Ce este o alergie la copii de spălat pulbere fotografie, metode de luptă

Acum este dificil să ne imaginăm modul în care strămoșii noștri au menținut puritatea de haine și casele lor, fără utilizarea substanțelor chimice de uz casnic. Pe de o parte, ea a simplificat foarte mult viața noastră. Pe de altă parte, astăzi alergie a devenit o problemă foarte frecvente pentru copii și adulți. reacție negativă la detergent ce în ce mai frecvente, chiar la sugari.Cum Alergii

Dupa ce copilul sa poarte lucruri proaspăt spălate, schimbări alergice pot apărea pe pielea copilului. Ele apar la contactul cu pielea copiilor de spălat particule de pulbere, care au rămas pe material.

 • înroșite, uscat, descuamarea pielii;
 • urticarie, erupții cutanate de culoare roșie fină, care poate fi văzut în fotografia de pe internet;
 • mâncărime severă;
 • umflare;
 • vezicule - precipitare sub formă de bule mici, cu lichidul din interior.

Primele semne de leziuni punctiforma pot fi observate pe fese și gâtului, în locurile de contact apropiat al corpului cu haine, zonele de contact cu cusături și benzi de cauciuc. De-a lungul timpului, o erupție cutanată apare pe mâini, picioare și față.

Uneori, simptomele sunt completate de o tuse uscată și curge nasul. Acest lucru se întâmplă atunci când substanțele volatile conținute în pulbere să cadă în sistemul respirator al copilului.

Cauza urticarie poate fi nu numai alergii, ci sudamen. Părinții ar trebui să acorde o atenție la crearea unor condiții confortabile în cameră, și corespunde numărului de lucruri pe unul mic o temperatură a aerului în cameră.

Ce este o alergie la copii de spălat pulbere fotografie, metode de luptă

In cazuri complicate, vezicule apar pe piele, care este deteriorat de spargere si formeaza zone mari cu eczeme plângând.

Dacă după spălarea mâinilor a mâinilor mama mea este alergică, trebuie să opriți utilizarea acestui tip de pulbere, chiar dacă simptomele de intoleranță nu sunt observate în copil.

Alergenii în compoziția pulberii

detergent de rufe include o gamă largă de substanțe chimice active care pot realiza curățarea eficientă a rufelor de contaminanți. Cel mai agresiv dintre ele:

 • Fosfații și fosfonați. Sunt utilizate pentru a reduce duritatea apei, ceea ce permite o acțiune de curățare îmbunătățită a pulberii.
 • Surfactanților. SAW proprietatea de a conecta molecule de apă și grăsime se pot îndepărta petele de pe haine. surfactanți anionici sunt cele mai periculoase. Ei își păstrează proprietățile pentru o lungă perioadă de timp să se acumuleze în lenjeria după spălări nu este complet îndepărtat, chiar și după clătire intensivă prelungită. Se utilizează de preferință mijloacele cu agenții tensioactivi neionici, acestea sunt descompuse de 100%.
 • Arome și parfumuri. Dă rufe un parfum revigorant frumos, moleculele lor au o volatilitate mai mare.

Cel mai adesea, este pe aceste componente sunt alergic. Aceste ingrediente sunt în fibrele de material, iar pentru spălarea lor nu este suficient chiar și 5-6 clătire în apă caldă. În locurile în care se vor spăla hainele de contact și pielea, pătrund în țesuturile organismului, cauzând dermatita. Odată ajuns în vasele de sânge, sângele se deplasează în alte organe ale copilului și pot afecta funcționarea rinichilor și a ficatului. Ele tind să se acumuleze în organism în timp, schimbarea parametrilor de sange, perturbarea metabolismului si reduce activitatea sistemului imunitar.Nu orice pulbere al cărui titlu conține cuvântul „copil“ este în siguranță. Când cumpărați ar trebui să ia în considerare cu atenție informațiile privind compoziția, concentrându-se asupra conținutului de fosfați și agenți activi de suprafață anionici.

Cauzele reacțiilor alergice

La nou-născuți, este foarte delicat pielea, ușor traumatizat. Funcția de protecție care efectuează nu este pe deplin, astfel alergie ușor de provocat de influențe externe.

Agentul tensioactiv anionic în contact cu pielea distruge grasimile care sunt stratul protector. Ca rezultat, pielea isi pierde rapid umezeala devine uscată și ușor permeabile la substanțe nocive și infecții.

compuși ai fosforului modifica echilibrul acido-alcalin, perturbarea proceselor metabolice normale in celule ale pielii și crește efectele toxice ale altor alergeni. Prin stratul superior de particule de piele a lua in interiorul corpului copilului, având ca rezultat alergie manifestată ca erupții cutanate.

Ce este o alergie la copii de spălat pulbere fotografie, metode de luptă

miros puternic de detergent de rufe se obține prin intermediul unor substanțe volatile dispersie fină. Răspândirea în aer a spațiilor, acestea pot ajunge la suprafața mucoasei nazale copil. Rezultatul se poate manifesta simptome ale sistemului respirator. Această situație este des întâlnită la copiii care sunt predispuse la reacții alergice frecvente la diferiți stimuli.

firimituri de imunitate Imperfect nu sunt în măsură să răspundă în mod adecvat la pătrunderea substanțelor străine. soluție rapidă și corectă pentru această problemă este de a elimina posibilitatea de contact a copiilor cu potențiali iritante.

metode de prevenire

trebuie respectate următoarele reguli pentru prevenirea intoleranței:

 • cumpăra detergenți destinați numai pentru locurile de tranzacționare și pentru a verifica disponibilitatea certificatului;

Neutraliza surfactant poate clătește într-o soluție slabă de acid acetic sau citric. După aceea lenjerie de corp ar trebui să fie clătite din nou în apă curată, caldă. spălări cu apă fierbinte substanțe nocive mai bine decât la rece.

Dacă alegeți mijloace hipoalergenice eșuează, puteți înlocui pudra de spălare tradițională, de încredere de generații de agenți sau produse naturale. Cel mai adesea folosesc un săpun simplu. Pentru mașina de spălat este utilizat sub formă de chips-uri mici. haine de lumină sunt mai bine mulțumit de conținut, în cazul în care săpun amestecat cu bicarbonat de sodiu. Puteți folosi mijloace mai exotice: un extract de cenușă de lemn, un decoct de fasole sau de rădăcină de săpun, castane tocate sau nuci de săpun indian.

Metode de tratament

Principala cale de a scăpa de intoleranță la detergent de rufe - încetarea utilizării sale. Trebuie să-l înlocuiască cu o altă marcă de detergent sau săpun.

Simptomele de alergii la detergent de rufe cum ar fi simptome de căldură înțepător și erupții cutanate în unele boli infecțioase. ar trebui să consultați un medic pentru un diagnostic precis.

Eliminarea simptomelor de intoleranță, puteți folosi de înot pentru copii în bulion mușețel și succesiune. Suprafața solzos uscată pot fi unse cu cremă hidratantă pentru copii. Pentru a scapa de iritare, medicina tradițională recomandă loțiuni de hamei sau fructe de soc. Ulei de flori Primrose indeparteaza in mod eficient roseata.

Ce este o alergie la copii de spălat pulbere fotografie, metode de luptă

Pentru o vindecare mai rapida a pielii iritate trebuie să respire bine. Este necesar să se utilizeze lucruri din lumina țesături naturale, de multe ori dețin băile de aer pentru copii.

Alergia la detergent poate provoca încrucișate forme ale bolii. Pentru a preveni intolerante alimentare în timpul tratamentului copiilor este de dorit să urmeze cu strictețe o dietă.

Tratamentul poate fi complicat considerabil dacă alergia nu a fost găsit în timp, iar copilul nu a fost izolat din interacțiunea prelungită cu stimulul substanță sintetică.

În cazurile complicate, atunci când a apărut simptome severe, medicul va prescrie următoarele medicamente:

 • Antihistaminicele. Ele sunt produse sub formă de tablete, soluții, geluri și unguente. Cel mai utilizat pe scară largă klaretin, tsetrin, fenistil.
 • Antisepticelor. Bepanten, pantenol sau analogii săi sunt atribuite pentru a accelera vindecarea rănilor și a fracturilor care apar în loc de blistere sparte.
 • Glucocorticosteroizi. De exemplu, dermozolon sau Elokim. Se arată în eczeme plângând în combinație cu antiseptice.
 • Sedativelor. Pentru a menține starea de calmare și generale Persen utilizate sau glitsesed.

Nu încercați să utilizați un antihistaminic, sedativ și medicamente antiseptice pentru tratamentul copiilor. Numai un medic poate prescrie aceste medicamente prin determinarea formei și dozare a acestora în funcție de vârsta copilului.