Ce mănâncă buza superioară, semnele

Ce mănâncă buza superioară, semnele

În ciuda numărului mare de o mare varietate de credințe și superstiții, există o alta, ceea ce explică de ce buzele mâncărimi și evenimentele care ar trebui să apară în viitorul apropiat. Este un astfel de organ sensibil, cum ar fi buzele, pot spune multe despre o persoană, în considerare vor fi luate nu numai superstiție, și opinia psihiatrilor profesionale.Dacă știi ce este zgâriat buza de sus, semnele sunt pozitive sau negative, au o oportunitate unică de a obține departe și schimba viața în bine. Cu toate acestea, este necesar să se ia în considerare factorul care, în ciuda superstițiilor, dacă rîia nu merge pe de ceva timp și a existat o roșeață dureroasă, trebuie să solicitați imediat ajutor de la un medic.

De ce buzele mancarime?

Cei mai mulți oameni cred că apariția de disconfort în această parte a feței prezice că în curând cineva va săruta. Având în vedere faptul că, în care o parte a buzelor senzația de mâncărime și de caractere depinde saruta - de exemplu, pasionat, moale, prietenos și altele.

În cazul în care fata începe brusc și foarte senzația de mâncărime buza superioară - acest semn înseamnă că în curând va fi cu saruturi om foarte proeminent și frumos, iar inițiatorul va fi fata de ea insasi.

  1. Acest semn are o explicație foarte interesantă, cu câteva secole în urmă, atunci când nu a inventat încă ruj, în loc de fete și femei, ei utilizate miere sau ceara, astfel, vizual burete devine mai netedă și atractiv. Dar, la o întâlnire cu o doamnă a mers pentru a curăța buzele, încercând să elimine chiar și strălucirea naturală. Pentru a elimina complet ceara folosit o cârpă aspră și aspră, precum și apa foarte fierbinte și o mulțime de bani altor oameni. Toate acestea au provocat apariția unui sentiment puternic și destul de neplăcută de mâncărime.
    Ce mănâncă buza superioară, semnele
  2. Dar există o altă interpretare a buzei superioare ce senzația de mâncărime. Se crede că persoana este pur și simplu o mulțime și pentru o lungă perioadă de timp vorbind, răspândirea de zvonuri urât. Există o explicație pentru această superstiție - înainte de un important de oameni de performanță începe foarte nervos, din cauza a ceea ce la zero sau musca buzele.
  3. Dacă nu vom începe să zgâria buza superioară și inferioară, astfel încât va exista un sarut prietenos - cel mai probabil, este programat să se întâlnească cu rudele îndepărtate sau prieteni care nu au văzut. De asemenea, acest semn prezice că va avea în curând să mănânce o mulțime de dulciuri.


Fiziologi, au făcut o observație interesantă - fiecare persoană are un reflex condiționat, direct legate de dorința de a bea ceva sau să mănânce. Ca rezultat, chiar și fără să se gândească acțiunile lor, omul începe să se freca buzele.

Omen de ce buzele mancarime, se poate vorbi despre faptul că în curând va trebui să se mustrat de cineva, dar principalul motiv pentru acest lucru va sta în limba fault și dorința de a bârfi în mod constant. Acest lucru este destul de rezonabil, mai ales dacă ați jignit pe cineva, asa ca răspuns, puteți obține o reacție similară, care ar merita.

Puternic zgâriat ambele buze pentru o nunta de cadouri plăcute sau sărbătoare zgomotoase, care va avea loc în viitorul apropiat. Când mâncărime apare în colțul din dreapta al buzelor - în curând vei fi mult să zâmbească, veți obține o veste bună. În cazul în care acest sentiment apare mai aproape de colțul din stânga al gurii, atunci vei primi nu știri cel mai plăcut, încep să întristăm și să sufere. plictisitor lung pentru a fi în cazul în care mancarime în mijlocul buzelor.

Acest semn are o valoare bună pentru luna de miere, deoarece prezice că toată viața va avea loc ca o lună de miere. Dar dacă rîia în același timp, apare pe buze și bărbie - va dispărea în curând afecțiunea și dragostea vor fi distruse probleme interne.