Ce mancarime credintele populare buzele si superstitii

Dimensiunea, forma și grosimea buzelor se poate spune într-adevăr foarte multe despre proprietarul lor. Dolofan sau subțire, dezvăluită întotdeauna în jumătate de zâmbet sau bine închis - buzele doar vorbesc despre caracterul și înclinațiile omului, pasiunea lui secretă, și chiar nivelul de inteligență. Toate semnele asociate cu buzele, ajuta pentru a prezice evenimente viitoare, și în timp util, pentru a evita posibilele consecințe neplăcute.Dacă zgâriat ambele buze dintr-o dată

Când vă simțiți mâncărimea din întreaga suprafață a buzelor, ea poate fi la fel de un semn bun și un avertisment.

  • Dacă sunt mâncărime buzele, aceasta poate însemna o întâlnire rapidă cu cineva te iubesc și un lung, saruturi pasionale. Cu cât este mai sentimentul de mâncărime, mai luminos flash-ul de pasiune.
  • Cei care sunt temporar absente perspectiva unei relații romantice, buze pochosyvanie nu prevestește nimic bun. Cel mai probabil, în viitorul apropiat, nu vei abstinență în cuvinte și evaluările lor, pentru că „a lua pe buze“, în sensul literal sau figurativ.

Când a zgâriat buza de sus

Pochosyvanie doar buza superioară - un semn că în viitorul apropiat va avea multe de spus, de exemplu, acționează ca un profesor pentru a face un raport cu privire la o întâlnire de producție și un discurs la ceremonie. Dar este foarte posibil ca doar te vei bârfi cu prietenii.

O altă interpretare a acestor senzații - perspectiva unui sarut cu cineva de sex opus. Sărut poate purta conotatii de dragoste sau doar să fie prietenos.Când zgâriat buza de jos

Pruritul a buzei inferioare - un semn de remarcabil! Aceasta înseamnă că viața ta va fi în curând dulce în direct sau la figurat. Este posibil ca în curând vei fi tratat la un desert incredibil de delicios. Și poate vei găsi multe alte lucruri frumoase.

În plus, buza inferioară este întâlnire de urgență pochosyvanie și saruta cu un prieten apropiat sau un copil.

Valoarea mâncărime a buzelor în ziua săptămânii

De multe ori efectele fenomenului depinde de ce zi a săptămânii te simti mancarime.

  • În cazul în care buzele mancarime bruscă luni - cel mai probabil, în curând va primi un cadou delicios de la colegi sau prieteni. Poate că va fi un tort în onoarea unui eveniment important sau pur și simplu din ciocolată prietenii preferați.
  • Când buzele încep să mancarime marți - se așteaptă o conversație serioasă, importantă cu seful. Cel mai probabil, această comunicare va aduce rezultate pozitive, cum ar fi bonusuri sau promoții.
  • buzele Pochosyvanie miercuri, pentru a avertiza că nu ar trebui să bârfa în spatele prieteni și cunoștințe. Ei pot afla mai multe despre ea, și atunci veți găsi o ceartă serioasă.
  • Joi, buzele pruriginoase oamenii devin vestitorul o intalnire romantica cu un sarut pasional, iar ea va avea o mulțime de a discuta cu prietenii despre tot.
  • Dar, dacă buzele sunt zgâriat vineri, întâlnirea se va încheia cu un iubit-o confruntare temperamentală. Dacă se cântărește argumentele lor și să nu cedeze în fața emoțiilor, există în continuare o șansă să-l repare.
  • Sâmbătă mâncărime buzele superioare sau inferioare pentru sex masculin prevestește sosirea neașteptată a rudelor. Fata în acest caz, este posibil de a merge pentru o cina romantica.
  • Cand buzele sunt zgâriate duminica dimineata - aceasta înseamnă că pentru a fi discuția de evenimente plăcute viitoare (sărbătoare de familie sau planuri de vacanță). Dar dacă doriți să zgâriați buzele în după-amiaza, va avea o conversație serioasă cu rudele apropiate.

Dacă buzele sunt în mod constant mâncărime, și viața dulce încă nu are loc, atunci cel mai probabil, ați fost victima unei reacții alergice sau herpes. În acest caz, ar trebui să consulte un medic și să înceapă un tratament rapid pentru a scăpa de simptomele neplăcute.