Ce este o alergie la sugari în pulbere

„Ce este o alergie, fotografii

Alergia la praf de spălat la copii: simptome, tratament si prevenire

Alergic la pulberea într-un copil are loc în timpul nostru destul de des. În cele mai multe cazuri, acest tip de reacții alergice la copii sunt declanșate prin încorporarea în produse chimice de detergent. Uneori, cauza bolii se află în predispoziție genetică la o boală sau de o sensibilitate crescută la corpul copilului la factorii externi negativi.Alergii copilului asupra pulberii: simptome

Principalii vinovati de alergie la detergent de rufe sunt componente nocive ale acestui produs; în primul rând - fosfați, agenți de aromatizare și ingrediente de albire. clătirea normală de rufe nu oferă un sistem complet de spălare produse chimice pentru îmbrăcăminte și lenjerie de pat pentru copii. Prin urmare, utilizarea de lucruri de spălare rezultate aproape imediat în reacțiile alergice.

Cum o alergie la spălarea pulberii de la copii? Simptomele bolii pot fi exprimate prin următoarele caracteristici:

 • piele uscată;
 • apariția de mâncărime pe tot corpul sau pe secțiuni sale individuale;
 • inflamație focală a pielii;
 • erupții cutanate, urticarie; asemănătoare
 • apariția plâns, bule în cele din urmă de spargere

În unele cazuri, expunerea componentelor de pulbere pe copilul poate duce la șoc respirator, manifestată în congestie nazală și (sau) tuse uscată, cu simptome de dispnee. În lipsa tratamentului în timp util, și calitatea de prevenire, alergii copiilor poate duce la complicații grave, deoarece apariția astmului sau eczema - și terminând cu dezvoltarea unui copil angioedem pune viața în pericol.

Alergic la pulberea în copil: tratamentul bolii

Tratamentul de alergie la praf de spălat pentru copii și adulți trebuie administrat sub supraveghere medicală într-un mod sistematic și în strictă conformitate cu scopul său. Pentru a elimina simptomele bolii sunt antihistaminice și unguente folosite. Pentru a facilita și a reduce simptomele negative ajuta disponibile și în condiții de siguranță medicina tradițională:

 • Baie cu fulgi de ovăz. Se toarnă 300 g de apă clocotită și se lasă fulgi sfert de oră. Scrierea înseamnă în apă atunci când se iau baia, excluzând utilizarea de săpunuri și geluri. La finalizarea procedurii (cel mai bun moment este - 15 minute), lubrifia crema de piele afectata conține vitamina E și extract de calendula.
 • pachete de ceapa. bulb pisa într-o mașină de tocat carne, se umple cu apă într-un raport volumetric de 1: 1, și locul în forme de gheață. Aplicati cuburi de gheata pe piele inflamate, le pre-înfășurat într-o pânză.
 • Loțiunile de infuzii de plante. Se amestecă 1 lingura hamei, mușețel, elderberry și urzică. Se toarnă apă fierbinte peste amestec și se lasă timp de 20 de minute. Lubrifianți zone de piele de mai multe ori pe zi inflamate.

Alergia la praf de spălat la copii: simptome si prevenire

Dacă suspectați o alergie la un copil pe pulbere, simptomele acestei boli, în orice caz, nu poate fi ignorat. Auto-diagnosticarea și tratamentul bolii nu sunt permise. Pentru diagnostic precis este necesar să se arate alergolog copilului, care va numi copilul o serie de studii speciale, precum și de control ulterior măsuri pentru terapia bolii.

Pentru prevenirea alergiilor la copii detergent de rufe, utilizați un număr de recomandări utile:

 • Cumpără detergenți care nu conțin fosfat în componența sa.
 • Aruncați utilizarea pulberilor cu un număr mare de arome.
 • Se clătește lucruri după spălare de cel puțin trei ori; preferabil - în apă fierbinte.
 • Luați pentru stocarea detergenților loc separat, în măsura în care este posibil - cât mai mult posibil din spațiile, care sunt adesea vizitate de copil bolnav.
 • Se spală haine pentru copii separat de adulți. livrările de rufe copilul nou-născut trebuie efectuate folosind săpun obișnuit, care nu conține aditivi.

praf de spălat pentru copii

Cum o alergie la praf? Cum sa scapi de alergia la pulberea.

Cum o alergie la praf? Cum sa scapi de alergie la praf

Apariția alergii pot fi cauzate de produse alimentare, produse cosmetice, unele plante cu flori, sau scuamele de animale. Dar dincolo de aceasta, există un alt alergen destul de puternic și periculos. Alergiile la praf poate avea loc atât la adulți cât și pentru copii. Pentru a proteja familia de erupții cutanate și alte simptome neplăcute ale unei reacții alergice, trebuie să învețe să aleagă un detergent în condiții de siguranță.

Ingrediente de pulberi de spălat

Ce este o alergie la sugari în pulbere

De vânzare este un set de versiuni de produse chimice de uz casnic, care diferă de către producător, structura de preț. De regulă, componentele ei sunt în esență aceleași, excepțiile sunt instrumente speciale, care se referă la un hipoalergenic (atunci când este utilizat alergic la pulberea nu apare). Principalele componente:

• agenți tensioactivi (surfactanți). Ele sunt componente majore de detergent de rufe (anionic, cationic și neionic). Anioni - cel mai eficient și ieftin, dar în același timp cele mai periculoase pentru organism.

• Fosfați (fosfonați, fosfați). Aceste componente sunt necesare pentru dedurizare a apei. Au o toxicitate puternică, crește impactul negativ al agentului activ de suprafață. În unele țări, acestea nu li se permite să adăugați detergent.

• albire chimică - o substanță cu conținut de clor, care sunt periculoase prin ele însele. Efectul lor negativ este amplificat atunci când le conectați cu murdăria de origine biologică.

• Enzime - acestea sunt destinate pentru o mai bună îndepărtare a contaminanților.

Ce pulbere componentă cauzează alergii

Practic provoca fosfați de reacție alergică, agenți de aromatizare și ingrediente de albire. Ele sunt periculoase, deoarece acestea rămân pe lucruri după spălare și nu sunt îndepărtate de la ea, chiar și după spălare. Rezultă că o alergie la detergent de rufe pot apărea în două moduri:

- Când utilizați devine pe piele;

- am pus pe lenjerie curată, care șterge pudra.Când utilizați detergent trebuie să luați măsuri de precauție.

Motivele pentru impactul negativ al pulberii de spălat

Ce este o alergie la sugari în pulbere

Impactul negativ al detergentului poate manifesta nerespectarea condițiilor de tratament sale. Principalele recomandări pentru utilizarea detergenților:

• Nu utilizați o cantitate mare de pulbere;

• agenți chimici de uz casnic interzis să păstreze unele alimente, iar acestea ar trebui să fie păstrate la îndemâna copiilor;

• sunt alergic la pulberea poate să apară datorită spălării cu mâna, fără utilizarea de mănuși;

• Asta înseamnă că particulele se spală nu se încadrează în sistemul respirator, este necesar să se umple cu atenție în mașina de spălat;

• trebuie să fie haine spălate cu grijă;

• Nu spălați hainele pentru copii în același detergent ca lucrurile adulți;

• cel mai bine este să nu utilizeze detergenți ieftine.

Alergii la praf: Simptome

Simptomele alergiilor pot fi un simptom sau mai multe dintr-o dată. Acest lucru se datorează individului și depinde de varietatea de contact cu detergent:

• Alergii la praf: simptomele de dermatita de contact - o erupție sau caracter spumoasa nodular în contact cu pielea sau îmbrăcămintea de detergent, care a lăsat particulele sale. Erupții cutanate însoțite de mâncărime, edem, descuamare.

• conjunctivita alergica manifestată prin înroșirea ochilor, ochi înlăcrimați, mâncărimi, fotofobie se dezvolta.

• Cum o alergie la particule de praf atunci când este inhalat? incepe de obicei rinita, de asemenea, caracterizata prin tuse, strănut, secreții nazale.

• astm alergic - atacuri de astm, respirație dificilă.

Alergia la pudra pentru copii

Copii din cauza caracteristicilor de vârstă nu se poate explica și pentru a arăta că el era îngrijorat. Recunoașterea bolii și de a ajuta copilul pot face părinții acest lucru, ei au nevoie să dau seama ce se pare ca o alergie la praf de spălat. urticarie Foto prezentat în articol.

Ce este o alergie la sugari în pulbere

• pe piele, o erupție roșie fină.

• Ce este o alergie la praf? rugozitatea observate și la exfoliere a pielii.

• Există o mâncărime constantă a zonelor afectate.

• Există umflarea pielii.

După contactul cu particulele de detergent în tuse tractului respirator care apare, care este însoțită de atacuri de dispnee.

Este de remarcat faptul că alergic la pulberea la sugari se manifestă nu numai erupții pe piele, dar, de asemenea, tot felul de tulburări intestinale (balonare, tulburări de un scaun). Tratamentul reacțiilor alergice la copii nu ar trebui să fie utilizați numai preparate antialergici locale (creme, unguente), dar, de asemenea, necesitatea de a oferi copilului un mijloc de a se retrage toxinele din organism. Destul de comune sunt alergic la praf de urecheat bone. datorită compoziției sale, care are o cantitate mare de fosfați. În acest caz, ar trebui să se consulte cu medicul pediatru înainte de a cumpăra pulbere pentru spălat haine pentru copii. Dacă prezentați simptome alergice la un copil, trebuie să eliminați mai întâi alergen, da copilului tau un antihistaminic, adecvat vârstei sale, și să se întoarcă la un medic pediatru, în cazuri severe - citeze ajutor de urgență imediat.

Cum de a alege un detergent în condiții de siguranță

Ce este o alergie la sugari în pulbere

• O alergie la praf de spălat apare cel mai adesea din cauza prezenței fosfaților în ea, astfel încât să se asigure că acestea nu sunt prezente în compoziție.

• demachiant Hipoalergenic nu trebuie să conțină arome puternice și arome.

• produse chimice de uz casnic hipoalergenice este cel mai bine pentru a cumpăra în magazine specializate.

alergie de tratament

În cazul în care este prezentat alergie primit antihistaminice:

Pentru uz topic astfel de medicamente prescrise:

3 cauze de erupții cutanate la sugari și la modul de a face cu ei?

erupții cutanate pe diferite părți ale corpului, care apar la copil în primele luni ale vieții sale, fenomenul este larg răspândită. Uneori, aceasta indică un proces fiziologic normal, în alte cazuri, poate fi un simptom al unei reacții alergice la produsele alimentare, cosmetice pentru copii, substanța găsită în aerul ambiant. Tinerii mamicile ar trebui să știe că arată ca o alergie la sugari, în scopul de a distinge simptomele bolii de la procesul normal de adaptare grudnichka corpului după naștere.

Ce este o alergie la sugari în pulbere

Tipuri de erupții pe corpul unui nou-născut

La 3 până la 4 zile de viață ale copilului pe fata, gat, spate, pot să apară erupții cutanate rosiatic cu puncte albe în mijloc - așa-numitele „mile“ sau acnee neonatală. „Mile“ este un fenomen absolut normal asociat cu modificări hormonale în corpul copilului. Semnul distinctiv al erupții hormonale - erupții cutanate în mișcare cu o singură porțiune de corp la altul. Erupția cutanată nu agrava starea copilului și se duce la un an și jumătate - două luni.

Sudamen - copil de reacție a pielii la supraîncălzire. Procesul de termoreglare nou-născut a corpului încă nu este perfect, iar la cea mai mică apariția de căldură înțepător reacționează supraîncălzire. Ea apare adesea pe fese, gât, piele falduri, în suprafețele flexoare ale articulațiilor. Cu grijă corespunzătoare, sudamen rapid.

erupție cutanată alergică - o reacție la contactul copilului cu o substanță care sistemul imunitar recunoaște ca o proteină străină. În unele cazuri, în scopul de a livra copilul de alergii este suficient pentru a schimba dieta de dieta mamei, sau un amestec de vedere al produselor cosmetice pentru copii. Atunci când fluxul de mai grele au nevoie de numirea unui tratament special.

Cauzele de alergie si simptomele sale

Ce este o alergie la sugari în pulbere
Alergiile alimentare pot aparea la sugari sunt ambele hrăniți cu biberonul și hrănite laptele matern. Alergia la amestecul de reacție în legătură cu componentele conținute în produs. Copii hrănire laptele matern să reacționeze la produsele alimentare care ia mama. Alimente erupție cutanată alergică apare erupții cutanate solzoase roz sau roșu pe obraji, bărbie. Cu efect pe termen lung al erupții cutanate alergen se transformă pe antebrațe, piept, spate, acoperite cu cruste și începe solide să se ude. Cu alergii alimentare pot apărea și tulburări ale tractului gastro-intestinal - diaree, colici, flatulență, constipație. Suferă, iar sistemul nervos al copilului - copilul îngrijorat de somn obraznic, rău noaptea.

Eruptiile pe medicamente apar cel mai frecvent după administrarea de antibiotice, tablete acoperite, vitamine. Erupția cutanată poate apărea oriunde pe corpul copilului în câteva ore de la administrarea medicamentului, este de o dimensiune diferită, cosuri poate fi câțiva milimetri în diametru, aceleași locuri la dimensiuni mari. Alimente și Medicamente alergii pot apărea în funcție de tipul de urticarie - pielea bebelusului este de culoare roșie, pe ea există vezicule mici, cu un conținut de lumină. cosuri Mîncărime, dar copilul nu este în măsură să răspundă în mod adecvat la această stare, el începe să plângă, de spin, rola dintr-o parte în alta.

În orice tip de erupții cutanate la sugari care nu au trecut mai mult de două - trei zile sau dramatic în creștere, este necesar pentru a apela un medic la domiciliu. Erupția cutanată poate fi un simptom si boli infectioase cele mai comune, astfel încât este necesar pentru a le exclude.

Cum de a preveni dezvoltarea de reacții alergice

erupții cutanate de origine alergică nu doar agravează starea copilului, dar pe termen lung în curs și, un impact negativ asupra funcționării organelor interne. În cele mai multe cazuri, mama poate preveni ea însăși dezvoltarea de alergii, dacă este să respecte următoarele recomandări:
 1. Femeia care alăptează un copil, au un nou produs pentru a introduce in dieta treptat și în cantități mici. Primele luni ale vieții unui copil este necesar să se renunțe la produsele care conțin conservanți, agenți de colorare, diverși aditivi nenaturale.
 2. Copil privind hrănirea artificială ar trebui să fie aleasă pentru prima săptămână de viață, amestec hipoalergenic. Noile alimente sunt introduse treptat.
 3. Se spală lucrurile copii ai nevoie doar de o pulbere specială, este de dorit să nu se folosească de aer condiționat, și veste și scutece se spală în mai multe ape.
 4. aerul poluat în casa crește, de asemenea, sensibilitatea organismului la alergeni pentru copii. Deci, nu trebuie să fie de curățare umedă de zi cu zi în pepinieră, de purificare a aerului cu ajutorul unor dispozitive speciale cu filtre.

Părinții ar trebui să fie deosebit de atent la copilul ca și în cazul în care au rude în familie cu boli alergice. Ereditatea - unul dintre motivele principale pentru dezvoltarea oricărei reacții alergice.

ce altceva pentru a verifica:

C ATEGORY