Ce rasa de caine pentru a alege pentru apartamente și copii, mici sau mijlocii

W găină când vine vorba de conținutul câinilor în apartament, cea mai mare parte de familie ar dori să vadă despre tine creatura vesel și sociabil. Din acest motiv, gândire asupra a ceea ce este cel mai bine de câine pentru a cumpăra un apartament pentru conținutul, noi trebuie să plătească mai întâi atenția asupra caracterului, iar apoi au aspectul, tipul de blană și alte caracteristici ale animalului. Accesați această secțiune a site-ului, sunteți sigur de a găsi ceea ce rasa de caine pentru a alege pentru un apartament bazat pe propriile preferințe și dorințe.Ce rasa de caine pentru a alege pentru apartamente și copii, mici sau mijlocii

Dog - un membru al familiei

Drăguț clovn, un povestitor uimitor, artist tot felul de trucuri, bestie manuală - ceea ce ar trebui să fie următorul membru al familiei? Din această perspectivă, nu contează, câine rasa mica pentru un apartament sau reprezentanții rase mai mari pot provoca: un york in miniatura mult mai rapid decât mâncarea solidă.

Cel mai important lucru în acest caz este următorul: dacă doriți să se angajeze cu sport pentru animale de companie de multe ori să ia plimbări lungi, ieși din oraș pentru a merge drumeții, apoi, în acest caz, este necesar să se acorde o atenție puternică sănătății genetice a rocilor în mișcare, cum ar fi:În această secțiune a site-ului nostru prezinta populara rasa de câine pentru un apartament și copiii care devin prieteni adevărați și asistenți loiali.

În cazul în care un caine activ va incepe sa se plictiseasca, el poate transforma apartamentul în ruine adevărate într-o perioadă scurtă de timp. Dacă preferați un exercițiu pietonală liniștită, fără divertisment și cal de curse, în acest caz, Chow perfect potrivite, Pug, pechinez, Bulldogs, etc.

Prezența unei mentalități și stabilitate puternică face emoțional aceste animale cea mai bună opțiune pentru cei care cred că un câine pentru a avea într-un mic apartament. În lista tuturor speciilor prezentate în această secțiune, asigurați-vă că pentru a găsi cea mai bună rasă de câine pentru apartament, în funcție de preferințele și dorințele specifice.

Cum de a face alegerea potrivită

În cazul în care mărimea apartamentului este foarte mic, este necesar să se acorde o atenție specială câinii de dimensiuni medii și mici. Cu toate acestea, un animal mare poate crea disconfort mai puțin decât o miniatură, de exemplu, terrier este foarte agil și activ.

În cazul în care activ, dar nu în jurul valorii de divertisment de ceas nu aduce iritare, în acest caz, ar trebui să acorde o atenție la persoanele de vânătoare rase de dimensiuni mici și mijlocii. Cele mai populare rase de câini pentru apartamente mijlocii sunt prezentate în această secțiune a site-ului. Acestea includ Spaniel și terrierii, precum și toate taxele. Dacă există sarcini corespunzătoare opțiunea ideală ar fi un Labrador și un pudel. Aceste animale găsi un limbaj comun cu copiii, nu încalcă pacea, nu strica proprietatea în apartament, nu caută să domine, ușor cedat la educație.

În cazul în care casa are un copil mic și un câine - un cadou pentru copil, apoi, în acest caz, este mai bine să se gândească cu atenție. Indiferent de mărimea și caracterul, cu orice câine, trebuie să meargă în fiecare zi, avea grijă de el și să educe. Copilul de a face față acestor sarcini nu pot face.

Deși unele rase de câini apartament se inteleg foarte bine cu copiii, nu necesită îngrijire specială și sunt perfecte pentru copii de vârstă școlară, care vor fi în măsură să acorde atenția cuvenită animalele de companie. Găsiți animalul de companie perfect, puteți în această secțiune a site-ului nostru.