Ce înseamnă complicat - sensul cuvintelor

valori căutare / cuvinte de interpretare

Secțiunea este foarte ușor de utilizat. Caseta de sugestie este suficient pentru a introduce cuvântul dorit, și vă vom emite o listă a valorilor sale. Vreau să rețineți că site-ul nostru oferă date din diferite surse - enciclopedic, sensibilă, cuvânt dicționare de formare. Aici puteți obține, de asemenea, familiarizat cu exemple de utilizare a cuvintelor introduse.Dicționar explicativ al limbii române. DN Ushakov

complicat, complicat; complicat, dificil, complicat (colocvial.).

Anexând ticăloșia, greu solubil, confuz. Tricky de afaceri. Un caz complicat. Înșelător cerere.

Predispusă la rău. oameni dificil. copil Tricky.

Dicționar explicativ al limbii române. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-Separat retragerea; Xena-știu (colocvial.).

plin. f. trucuri de construcții, predispuse la ele. oameni K.

Însoțită de complicații, greu de rezolvat, confuz. Boala complicat. K. întrebare.

substantiv. complicat, s, f.

Noul glosar și cuvânt formarea dicționar al limbii române, TF Efremova.

Conchide care conține un rău.

trucuri de construcții, predispuse la ele.

Exemple de utilizarea cuvântului dificil în literatura de specialitate.

El doar a scăzut în trei ori în clădirea Institutului de navigare și astrognozii astrodezii în cazul în care ușa păzită publicului elevii care provin din Merinosul nu numai pentru a sărbători succesul lor, cum de a afla ce întrebare nouă dificil pentru Baran a venit cu Sinister.

Serviciul de răspuns pateră Knecht a fost sistematic, urmați întotdeauna pentru prelegeri despre epigrafiei și sursa de cunoscuții lui cu istoria și structura Castalia, precum și cu cele mai importante idei ale jocului în perle și apoi transformat într-un profesor student, și un profesor respectat - în ascultător și atent critic ale căror întrebări au fost adesea destul de dificil.Flanel mâneci suflecate tricouri cowboy și blugi - vis american, vechi și fără speranță Laptev - și nimic misterios sau, dimpotrivă, complicat.

Este de înțeles - el e un om mare, a cărui sarcină este săpat întrebări dificile mici, răspunsurile la care nimeni nu știe și nu vrea să știe, și întrebarea pentru trecerea acestora prin număr infinit de biți de memorie de calculator.

joc de luptă de inteligența cu podzadorivaniem reciproc întrebări dificile, a avut un loc tangibil în stil grecesc de a conversa.

Doar întreb Prințul Lev Nikolayevich Mîșkin a venit de la el nu numai un idiot, abandonul vieții în virtutea supraomenească moralitatea ca prazdnoshataykoy cu talent caligrafice, un iubitor de conversații abstracte altruistă complicat incapabil puternic indiferent de ce - că a avut chiar și pentru a da o mare moștenire pentru a menține în prima linie, pentru a continua acțiunea până când scena peste cadavrul lui Nastasya Filip Povny de la sfârșitul primei părți a Prințului însuși este deja complet epuizat.

Devine superfluu și un astfel de detaliu complicat ca dispozitiv de distribuire a apei pentru amanetare apei.

Apoi, el a dat în liniște celula, și apoi prezentat comisiei regionale, politshkolu alunecat, apoi KK, el membru permanent al tuturor comisiilor responsabile în afaceri complicate și dificil.

El a simțit că ASP va pune întrebări dificile - și de liniște la rece a dat seama că nu cunoaște răspunsurile.

Dar cărți despre păcatele de zi cu zi la El, desigur, nu au fost lăsate să mână, și reproducerea legii dificil a fost păstrat un mister de atenția lui.

Între timp, în special prințul-episcop de Würzburg palat născocit un plan inteligent, complicat.

Toate femeile se încadrează în dragoste devreme, cu excepția cameriste vechi și văduve, să construiască planuri de bunavoie dificile Ca parte a pretendenti capturate.

Nu, toate aceste rescripte naibii de complicate sunt inofensive și chiar binefăcătoare în aparență, dar, de fapt, o piatră de moară în jurul gâtului său atârnat, astfel încât oamenii sufocate, epuizat, - toate, toți au ieșit din casă pe Zeegasse.

Le-am pus întrebări dificile: - Ce ai de gând să faci în acest America de fantastic?

Sursa: Biblioteca Maksima Moshkova