Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Achiziția de credincioși cu patru picioare prieten devine o salvare reală pentru cei care nu doresc să fie singur și vis despre un coleg pletos amuzant care susțin mereu și de a ajuta întinde laba. Frații noștri tineri pot ridica starea de spirit, cu o glisează a cozii și să sară, latră, ei ne învață nu numai răbdare și perseverență, dar, de asemenea, amabilitatea, capacitatea de a empatiza cu și să înțeleagă. Atașamentul câini uriașe pentru proprietarii lor, uneori surprinzătoare: devotament lipsit de egoism pentru animale vor recompensa fiecare, grija proprietarului.Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Există, de asemenea, cei care cred că animalul este în continuare condițiile în care trăiește: proprietarul iubirii va fi cea mai bună protecție împotriva apropierii de camera în care a trăit copilul, și după - câinele adult. Cu toate acestea, oamenii care dețin acest punct de vedere sunt greșite: cainele avea nevoie de confort, ea de multe ori nu se ajunge într-un apartament înfundat. Din exteriorul animalului, caracteristicile rasei sale depinde de comportamentul său: proprietarii fără scrupule, care nu tolerează zgomotul și scârțâitul constantă, poate abandona un catelus, având o dispoziție ludică, și atrag atenția asupra lor prin intermediul tam-tam si latra tare.

Dimensiunile pentru animale de companie prea sunt importante: un câine imens nu va fi capabil să trăiască într-o cameră mică: lipsa de activitate va duce în mod necesar la probleme grave de sănătate, dezvoltarea de rahitism, letargie si probleme de comportament.

Câine ce rasa sa aiba in apartament: pregatire

Crescând într-o casă cu copii mici pitbull spectacol agresiune, dacă copilul trage urechea, arătând astfel simpatia lor. persoane cu parul lung vor pleca peste tot parul frumos: le va găsi, nu numai pe covor și îmbrăcăminte, dar, de asemenea, pe placa. Și dacă în apartamentul tău deja stabilit pisica, relatie pentru animale de companie va fi cauza proprietarilor de anxietate constante. Rozătoarele și câini, la toate percepute ca o altă jucărie sau potențială pradă.

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Lista de posibile probleme este fără sfârșit. Ce să fac? Nu este nevoie să disperare: nu ar trebui să refuze să cumpere un animal, doar standuri să se pregătească cu grijă pentru achiziționarea lui. Trebuie să știi ce dimensiune câinele ar trebui să fie, care pot fi păstrate într-un apartament, vorbesc reproducătorii despre personajul care distinge o anumita rasa. Vorbind cu un profesionist vă va ajuta să înțeleagă unele dintre idei este de a oferi fără ezitare.

Este deosebit de important să se discute acest pas important cu toți membrii familiei: unele dintre rudele sale s-ar putea să nu ca un fel de câini chinezi Crested sau mici York. Dar nu uitați că catelul ar trebui să fie de dorit, nu numai pentru soțul ei, bunica sau matusa, dar, de asemenea, pentru tine. Responsabil pentru educația sa nu ar trebui să fie o povară: să înțeleagă că achiziționarea unui animal de companie, veți obține un lucru viu, care ar trebui să aibă întotdeauna grijă, și nu doar o altă jucărie. Pregătiți în avans pentru toate sarcinile și cumpere cele necesare: lesa, bot, un bol, pentru hrana animalelor, perie, etc.

care sufera de alergii care nu doresc să se multiplice suferința lor ar trebui să ia în considerare cumpărarea cățeluși, complet lipsit de păr titularii corpului sau gippoallergennoy lână.

Decide care caine este potrivit pentru apartamentul dvs., pentru a ajuta la fotografia reprezentanților diferitelor specii găsite pe mai multe site-uri de pe Internet. Amintiți-vă că viața este agresiv, iritabil pentru animale de companie devine o adevărată tortură, nu numai pentru proprietari, ci și pentru vecinii săi. Nu este sortită chin veșnic și neplăcerile provocate de câini de talie mare: ei trebuie să trăiască în incinte închise sau într-o casă privată. Obiceiurile și preferințele animalului va ajuta să faceți alegerea potrivită: informațiile colectate vor afecta nu numai cumpărarea, ci și pentru educația ulterioară a cățelușul. În cazul în care casa trăiește un copil mic si esti serios îngrijorat cu privire la siguranța lui, nu cumpara câini zgomotoase, prea activi. Energia lor necheltuit poate provoca un prejudiciu: copil draga jucaus poate musca, nu doresc să-l rănească.

Ce rasa este mai bine pentru a ajunge la apartament: câini de talie mică

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Grija pentru un câine mic mic este simplu: dacă doriți, poate transporta chiar copii. Suficient pentru a hrăni animalele în dimineața și seara, nu uita despre plimbările, pentru a face vaccinurile necesare, la fiecare câteva luni pentru a trece examenele de către un medic veterinar, o baie copilul și să se joace cu el. În timpul iernii, reprezentanții unor rase sunt congelare: proprietarul terrier, Shih Tzu maltez sau ar trebui să cumpere sale haine amuzante preferate, care va proteja în mod fiabil câine de hipotermie.Pentru cei care doresc să poarte un animal de companie fără probleme pe mâinile tale, ar trebui să alegeți din următoarele rase:

câine de talie mare în apartament: argumente pro și contra

Dacă selectați câinele pe care îl plătiți mai întâi atenție la dimensiunea sa impresionanta, si mici Yorkies pare greu de remarcat și Goofy, dau casei un gigant: un mastiff imens si formidabil, Sf. Bernard salvatorul, scafandru sau Newfoundland Kind malamut. Cu toate acestea, dimensiunea animalului poate fi o problemă serioasă pentru toți locuitorii din mediul urban, daca - mândrul proprietar al-o singură cameră, haine care abia se potrivesc și mobilier, renunțe la soluții nepotrivită.

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Ceea ce câinii sunt considerați a fi adevărații giganți? Onoarea poate purta pe animale a căror creștere este mai mare de 60 de centimetri, cu o greutate mai mare de 26 de kilograme. Aceste corpolent includ:

 • Sf. Bernard;
 • câini;
 • ogarul;
 • Mastino;
 • Terra Nova, etc.

Există avantaje în viață cu un astfel de gigant? Se pare că acestea sunt mai mult decât suficient.

 • Caine imens sta întotdeauna pentru proprietarul pentru o plimbare: dimensiunea și tipul formidabil de câine este speria bun departe agresori și hoți.
 • Mare prieten cu patru picioare - este, de asemenea, un gardian de încredere de acasă, oricât de modeste ar putea fi.
 • Cel mai adesea, gigantii prietenos sunt foarte usor de dresat: persistența și munca proprietarului și un exercițiu de rutină regulat transformat rapid într-o fiară pletos afectuos ajutor intern.

Vecinii tăi sunt puțin probabil să fie în măsură să se adapteze rapid la noul chiriaș: în mintea majorității locuitorilor câine mare - întotdeauna cel mai rău. Din păcate, nu toată lumea poate fi convins. Cumpara un mare câini de rasă pură numai în cazul în care considerați cu tărie în durabilitate și rezistență a propriilor lor argumentele sale. Nu uita bot, lipsa acestuia poate duce la plângeri de chiriași și surprize neplăcute sub formă de amenzi.

Multe animale de companie, altele decât dimensiunea pură, au un fir de păr delicios gros. Este bine pentru crescatorii si expozanti regulate, dar cauzează o mulțime de neplăceri proprietarului obișnuit. Se spală acest om mare va avea, l-au pus în baie, și o zgârietură lungă va fi un adevărat test de putere. Este timpul să naparleasca în aceste animale - de data aceasta suferință pentru proprietarii lor.

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Și ultimul fapt - din păcate, este dezamăgitor. câini imense trăiesc mai puțin câini în miniatură. Boala de orice animal de companie necesită multe forțe de proprietar, și cu acești giganți vor trebui să serios mizerie: un imens Sf. Bernard nu poate lucruri pentru a transporta, pentru a trimite rapid și ușor medicul veterinar. Da, și servicii medicale, care asistă omul pletos mare va fi mult mai scumpe decât aceleași roci de mici dimensiuni a procedurii de mediu și.

Cine nu ar trebui să-și asume responsabilitatea de a educa câini de talie mare:

 • Oamenii care nu sunt gata să țarcul regulate;
 • Începătorii în creșterea și deținerea de câini;
 • Cei care nu știu nimic despre formarea viitoare și nu sunt familiarizați cu regulile de ingrijire a animalelor.

Mulți proprietari încearcă să se apropie de idealul, și sunt în căutarea pentru un câine mic și foarte calm pentru apartament. Ei sunt interesați nu numai în dimensiune: animalul trebuie sa fie inodor. De multe ori chistyuli cu dezvoltare rapida opta pentru un roci mijlocii.

miros neplăcut, cauzat unii proprietari potențiali, apare din cauza igienei pentru animale de companie pentru scăldat canin neregulate și non. Dar un miros specific „sconcs“ nu au toate animalele de companie.

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Nu deranja gazde sensibile:

 • Pui roci goale (mexican și chineză Crested);
 • Pesikov cu parul lung sau scurt și rigid, fără puful;
 • Pudeli.

câini mici sau mari pentru apartamente: alege rasa cea mai modest și relaxat

Sunt animale de companie, care necesită un minim de ingrijire, indiferent de mărimea și obiceiurile? Pentru a înțelege această întrebare, să întocmească o listă scurtă, care enumeră parametrii catelusul ideală:

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Avem nevoie de un pic de câine, care

 • Ei nu au un fir de păr gros sau prea rigid;
 • caracterizată prin îngrijire și curățenie;
 • îndura boala / bolnav foarte rar;
 • usor de dresat, cu un minim de formare;
 • Ei se inteleg bine cu păsări, rozătoare, pisici și copii;
 • adaptat cu succes la condițiile urbane;
 • calm și prietenos.

Vrei sa cumperi un câine care îndeplinește cerințele de mai sus? Apoi, va accepta puii de rase mici, mijlocii și:

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

rase cu par ieftine de câini adecvate pentru conținutul apartamentului

Ce se întâmplă dacă nu sunteți gata pentru cheltuieli serioase? Încercați să alegeți cea mai bună opțiune: pentru animale de companie, care nu se estompeze, și, prin urmare, potrivit nu numai alergii, dar, de asemenea, cei care nu pot sta câinii stufoase. Ia un amuzant teckel scurt cu picioare, pug, buldog sau grave de jucărie-terrier. Costul de copii de pretutindeni diferite, dar rețineți că pentru catelul de rasa pura, puteți plăti până la 20 000 de ruble. Chiar mai scump va costa husky populare, corgis, ciobani, Dalmatieni și Sharpe.

Ce fel de câine pentru a avea într-un apartament oraș - „picioare și o coadă“

Nu ai un câine care va deveni prietenul gratuit? Vă asigurăm că există. Du-te la grădiniță și să caute prietenul său printre corcituri: exterior nu afectează loialitatea și dragostea de un animal de companie. Dă curtea casei catelus, și el vă va răspunde afecțiunea și prietenia.