Ce înseamnă dacă vă simțiți în mod constant corp și cu picioarele reci cauze și tehnici de corecție de stat

Desigur, frigului extrem - fenomenul este extrem de neplăcut, și este puțin probabil să apeleze la unii dintre noi. Dar ce faci dacă vă simțiți rece tot timpul, chiar și vara fierbinte, când toți ceilalți se străduiesc să se ascundă de soarele arzător și căldură?La ce medic pentru a aborda?

Ce înseamnă dacă vă simțiți în mod constant corp și cu picioarele reci cauze și tehnici de corecție de stat

Motivele, dacă în mod constant de congelare, pot fi foarte diverse. În primul rând, în lista lor ar trebui să adauge faptul că unii oameni nu tolerează frigul în sine. Poate crezi genotipului de sudisti, pentru care frigul este inacceptabil, în principiu. Sau poate că problema este în ceilalți factori interni, mai importante.

O problemă deosebit de frecvente în acest mod este răcirea permanentă a extremităților. De obicei, o astfel de reacție este legată de slăbiciunea vaselor de sânge, care merită atenție. Nu este un secret faptul că astăzi cardiovasculare boli sunt cele mai importante pentru prevalența populației de diferite sexe și vârste.

Și ceea ce este mai dureros, aceste boli sunt „campioni“, nu numai în privința incidenței, ci și în moarte.

Dacă credeți că aveți probleme cu vasele de sânge, ar trebui să apeleze la specialiști cu siguranță, pentru ajutor, deoarece aceste boli este important nu numai pentru a trata, ci și să le prevină disponibile la înclinații.

Prin urmare, dacă sunteți în mod constant picioarele reci sau mâini, consultați phlebologist, cardiolog si chirurg vascular. Astăzi ne uităm la toate cauzele posibile, dacă se dorește congelarea în mod constant mâini, picioare și corp ca întreg. După examinarea ei, veți ști ce să facă în această situație.

Ai mâncat corect?

„De ce am mereu merznu?“ - că o astfel de întrebare frecventă de femei frumoase, vizionarea frenetic figura subțire. Trebuie să spun că au privit-o, uneori, atât de mult încât este adus la corpul tău și corpul la epuizarea naturală. Lean oameni, în general, este inerent în „merzlyavost“. pentru că este destul de dificil să se acumuleze și să păstreze căldura în țesuturi. Ce să spun despre asta prea mult armonie în acest caz, nu este natural și nu este dat de natură?

Acasă și de obicei pur „de sex feminin“ cauza minciuni permanente permafrostului în malnutriția constantă și în urma unei stricte sisteme de dieta si nutritie pentru pierderea in greutate. Merită să acorde atenție tuturor celor subponderali. În timp ce acest lucru este valabil nu numai pentru cei care urmează diete agresive, chiar acum, dar și pe cei care l-au făcut înainte. De fapt, de azi „permafrost“ - acesta este un fel de bord cu mâna peste figura subțire.

Ce se poate face în acest caz?

Pentru a câștiga în greutate! Și nu vă fie teamă - noi nu vorbim despre greutatea grăsime și masa musculară. Pierzi grăsime și să devină mai flexibil, dar împreună cu ea corpul tau a lăsat un anumit procent din masa musculara. Acum, frigul pătrunde până la oase mai repede decât înainte. Deci, ar trebui să construiască un pic musculare pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna.

Pentru a face acest lucru, se poate referi la o nutritie de sport de specialitate si dieta care include suficiente proteine. Și astfel, este necesar să se implice în sport și de a exercita pentru a practica cel puțin două sau trei ori pe săptămână. Nu e de mirare ei spun că într-un corp sănătos - minte sănătoasă! Încercați această opțiune de corecție, și vă sunt garantate să se simtă ușurare. In plus, vei deveni mai puternic, mai rezistent și robust, care vă va ajuta să depășească o varietate de condiții de disconfort cu o mai mare ușurință.Ce înseamnă dacă vă simțiți în mod constant corp și cu picioarele reci cauze și tehnici de corecție de stat

Încercați să îmbogățească meniul lor cu vitel proaspata, ficat de vită și sfecla. De asemenea, merită o încercare de băut vin roșu. Într-un caz extrem, găsiți o farmacie copii hematogen și să o mănânce.

Picioarele pot obține la rece, deoarece în organism există o lipsă acută de vitamine de bază A și E. În general, aceste elemente nu sunt solubile în apă, iar o parte din viața lor este în mod constant prezentă în corpul nostru. deficienta lor, precum și un surplus, sunt la fel de dăunătoare pentru sănătate. Deci, încercați mai întâi, din nou, să se introducă în alimentele dietetice care conțin o concentrație mare de retinol și tocoferol.

Există complexe speciale de vitamine, cum ar fi o soluție de ulei „Aevit“. care ar trebui să fie luate în acest caz. Cu toate acestea, ar trebui să fie efectuată numai după diagnostic, urmând regimuri și doze, specialistul vizionarea desemnat, altfel riști să „câștige“ hipervitaminoză lui, care nu este mai bună decât deficiențele de vitamine.

De asemenea, ar trebui să reconsidere atitudinea la grasimi alimentare in dieta, mai ales dacă urmați sistemul de putere, implicându-i limitare clară și semnificativă. Orice nutritionist mai mult sau mai putin informati vă va spune ca pierderea in greutate este important să se restrângă numai grăsimile trans ascunse și grăsimi saturate, care se găsesc în fast-food, mezeluri, afumaturi, produse semi-finite și alte produse insalubre.

But acizi grași nesaturați ar trebui să fie consumate în mod necesar. Mai ales se referă la elemente de Omega-3 și Omega-9, care sunt conținute în somon, ulei de in, nuci. Dacă ți-e teamă, chiar și aceste produse, mananca ulei de pește încapsulate.

În cazul în care versiunea de malnutriție în cazul dumneavoastră este complet exclusă, trebuie să înțelegem de ce nu poate fi încă neplăcut „merzlyavoe“ fenomen.

Alte motive pentru care „permafrost“

Pentru înghețarea picioare și brațe, nu neapărat să înoate în apă rece și zăpadă burete sine. Pentru unii, această problemă se produce chiar și cu încălzirea activă, cu o ceașcă de ceai fierbinte sub covor. Și, din păcate, nu este întotdeauna asociat cu factori exogeni banale.

Restul dintre motivele pentru care oamenii sunt în mod constant de congelare:

Ce înseamnă dacă vă simțiți în mod constant corp și cu picioarele reci cauze și tehnici de corecție de stat

 • Probleme cu capilare și conductivitatea (distonie tip hipotonic);
 • Deteriorarea funcției cardiovasculare de diferite origini (este adesea asociat cu vârsta, astfel încât răcoarea constantă inerentă mai ales în vârstă);
 • Hipotensiunea (reducerea persistentă a tensiunii arteriale);
 • Hipotiroidie (disfuncție tiroidiană asociată cu sinteza thyritropic insuficienta de hormoni, cu problema inversă se observă de obicei fenomenul opus - transpirație constantă și hipertermia);
 • Diabetul;
 • imunosupresie;
 • anemie;
 • dezechilibre hormonale în organism.

Pentru a identifica cu exactitate motivele pentru care disconfortul, ar trebui sa vizitati endocrinolog de consultare, cardiolog, chirurg vascular, sau phlebologist neurolog.

Ce să faci dacă vreodată mâini și picioare reci?

 • Asigurați-vă că pentru a selecta buna hrana si maxim simplifica meniul zilnic;
 • Purtați întotdeauna în mod exclusiv pentru vreme și uzură mai ușoare lucruri în frig;
 • Bea cel putin doi litri de lichide pe zi (inclusiv ceaiuri, decocturi, extracte, ciorbe și supe);
 • Calirea (în special relevant atunci când chilliness douches);
 • Renunță la cafea și băuturi spirtoase puternice;
 • Vizitați baie sau sauna (în lipsa contraindicațiilor);
 • Cel mai adesea în aer liber;
 • Dacă este posibil, au o odihnă într-un punct de vedere ecologic regiuni favorabile, în special în apropierea mării.

Ce înseamnă dacă vă simțiți în mod constant corp și cu picioarele reci cauze și tehnici de corecție de stat

Tratați sănătatea dumneavoastră foarte atent și prudent. Nu neglijați vizita la medic, dacă credeți că acestea sunt necesare. Vă rugăm să rețineți că orice probleme se pot dovedi a avea anomalii grave în viitor, astfel încât să aibă grijă de corpul tau de la o vârstă fragedă. Securizeaza prevenirea eficientă a bolilor, care sunt predispuse. Mănâncă dreapta și pentru a muta mai mult, și în mod ideal, pentru a primi activ. Preferați yoga sau inot.

Fii puternic și sănătos!