Ce este o jartieră nunta, si de ce mireasa au nevoie de o jartieră, nunta portal Ekaterinburg

Ce este o jartieră nunta, si de ce au nevoie de o mireasă jartieră?

Ce este o jartieră nunta, si de ce mireasa au nevoie de o jartieră, nunta portal Ekaterinburg

Ce este o mireasa jartieră nunta? Cuvântul „jartieră“ (la jarretire, la jaretelle fr.) Derivat din cuvântul «Jarret», ceea ce înseamnă că cavitatea popliteal și este o bandă sau o bandă elastică tesatura care acceptă ciorapi la nivelul coapsei. De fapt, acum că vorbim despre o jartieră nunta, apoi imagina banda elastică obișnuită sau panglică. Acesta poate fi larg sau restrâns, dar întotdeauna frumos decorate, de exemplu, dantelă fină și pietre.Ce este o jartieră nunta, si de ce mireasa au nevoie de o jartieră, nunta portal Ekaterinburg

Cum se poate purta o jartieră nunta? De regulă, uzuri peste genunchiul piciorului drept. Ca unul, și o pereche de (dreptul de a purta două jartiere făcute în America de Nord). Prima jartieră se numește „fericit“, a fost noul ei soț aruncă prietenii ei necăsătorite. Al doilea este pentru memorie - este numit „dulce“ sau „miere“ jartiera. Este asigurată de cel puțin jumătate din palma deasupra primului.Ce este o jartieră nunta, si de ce mireasa au nevoie de o jartieră, nunta portal Ekaterinburg

Când scoateți jartieră și cine o face? Cu a doua, „miere“ sau „dulce“ jartiera totul este clar - cu tânăra sa soție ia soțul ei, lăsat singur în noaptea nunții lor. Dar atunci când timpul pentru a lua prima jartiera? Acest lucru se întâmplă de obicei la sfârșitul banchetului, după tăierea tort și cu puțin timp înainte de plecarea tineri casatoriti fericit. Ca o regulă, muzica ales special pentru acest moment nunta. În Occident, de data aceasta de petrecerea de nunta nu este mai puțin important decât primul dans al tinerilor însurăței. Și cea mai mare parte tragerea la sorti jartieră dupa aruncat buchetul miresei prietenele necăsătorite (deși jartieră arunca prima tradiție).

Scoateți bandajul în conformitate cu normele

În ceea ce privește România a împrumutat această tradiție, ne întoarcem la modul în care acest lucru se întâmplă în America. Deci, toți oaspeții necasatoriti se adună în jurul miresei stând pe un scaun. Mirele ridică ușor fusta ei și elimină jartieră.

Ce este o jartieră nunta, si de ce mireasa au nevoie de o jartieră, nunta portal Ekaterinburg

Prinde, această piesă modestă mireasa toaletă, promite fericire și căsătoria timpurie, și în America de noroc, conform tradiției, care urmează să fie dansând cu o fată, a prins buchetul miresei (sau în funcție de o altă versiune, el, ca și muzica, pune pe picior de o jartieră fata). Deși România această tradiție este nouă, ea a luat cu succes rădăcini în nuntilor vesele de tineret.

Sfat Expert: În cazul în care mirele sau mireasa nu este sigur că opțiunea de a arunca Jartierei li se potrivește, dar încă mai doresc să păstreze acest interesant și ritual în loc de jartieră poate folosi butoniera mirelui sau a miresei este scos din buchet de flori.

Sursa: Nunti Mondiale