Ce inspecție să treacă, atunci când tot timpul merznesh


Ce inspecție să treacă, atunci când tot timpul merznesh
Ca o regulă, cu toții trăim într-un apartament confortabil, în cazul în care temperatura este menținută în cadrul normelor sanitare, chiar si in ierni.

Dar, în ciuda acestui fapt, unii oameni se simt în mod constant că acestea sunt reci.Ei au o dorință de a mă înveliți într-o pătură sau rochie cu căldură, chiar și atunci când toți ceilalți se simt complet confortabil.

Cu ce ​​poate fi conectat? De ce unii oameni se simt mereu rece? Un simptom al oricărei boli poate fi un sentiment constant de frig?


boli tiroidiene

Ce inspecție să treacă, atunci când tot timpul merznesh
Una dintre cele mai comune boli cu un sentiment constant de rece este o boală a glandei tiroide, responsabil pentru alimentarea cu energie a corpului nostru.

În acest caz, trebuie să fie supuse unei examinări pentru a verifica nivelul acestui hormon. În mod normal, ar trebui să fie> 0,9.

La stabilirea rezultat funcționarea defectuoasă tiroidian terapia de substituție hormonală prescrise în forma eutiroksa - hormon tiroidian.


boli de ficat

Continuă senzație de frig și poate provoca o încălcare a ficatului. De obicei, în acest caz de ciroză hepatică este diagnosticată. Prin urmare, este necesar să se ia în serios sondajul.

După cum știți, ciroza hepatică se dezvoltă în următoarele cazuri:

  • abuzul de alcool;
  • învinge hepatita B sau C;
  • consumul excesiv de grasimi, ceea ce duce la obezitate organism.

Ce inspecție să treacă, atunci când tot timpul merznesh
Ciroza duce la moartea celulelor hepatice, care sunt înlocuite de celule de țesut conjunctiv.

Prin aceste teste se pot stabili boli hepatice și prescrie un tratament precoce.

Un alt motiv pentru sentimentul constant de rece constantă poate deveni anemic.

Anemia - o tulburare de sânge cauzate de permeabilitatea slabă a navelor, o scădere a nivelului de hemoglobina din sange.

Este nevoie de Hemoglobina pentru a transfera roșii sanguini de oxigen necesară pentru procesele de oxidare care nu sunt lipsite de performanța sistemului audio, practic, a corpului.

Prin reducerea nivelului de hemoglobina scade cantitatea de oxigen, care este purtat de celule roșii din sânge. Există un sentiment de slăbiciune, letargie, somnolență. Piele palidă, și a devenit rece la atingere.

Ce inspecție să treacă, atunci când tot timpul merzneshMotivul pentru scăderea hemoglobinei din sânge poate fi de stres cronic, fumatul, boli ale tractului gastro-intestinal.

În hemoglobina normala la femei ar trebui să fie în intervalul de 120-140 g / l, bărbați - 130-160 g / l. În cazul în care valorile acestor prescrise terapie care vizeaza cresterea hemoglobinei. De obicei, acest preparate de fier și vitamina C.

În acest moment, de asemenea, recomandat să includă în alimentele dieta bogata in fier - un ficat si mere verzi. De asemenea, pentru a crește hemoglobina util de a folosi miere, nuci, măceșe, afine, sfecla, hrișcă și varză mare.

De asemenea, anemia poate fi rezultatul permeabilitate slabă a navelor ca urmare a aterosclerozei. Cel mai adesea, placi aterosclerotice sunt rezultatul dietei necorespunzătoare, inclusiv cantități mari de grăsimi animale, nu este metabolizat și rămâne de care sunt depozitate sub forma de placi in navele noastre.

Ateroscleroza - o boala mortala, ceea ce duce nu numai la anemie, dar, de asemenea, la creșterea presiunii, riscul de infarct miocardic si accident vascular cerebral, precum ocluzia vaselor de sânge ca rezultat necroza țesuturilor și gangrena cu amputare a membrelor.

Pentru a reduce riscul de a dezvolta ateroscleroza ar trebui să fie posibilă excluderea din meniul toate alimentele care conțin grăsimi animale - unt, brânză de vaci grăsime, smântână, brânzeturi grase, carnea grasa.

Ca prevenirea aterosclerozei recomandată zilnic băut 30-50 ml ulei de in presat la rece care se dizolva si leaches placi de colesterol colesterolul nociv din vasele noastre, prevenind depus pe pereți.

Ar trebui, de asemenea, incluse în dieta de alimente bogate in fibre. Acest lucru vă permite pentru a curăța intestine, prevenind nu digera grăsime re-intră în organism.

Partajați această pagină cu prietenii pe rețelele sociale:

Ce inspecție să treacă, atunci când tot timpul merznesh

Este cunoscut faptul că ascunde imperfecțiunile feței pot nu numai cu ajutorul machiaj impus în mod corespunzător, dar, de asemenea, cu ajutorul coafura alese în mod corespunzător. coafura adecvata si parul de culoare bine ales poate fi făcut mai puțin vizibile, sau, în general, sunt defecte insesizabile ...

Toată lumea știe că unele fete le plac tipii mai mult și alții mai puțin. Dar de ce se întâmplă acest lucru? De ce unele au atras atenția tuturor celor din jurul oamenilor, și alți oameni ca jumătate și nu a observat? Fie că există o statistică potrivit căreia puteți ...

În ciuda faptului că lipitori au fost folosite cu succes in medicina pentru tratamentul diferitelor boli, văzute într-un vis, ei au adesea o conotație negativă și valoare prognoz.Opredelyayuschim nefavorabilă pentru interpretarea corectă a viselor, în care ...

Mulți, probabil, a auzit despre astfel de alimente, cum ar fi datele. Și cum despre beneficiile de date și prejudiciul lor în corpul uman. Să încercăm să ne dăm seama cine datează poate ajuta, și cui - să dăuneze.

Popular în secțiunea:

Nou Online:

Visele noastre - o imagine în oglindă a dorințelor secrete sau vorbesc de subconștient cu conștient. Uneori, vise nocturne surprinzătoare și provocatoare. De exemplu, în cazul în care visul fostul iubit, mai ales cu regularitate de invidiat. Să vedem de ce ...

Pentru a avea o piele perfecta - visul multor femei. Găsiți un mijloc de a aborda deficiențele pielii a fost în măsură să make-up artist Max Factor. În loc de a aplica machiaj pentru actori ai Teatrului Regal din 1936, el a aplicat pentru prima dată pentru o fundație persoană. Noua facilitate ...

Ce inspecție să treacă, atunci când tot timpul merznesh

Visul multor femei - au parul lung si frumos. Dar, din păcate, este adesea o problemă - rasfatata structura lor, pierderea progreseaza. Acest lucru este vizibil mai ales la femeile cu corp slabă. Adesea, acest lucru se datorează lipsei de anumite vitamine. ...