poate captura de la o altă persoană, deja aflate în dificultate, sau de la un animal. A doua opțiune este de infecție periculoasă complicații semnificative. În plus față de țesutul dermic, ciupercile strica parul si unghiile.

Ce este herpesul zoster au fotografii simptomele bolii umane

Când forma de suprafață a fluxului caracteristici zoster la om (Trichophyton) sunt:

 • roz și roșu focarele în diametru și 3 cm în piele și până la 2 cm - pe scalp;
 • senzație de mâncărime;
 • înconjurat de pete majore mai mici;
 • peeling pete luminoase, acoperire cruste lor;
 • sărind de-a lungul marginilor pete papule purulente veziculare;
 • rupere de filamente la rădăcina acoperite reziduurile spori de fungi.

Forma-infiltrativ purulentă a bolii este inflamația foliculilor piloși și achiziționarea de pete de nuanță roșu-albastru. Pacientul are o febra, limfatici noduri palpabil. focare pe Fester pielii și devin ulcerate. forma de Profunde impetigo se dezvoltă după 2 luni de la momentul infectării.

Prevenirea pecingine este respectarea igienei personale și publice. Deci, nu ar trebui să ia pentru nevoile lor obiecte de uz personal și să se joace cu animalele fără stăpân. În plus, trebuie luate măsuri de precauție atunci când scăldat în locuri publice.

Pericolul de tip tăiere lipsirea de pacienți este posibilă transformarea și leziunile cronice ale straturilor profunde ale pielii. În cazul pacienților diagnosticați cu purulente trihomikoz.

Indiferent de caracteristicile actuale ale cutanate el dă întotdeauna o senzație de mâncărime persoană anxietate, provoacă traume psihologice și irita sistemul nervos. Rularea patologii chelie periculoase, aspectul pustuloasă infiltratelor si leziuni ale creierului sau a țesutului osos. Cu toate că astfel de cazuri sunt rare, dermatologii au uneori să se ocupe de ei. Prin urmare, este important să se recunoască și să trateze pecingine în timp util.