Ce mai bine un scuter sau moped - secrete pentru femei on-line

Motetehniki pe piață astăzi, alegerea este foarte extinsă. Există o mulțime de varietate de motorete și scutere. Aceasta este mai bine, un scuter sau motoreta, vom discuta în acest articol.Vizionarea unui moped și scuter!

Andrew Krichever, scuter:

- mai puțin brittleness când a scăzut din cauza compactitatea (plastic solid, piele scurt, etc.);

- relativă siguranță datorită vitezei reduse;

- relativă compactitatea - este mai ușor de a găsi un loc de parcare;

- Eficiența relativă datorită mică capacitate cilindrică;

- nu este nevoie să plătească impozite și de asigurare, trecerea TO;

Alege un bun „japoneză“ - cea mai dificilă sarcină, deoarece vânzătorul vă spune nu este ceea ce este de fapt, și ceea ce vrei să auzi - „cumpărat în Japonia el însuși, cu trei zile în urmă, nimeni nu a mers vreodată pe o motoretă, și trei ani miime de eliberare, și așa mai departe). În primul rând, trebuie să se consulte cu un specialist (nu cel care știe cum să înșele atârnă, și cu cei care sunt implicați în reparații, cu un profesionist, această persoană va cunoaște toate punctele slabe ale unui anumit model). În cazul în care nu există nici o, nu ar trebui să solicite vânzătorului despre problema ani. În primul rând, nu caracterizează starea tehnică a motoretei, și în al doilea rând, cu anul de emisiune sunteți probabil navrut (conform statisticilor - în 90% din cazuri). A se vedea anul pe roata (ambalat pe disc, aproape de supapa), precum și sub scaunul și pe interiorul garniturilor de plastic pot vedea grila de calendar cu mărci ale anului și luna de eliberare. Dacă motoreta este proaspăt vopsit - e frumos, dar ar trebui să fie alertat, ca o vopsea poate ascunde urmele accidentului, de exemplu, sau repararea de plastic rupte.

O altă caracteristică este motoretă, plus un preț atractiv. Acestea sunt mai ieftine scuter pentru comanda 5-8 mii de ruble. 13) Ce este lipsit, mai ales după atât de închiriere Scoot. Mopede Alfa larg răspândite în întreaga țară. Acest motoagregat a cumpărat în mod constant cantități uriașe de atât în ​​zonele urbane și rurale. Și totuși, principalii cumpărători de motoreta Alpha sunt doar săteni.

Sporii sunt în majoritate amatori complete, pentru ca orice persoană normală înțelege că scuter este mai potrivită pentru călătorii în jurul orașului decât pe văgăună interne cu și gropi. După toate filtrele de aer pe ea sunt aranjate exact deasupra roții din spate (saboți pe un drum de pământ în câteva secunde), și diametrul roților, ca să spunem așa, nu este terenul.Suzuki este în mijloc.

Prima metodă - un clasic, deci merge majoritatea șoferilor de scutere și motocicliști, și că singur spune că pentru condiții normale este potrivit în cel mai bun mod.

Oblici corpul mai mic decât panta scuter, permite trecerea razei minime de viraj. Metoda este utilizată în timpul de manevră rapidă la viteză redusă.


opțiune <тело наклонено больше, чем скутер> rar folosit. În acest caz, aprovizionarea cu suprafața aderenței anvelopei este încă departe de a fi epuizat (datorită unui profil special, model al benzii de rulare și structura anvelopei), și înclinați dispozitivul la un unghi mai mare nu este posibilă. În plus față de locuințe, în direcția impusă îndoit piciorul de la genunchi (acest stil se numește <пройти поворот с коленочкой>). Și, uneori, conducătorul auto se deplasează perna scaunului în turn. Admiterea este utilizat pentru conducere sport, dar nu și pe drumurile publice.

Specificitatea scuter cu transmisie variabilă afectează manevrarea la viteză redusă. În cazul în care conducătorul auto resetează gaz scuter continuă mișcare de inerție. La înclinarea are loc în direcția de rotație a centrului de greutate spre interior retragere de rotație. În același timp, pentru a compensa roata de înclinare se transformă în aceeași direcție. La motocicletele cu cutie de viteze a căror transmisie prevede <жёсткую> Legătură roată la arborele cotit al motorului, șoferul doar adaugă gaz care provoacă instantaneu accelerația și apariția forței centrifuge compensează momentul de înclinare. În scutere cu gaz și creșterea V-centura CVT centrifugal ambreiaj declanșat imediat, dar cu o oarecare întârziere. Un scuter trece șofer cu experiență roti fără scădere și adăugarea de gaz. Dacă doriți să reduceți frâna viteza este folosită, dar nu descărcarea de gaz <до нулевой> Viteza: Șoferul trebuie să fie sensibil la mașină și de a crea tensiune - astfel încât transmisia nu decupleze roata cu motor, și ar trebui să adăugați doar de gaz, dacă este necesar.

managementul rutier

Este un lucru pentru a învăța abilitățile de management scuter pe un site gol, și alta - să se alăture în agitația din străzile orașului. Mai este nevoie să vă reamintesc că în timpul călătoriei toată atenția trebuie să se concentreze asupra a ceea ce se întâmplă în jurul lor. Dacă sunteți ocupat și care controlează echilibrul de retenție, inclusiv la rândul său - aceasta înseamnă prea devreme pentru a călători pe drum.

scutere din China sunt echipate cu motoare în patru timpi. copii mai mult sau mai puțin a licenței cu motor HondaCub optzeci timpurii și alții ca ea. Acest motoarele în patru timpi, cu racire cu aer, dispus orizontal volumul cilindrului 50, 80 sau chiar 125 cc .Vezi. Motoarele chinezești surprinzător de încredere. Suspensie, placari din plastic. electrician - de asemenea, uneori, nu inferior „japonez“, și din nou, este întotdeauna posibil să se cumpere ieftin în Kazan.

Scutere - nu un lux, ci un mijloc popular de transport
vremuri preistorice vreodată, ca omul a fost rezonabil, aceasta nu a lăsat o dorință de nezdruncinat pentru a da accelerare corpul său muritor. Deci, a fost

Desigur, astăzi este greu de crezut, dar în anii '70 ai secolului trecut pentru producția de motorete, statul nostru se afla pe locul al treilea în spatele Italia și Japonia. Dar lucrul cel mai incredibil - că Uniunea Sovietică este un importator net